Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, aš kažkada savo Lenovo nešiau Šiaurės miestely, reiktų pažiūrėt, kaip ta firma vadinasi, ten šalia Jurgio ir drakono. Nešiau dėl kitų problemų, bet jie ten su planšetėm berods dirba.

Sveikos.

diena prasideda kažkaip ne taip. į darbą važiavau 1,5 val, ir taip durnai, kadangi vyriškį užvežu į darbą prie Lukiškių, tai paskui 0,5 valandos važiavau iki Konstitucijos pr. :oh:

ir viskas absoliučiai žiauria nervina, nebeliko jokio pakantumo :B  gal koks PMS :hmm:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kokio ilgio mezgimis planas, Lace?

Neturiu plano... jokio - nei ilgo, nei trumpo...  :)  Jei mezginius pradėsiu planuoti, tai taps darbu, o aš vis dar noriu, kad tai būtų mano malonumas, relaksas, pabėgimas nuo pareigų, streso, problemų...  :rolleyes: mezginiai tiesiog patys pasibeldžia, įsibruka į mintis ir aš juos kartais imuosiu megzt, o kartais taip ir palieku būti mintyse  :D 

Liniuka, kas per švelnus siūlas? kažką būsiu praleidusi  :unsure:​ 

Atsakyti

Priedas  download_20180911_095402__01__01.jpg   161,72KB   0 Parsiųsta kartų

Naktinis žirgelis. Gerai dar, nebaltas.

Ryte į mokyklą išjojo  :B

Atsakyti

ponis :flirt2:

Atsakyti

katuk, tai gal tavo vyras gali pėsčias per baltąjį tiltą nueit nuo konstitucijos iki lukiškių, turbūt būtų greičiau, nei tau nuvažiuot. :)

Labas.

gadget, žirgelis toks vėjo plaikstomais karčiais, atrodo padūkęs.

Atsakyti

Kerpena, ačiū už patarimą, kaip gi aš pati nesugalvojau :D

šiandien tokia diena matyt, nes dažniausia užtenka max10 minučių tam keliui įveikti. iš anksto negali žinot, kas ten kur ten.

Atsakyti

Taigi taigi, tas pikio laikas visada labai jautrus bet kokia įvykiui, net ne avarijai, o trumpam sustojusiai ir juostą kelioms minutėms užlaikiusiai mašinai dėl gedimo, ar kokiam išdidžia lėta eiga išsileidusiam traktoriui. :)

Atsakyti

na gerai.

Liniuka, primink kas yra Ready :hmm:  kažko man paieška visai nieko gero nerodo

Atsakyti

Katuk ne ready o redy. Sukritakaklis gi

Atsakyti

tai vat ir galvoju, nes parašė tai būtent ready, net grįžau pasitikrint

mano augintinis kažko išlindo, pamatė mxm tokių gražių spalvų ir tokio mano panų norimo storimo ir purumo siūlų, nesvarbu kad beveik akrilas, ir nooooori :D nu nes būt idealus megztinis bent vienai panai tai tikrai

Atsakyti

Tik klausimas ar panos nori? :)

Atsakyti

Mano dukra tai maitina drakių kol kas mano siūlais, bet mano plonoki... Teks į Kasiulus vestis, jai ten kultinė siūlinė.

Atsakyti