Labas rytas.
Ikriuko megztinį vakar kelis kartus mintyse pagyriau ir tik šiandien su[ratau, kad tik mintyse. Labai gerai atrodo mažas vyrukas. Nors nuotraukos galėtų ir didesnės būt, detales "pačiupinėti" norisi.
Labas rytas,
Žuviuko bernaitis koks stilingas sveikatos visiems
Kerpena, man tos pirštinės tai neočen spėju, kad fotikas dar ir spalvas iškraipo. žodžiu, darbas tai kruopštus, bet rezultatas .... čia mano asmeniniai santykiai su tokiom pirštinėm gal
Šarange, čia mergaitei ar merginai gražūs kampukai, bet kai bendro vaizdo nėr, tai nesuprantu kas prie ko. kokiai nors progai?
Penktadienis. aš papiktinta nuo pat ryto. taip nenorėjau niekur iš namų, kad tempiau iki paskutinio, užsivėlinau, visi nepatenkinti, o aš labiausiai.
vakare einu į indų restoraną
labas rytas,
katuk, čia moteriškaitei, bet smulki ji, ne progai, šiaip, važiuoja į kelionę
Šiandien išaušo kirpyklos diena, atidėliojau kelis kart... Dažyt jau reik, bet kirptis nenooo... Noriu dar augint
Ingriduška, kokį kaklą? Netyčia išskalbei su triusikais ar kaip??
Labas rytas
Prieš pamoką gal spėsiu pasidžiaugti gražiais mezginiais
Kerpenos pirštinės man labai gražios
Šarangės suknytės kiek matosi nuostabaus grožio
Žuviuko gražuolis papuoštas
Auklėtojas sakė, kad galim ateiti į šimtadienį, bet įspėjo, kad salė būna pilna, aš tai nėjau gal kokie 3 proc tėvų buvo, niekas neina jau dabar, ir vaikai nejaukiai jaučiasi. O paskutinis skambutis kai buvo, tai važiavau pafilmuoti, bet ne į mokyklą, o netoli jos, nes važiavo visi abiturientai kolona su balionais puoštomis mašinomis, su garso signalais, žiauriai fainas jausmas, tai pafilmavau tą koloną prisiminimui
Mano simtadieni ir skambutyje tevai buvo. Oficialioje dalyje.
Mes sunaus ne. Nes 180 mokiniu 12 ku vien..11oku tiek pat. Mokytojai. Nebevo vietu.
Sarange priekepurini ta tavo megzta. Isdkalbiau su chalatu. Ir susivele padidare veltinis. Nors tempa 35...tik grezimas buvo.