Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ariu keliais frontais...

Gadget - pasidžiaugiau tavo dukros meile rankdarbiams. Mano mergos tai tik karpo (medžiagas) ir klijuoja :). Dar siūlus pakarpo. Tokie biškį kitoki rankdarbiai :). Žinokit, baisiausiai džiaugiuosi, kad mano meninykė į ČMM įstojo. Nes matematikos mokytoja - tą pačią mokyklą baigusi balerina. Ir mano pana per  1 dieną išmoko kažką, ko nesuprato per 4 metus :). Neįsivaizduojat, koks palengvėjimas, nes matematika jai - košmaras... Ir visi mokytojai puikūs.

Limit - maniškiui mūsų vaikų mokyklos valgykloje skanu :). Labai gražios foto su kojinėm ♥.

Pamegsiu šiandien - ar nepamegsiu - štai klausimas didysis :).

Atsakyti

Redy ar ready ot skirtumas :D 

Žuviuk, ką tu nori iš MANO nuotraukos įmatyt :D  O dar vakare...

Lace, papirkau ditekse labai švelnų baby alpakos siūlą. Mezgu iš trijų gijų. Gula lygutėliai, siūlas švelnus ir minkštas.

Atsakyti

Liniuka- noriuuu slieko ant meskeres drakiui ;) nes labai reik pastelinio svelnutelio eiliyelio siulo su lengvu pukeliu :) pageidautina pastelinio ;) kad prie mano kitu ryskiu deteru :)

Atsakyti

Burokeliu sriubyte ir kotletukai, kurie turejo plana virsti rytojaus pietumis beveik išgaravo :) gerai kad dar idarytos cukinijos sumeistravau- ryt tik pasisildyt beliks irrrr galesiu apsieit be polkos virtuveje :)

nesss gi dar po 100 metu pertraukos kepa orkaitej caneles :) is spindesio didziojo akyse supratau kad uzsidejau pliusa fainos mamos saskaitoje :) neriu.... ir laukiu kol mazasis uzmigs- su vyru kliedim Games of thrones serialu :) vakar ikopem i 7 sezona

gadget, ir kitos stilingos moteros, kurios turi upo ir nori pasisakyti, patarkit koks kelniu siluetas gali buti afigienai efektingas su mano neriamu Melt megztuku???   Priedas  3C640338-48F4-41EB-B185-CF17CD9FAD99.jpeg   583,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 11 rugsėjo 2018 - 20:25

Restar, kaip smagu, kad tas tave tiek daug mazu graziu sekmingu atsitiktinumu ir ne tik  :wub: 

Atsakyti

Sveikos gyvos :)

Smagu jus paskaitinėt po ilgos darbo dienos, nors kartais sunku prisivyt, kai kelias dienas neužsuku :D

Limit kojinių foto užstrigo  :wub: 

Atnešu parodyt kelių nerodytų čia narplionių. Nieko įspūdingo, bet kad vis šiek tiek prie sektos būčiau :)

Staigiai turėjau suorganizuot dovaną naujagimiui, tai eilinį kartą gavosi liemenė :)

20180910_093849-1_medium2.jpg

Dar seniau pabaigta drambliukė, tik vis dar nepadovanota :)

20180729_194544-1_medium2.jpg

20180729_194510-2_medium2.jpg

Ir dar kelios minimalistinės smulkmenos vaikų lėlėm, nes tik tokiem mezginiam šiuo metu randu laiko,  tiksliau, esu prispaudžiama aplinkybių ir meilių akių juos padaryt  :D  :wub: 

20180910_094508_medium2.jpg

20180910_094036_medium2.jpg

Atsakyti

Gadget, kaip tavo mikromezginiai? Ką nunarpiojai pastaruoju metu? :) ar dukra jau perėmus lėlių garderobą į savo rankas? :D Labai smagu skaityt, kad ji rankdarbiauja :)

Ir dar klausimas, kuo tu kemši savo ponius ir kur to kamšalo įsigyji? Ir ar siuvi kokį pamušalą ar ne? Jei ne, tai nelenda tau pro skylutes kamšalas lauk? :hmm: Nes jie tokie normalaus dydžio, ne kaip mano mikroskopiniai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 11 rugsėjo 2018 - 22:15

Berašydama prisiminiau, kad tikriausiai dar nerodžiau ir vasaros dviejų nertų darbų. Foto nemeninės, bet faktams konstatuot ir idėjai suprast gal užtenka :)

20180910_105328_medium2.jpg

20180910_105421_medium2.jpg

20180910_105202-1_medium2.jpg

20180815_114753-1_medium2.jpg

Ir kampukas naujosios gyventojos :)

20180910_104913_medium2.jpg

Kelias dienas kažkokia labai medžioklinė pasidarius.... Puola net einant pro šalį kojas, kandžioja pasiekimus knygų kampus, savo draskyklės kampą, kėdės vienos atlošą :oh: Ėda kaip išprotėjus, o kūda kaip sliekas mums atrodo  :lol: Vyras sako, gal jau laikas vest pas veterinorių....

Atsakyti

Susipažinkit - Razinka :)

20180816_190903_medium2.jpg

20180816_190523_medium2.jpg

Veislė - lietuviškas medžioklinis kaimo rainis :D

Atsakyti

Labas iš ryto,

Abelo,gražiai temą paspalvinai ;)

Maniškio gimtadienis jau visai greitai, kurį  gi čia savo drakių pašerti :D  įtariu,kad knygų drakius pasisotins :D

Penktadienį roges užsakinėsiu,tai jeigu kurios drakius nerimsta,rašykit :)

Atsakyti

Abelo  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Naudoju vėlimo vilną ir akrilo sluoksną. Poliesterio burbuliukai nepatiko.

Mikrorajonuose.... Dukra siuva (modeliuoja) ir mezga ripsu. Man tenka visa kita  :B  Nutinka retsykiais tokie vakarai, kai sėdim visi ir ką nors veikiam. Siiiiirupassss :wub:​ 

Atsakyti

Mikrorajonais tlf MIKRO DARBUS pavadino

Atsakyti