Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena o gal šikšnosparnį turi?noriu nuo pradžių pradėt aš jį

Atsakyti

Qqute - įvedus į Google pirmiausia duoda lečo receptus su actu :).  Bet labai norint galima rasti ir be jo, o man toks ir labiau patinka.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Na ką - paskutinė mano darbinė savaitė  :rolleyes: Kol kas jokių variantų neturiu, tai ilsėsiuosi  :B​ 

Atsakyti

Kokio ilgio mezgimis planas, Lace?

Atsakyti

Mezgu Ready. O kaifuoju nuo diteksinio siūlo švelnumo :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka ir jis visai visai nekanda? net man nekastu?

kokia spalva?

Atsakyti

nu koooookią skanią moliūgų sriubytę vakarienei pataisiau pati neatsistebiu kaip taip gavos :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Kerpena, iš bibliotekos imi knygas? Ar pati turi?

Man tas Hūlė patiko, bet Jeruzalė jau nieko nebeturi, tik pora ir turėjo. 

Paprikos su medum patiko. Porakart dariau. 

Uncle Bens irgi patiko, bet daug reikia visko ir darbo nemažai. 

Baisiausia, tai kad viską kažkur sutalpint reikia paskui. 

Atsakyti

Žuviuk, kandimas absoliučiai neįmanomas. Net tau :B  Maniškė navy spalva. Dar buvo tamsiai pilka ir tokia smėlinė kreminė. Limit, taigi name gyveni, kodėl vietos konservams neturi :hmm:  Laukia trys dienos beprotnamy :B Atvažiuoja pats didžiausias ir baisiausias klientas audituot :B  Buvo prieš du metus, tai dar dabar visi prisimena su siaubu :D  Jei neišgyvensiu neminėkit bloguoju :D​ 

Aš irgi su Hariu Hūle šiuo metu draugauju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 10 rugsėjo 2018 - 20:42

Liniuka, turim mažiuką rūsį, bet jei jau padedam ten, tai amen. Prisimenam po kokio penkmečio. Niekas tada senų nebenori. Lipt į rūsį pas mus nepatogu. Tai taip ir gaunasi  :rolleyes: 

Atsakyti

Su ta smeline- kremine labai gundai :) 

gal gali savo paftkint pradzia su babinaite?

skaitau ir as ... pamazu... 

bet dar serialas i tarpus isiterpia, tai ir knyga ir mezginiai turi dalintis laika :)

Atsakyti

Labas rytas, 

Gal kuri esat susidūrus su užblokuota planšete? 

Rusnė prieš pora metų smagiai pažaidė slaptažodžius spėliodama, iki šiol neatgaminam, kieno el paštu registruota, tai ir stovi nenaudojama. Tiek jos ir reik. 

Bet gal galima kur nors nunešt, kad patvarkytų? Dar pasinaudotume gal. 

Atsakyti