Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Ikriuko megztinį vakar kelis kartus mintyse pagyriau ir tik šiandien su[ratau, kad tik mintyse. Labai gerai atrodo mažas vyrukas. Nors nuotraukos galėtų ir didesnės būt, detales "pačiupinėti" norisi. :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Man rodos aš tas salotas buvau pareklamavus. Sluoksniuojasi vištiena, avokadas, vynuogės arba kriaušės ir graikiniai riešutai. Ir vos vis helmans majonezo.

Žuviukas kad puošia savo bernaičius :wub:  Sveikit visi greičiau :4u: 

Šarangės baltas grožis :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Žuviuko bernaitis koks stilingas :super:  sveikatos visiems

Kerpena, man tos pirštinės tai neočen :rolleyes:  spėju, kad fotikas dar ir spalvas iškraipo. žodžiu, darbas tai kruopštus, bet rezultatas :hmm: .... čia mano asmeniniai santykiai su tokiom pirštinėm gal :D

Šarange, čia mergaitei ar merginai :D  gražūs kampukai, bet kai bendro vaizdo nėr, tai nesuprantu kas prie ko. kokiai nors progai?

Penktadienis. aš papiktinta nuo pat ryto. taip nenorėjau niekur iš namų, kad tempiau iki paskutinio, užsivėlinau, visi nepatenkinti, o aš labiausiai.

vakare einu į indų restoraną :B

Atsakyti

ahoy

vakar visą dieną šventėm :) grįžau gal 23 val namo, tai šiandien skaitinėju jus

pirštinės Kerpenos per mažesnį ekraniuką man patiko, suknelės kampukai faini, bet norisi bendro vaizdo ant modelio

Žuviuko Ikriukas su megztuku :wub:

Atsakyti

labas rytas,

katuk, čia moteriškaitei, bet smulki ji, ne progai, šiaip, važiuoja į kelionę :)

Šiandien išaušo kirpyklos diena, atidėliojau kelis kart...  Dažyt jau reik, bet kirptis nenooo... :rolleyes: Noriu dar augint :D 

Ingriduška, kokį kaklą? Netyčia išskalbei  su triusikais ar kaip??  :unsure:​ 

Atsakyti

Koks fainas iš FB 

16708597_709777785858081_609973565873732

IMG_1025-580x754.JPG

megztiniai_internetu_ilgas_pilkas_koralo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 vasario 2017 - 09:07

ai dar Ristinos pliknugaris :) :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prieš pamoką gal spėsiu pasidžiaugti gražiais mezginiais :wub:

Kerpenos pirštinės man labai gražios :wub:

Šarangės suknytės kiek matosi nuostabaus grožio :wub:

Žuviuko gražuolis papuoštas :wub: :wub: :wub:

Auklėtojas sakė, kad galim ateiti į šimtadienį, bet įspėjo, kad salė būna pilna, aš tai nėjau gal kokie 3 proc tėvų buvo, niekas neina jau dabar, ir vaikai nejaukiai jaučiasi. O paskutinis skambutis kai buvo, tai važiavau pafilmuoti, bet ne į mokyklą, o netoli jos, nes važiavo visi abiturientai kolona su balionais puoštomis mašinomis, su garso signalais, žiauriai fainas jausmas, tai pafilmavau tą koloną prisiminimui :wub:

Atsakyti

Mano simtadieni ir skambutyje tevai buvo. Oficialioje dalyje.

Mes sunaus ne. Nes 180 mokiniu 12 ku vien..11oku tiek pat. Mokytojai. Nebevo vietu.

Sarange priekepurini ta tavo megzta. Isdkalbiau su chalatu. Ir susivele padidare veltinis. Nors tempa 35...tik grezimas buvo.

Atsakyti

Ingriduška, tempa gal ne tiek įtakos turi, kiek režimas, vilnos suka lėtai, vos apverčia kada ne kada, o jei įprastas tai suka velia ištisai, o jis gi dar su mochera, įtariu, kad vienas merinas ne toks jautrus.... Nu teks permegzt jei labai reikalingas daiGtas  :) 

Atsakyti

Šiaip sako nenorint suvelt negalima visiskai jokio kito daigto salia skalbt vilnonio, tas chalatas gal ir pakiso koja

Atsakyti

Burbuliukai :D

Priedas  012.JPG   196,66KB   0 Parsiųsta kartų

Teip teip, mohera veliasi idealiai.. Kažkada vieną savo megztuką išskalbiau taip.

Atsakyti