Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, graži tavo Razinka. Matyti, kad dar maža, tai tas irgi papildomo žavesio duoda.

Iš nėrinių man labai gražios to sarafanėlio spalvos, drambliukas ir ir žaislinio kūdikėlio kostiumėlis. Bet šiaip nėriniai ko tai šiuo metu netraukia.

Atsakyti

Abelo, graži tavo Razinka. Matyti, kad dar maža, tai tas irgi papildomo žavesio duoda.

Iš nėrinių man labai gražios to sarafanėlio spalvos, drambliukas ir ir žaislinio kūdikėlio kostiumėlis. Bet šiaip nėriniai ko tai šiuo metu netraukia.

Tai jau nurakaliojai išleistuvėms grožį didelį,kur čia betrauks :) aš kai kadanors nurakaliosiu savo suknia,kuri gulinėja jau kokius du metus,tai gal irgi nebenorėsiu :D o šiaip man gal tuos mažus daiktus patogiau vašeliu nei virbalais :)

Atsakyti

Tikrai, kad paspalvinai, Abelo! Tavo darbai vis kitokie. Mano favoritai - drambliukas ir drakoniukas :). O Razinka nuostabybė. Auga ana, užtaf ir ėda :).

Vakar 4 eilutes numezgiau. Šiandien vis dar miegu... 

Atsakyti

Labas rytas,

Rudeniška....

Nors mano nuotaika jau ir vakar buvo labai rudeniška... Masčiau vakare, kad niekad taip nesijaučiau, reikia kažką daryt, kažką keist gyvenime, kažko naujo... Naujos veiklos, ar mokslų, ar darbo, ar vyro, kažko reik naujo... :D

093A63DB-DF0C-4A59-BBE3-11D8AA88FA7C_med

2D7C3E8D-D393-4689-BBF8-E0E59C565A92_med

B5405F61-D1BD-492E-AA03-1954FBB609EA_med

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 rugsėjo 2018 - 08:01

Labas rytas,

Rudeniška....

Nors mano nuotaika jau ir vakar buvo labai rudeniška... Masčiau vakare, kad niekad taip nesijaučiau, reikia kažką daryt, kažką keist gyvenime, kažko naujo... Naujos veiklos, ar mokslų, ar darbo, ar vyro, kažko reik naujo... :D

gal pradžiai naują megztuką nusimegzk :)

Atsakyti

qqte, su tavo diena !!!

a7d598b41e565e630faeb58bebe24613.jpg

Olaiva, tame ir bėda, kad net mezgimas nebedžiugina.... :)

Atsakyti

Atejau ir as qqtes pasveikint. Su torto diena!!!

Atsakyti

Su gimtadieniu, qqt  :4u: linkiu kitąmet patirt džiugių nuotykių, pažint nuoširdžių žmonių, atrast įspūdingų siūlų ir prisimint,kad sekta visada čia  :D 

Atsakyti

IMG_3450_medium2.JPG

Fleuri_Sitting_medium2.jpg

IMG_20160907_092621_medium2.jpg

8033047191_9680af2662_z.jpg

svenson_01_medium2.jpg

ashland_01_medium2.jpg

image_medium2.jpeg

22647829338_9a31dab2b5_z.jpg

Atsakyti

labas rytas :)

ačiū ačiū už sveikinimus :)

vaišinu prie kavytės

Priedas  saldus-mazi-kasneliai-518caaa212f02.jpg   80,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

qqtei tris kart valio!!! kad visiem tavo pomėgiam ir noram laiko užtektų!

Abelo, tavo darbeliai labai žavūs :wub:  man patiko drambliukė ir sarafaniukas. liemenę įvertinti trukdo tas kampuotumas, betgi suprantu, kad ant kūnelio visai kitas reikalas. ir razinka neapsakomo žavumo :wub:

Šarangei norisi pritarti. grynai mano būsena. ir net ne ruduo čia kaltas, aš jau daugiau nei pusmetį tokioj būsenoj. jau ir darbą papildomą susiradau ir nieks nesikeičia :D ir bijau galvot apie pasikeitimus, nu nes, patirtis rodo, kad tie pasikeitimai būna sąlygoti tokių ne visai malonių dalykų mano gyvenime.

čia gal ta vadinama vidutinio amžiaus krizė :hmm:

Atsakyti

sveikinu  :4u:  :4u:​  ir lekiu į fortą su juostiniu fotoaparatu namų darbų atlikti :D

Atsakyti