Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, o kaip su musytėm :hmm:  jau kaip mane jos užkniso, nors atrodo nieko tokio ir dideliais kiekiais nelaikom....

Limt, fainos kojinės :victory2:

mano savaitgalis kažkoks... ai, kaip visada. praėjo, t.y. prabėgo moment, o nėra kuo pasigirti. nu, braškių  pasodinau ir įsitaisiau nugaros skausmelį dėl to :D

dar turėjau svečių penkt-šešt. bet  kuo toliau tuo labiau jaučiuosi kažkokia nesocializuota. visai nenoriu nieko namuose, tik stresas ir rūpesčiai...

maisto pripirkau visokio, kažką biškį gaminau, nors nežinau ką gaminti, o svečiai nieko beveik nepalietė.....

ištaikiau momentuką pamezgimui, nu nes jaučiu, kad verkiant reikia. to momento ramybės, atsipalaidavimo, malonumo....

labai pasistengus gal net šią savaitę pabaigsiu. vasarinę palaidinę :D  kaip tik rudenėliui

Atsakyti

Labas rytas,

Aiktu sau, Restar :blink: Mes jau imam tik suvalgomus kiekius, nes jau viskas, nei vietos laikyt, anei noro daryt.

Aišku, su obuoliais dar bus darbelio. Bet nieko verdamo, tik susidedamo į rūsį, gal dar džiovinimo.

Slyvienę šiemet dariau paprastuoju būdu, tik  slyvos ir cukrus, tokia gera saldžiarūkštė gavosi. Ta su šokoladu kažkaip man nekažką. Dovanojama gal tik mandriau skamba, o valgymui patiems paprasta skanesnė. Ta proga nėt blynų vakar kepiau :D

Ar dedat vaikams ką nors į mokyklą? Pasidalint gal galit, ką kraunat į lauknešėlius :4u: Man vis galvosūkis, ką įdėt  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas, mezgikės rodytojos ir nerodytojos beigi virikės!!! Ir aš viriau, po medžius laipiojau, viriau... Obuolių ir kriaušių dieta suteikia sparnuuuuus  :B  Ir mezgiau. Nelabai skubėdama, bet su dideliu malonumu. Laukiu fuotuo. Žuviuk, raudoną suknia yra gerai!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 10 rugsėjo 2018 - 08:35

Priedas  sumustiniai-su-omletu-5b90fd07b17c0.jpg   84,58KB   0 Parsiųsta kartų

Visai geras īkvėpimas yra omleto sumuštiniai.

Dar puikios yra sistema dėžutės, labai Apgalvotos.

Obuolių/bananų dedu. Naminiai sausainiai iki įdėjimo paprastai neišgyvena, tai turiu tų porcijinių (supakuoti po 4).

Atsakyti

Labas rytas,

Limit, labai smagios kojinės ir fotosesija, nors kojinėms ir esu abejinga, bet jūsų pasirodymui tai ne :D

Nuo Restar aprašymo virtuvės šokiuose net galva apsisuko.... Nors aš irgi šiek tiek stovėjau, viriau slyvienę su šokoladu, bet labiau ir viriau dėl dovanojimo, negu dėl savęs... dar kepiau vakar slyvų pyragą iš dvigubos normos ir visą atnešiau į darbą, tai šiandien esu bais gerbiama :D

Savaitgalis su bulviakasiu, cepelinais ir grybais, labai smagus oras buvo, tai išnaudojom pilnu tempu, vaikai net priribraidė upely, nors vanduo ten tai ledinis.... 

Liniuka, iš ko ir ką taip smagiai mezgi, gal gali ir man padėt? :D Aš iš lino pajudinu, bet jokios traukos nejaučiu, nors spalva dieviška ir gaunasi gražiai, bet.... 

Atsakyti

šiandien įdėjau sūrio lazdelių ir duoniukų, ale paprastai vistiek parsineša nė nepradarytą dėžutę, sako nenorėjau valgyt

tiesa gi šiandien jau pagaliau pagaliau prailginta grupė bus, tai gal ir suvalgys, nu ar bent jau pietus valgys. sunku su maistu kaip visada pas mus, užsakai, sako valgysiu, paklausi ar valgė tai būna valgęs bulves ir salotas ir kokį šaukštą sriubos

Atsakyti

Vaikai per vasarą priprato pirma padūkt, paskui pavalgyt, tai pusryčiai 6:45 yra iššūkis. Įsideda pakramtukų, nes pavalgo simboliškai, o aš neverčiu. Mano manymu, žmogui per jėgą maisto kišti nereikia, tik atimti.

Atsakyti

yra žmogai kuriems valgymas toooks laiko gaišimas kad nu...tai va tokiems žmogams reikia kartais ir primygtinai pasiūlyt, ypač jei tas maistas ne svajonių burgeris koks

o su pusryčiais pas mus griežtai-vaistai geriami ryte vakare jokiais būdais tuščian skrandin neturi patekt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 rugsėjo 2018 - 09:27

Sveikos. Kaunietės, gal kuri neturit kaimo/sodo. Mielai pavaišinčiau obuoliais ir saldesniais, o vėliau ir antaniniais galėsiu. dar džiovintais liepų žiedais galiu dalintis. Jei kam įdomu, šaukit. Į temą Restar puodų, visą rytą grybus marinuoju. O jau ryt į darbą.....

Atsakyti

ogi šiandien pralinksmino kaip visai nepažystamas žmogus

lipu aš laiptais žemyn link pašto dėžutės, susitinku tiesiog iš išvaizdos matytą moteriškę o ta kiša man maišą, sako gal obuolių norit :)

nu nenorėjau aš tų obuolių bet taip praskaidrino dieną :)

Atsakyti

Ne, nu taip as nekisciau, gal drasos truktu. Bet pamenu, kaip vienais metais ubagavau visur ir dziaugiausi, kad kas pasiulydavo. Tai dabar sociai galiu dalintis ir as. Patys apie 100 l. sulciu jau turim, obuolienes sociai, isbandziau cukiniju uogiene, nu labai patiko, issiviriau.

Atsakyti

ramintas tai aš ir nelyginu, man tiesiog smagu paliko kad va tiesiog nepažįstamas žmogus sutiktas siūlo, dalinasi

Ten kaip supratau moterėlė savo darbovietėn nešė :)

o vasarą tiesiog ant staliuko prie laiptinės būdavo tai slyvų, tai obuolių pridėta šalia užrašas "prašom vaišintis"

man gražu kai taip dalinasi

Atsakyti