Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena,   qqte, kaip faina, kad turi savo resursuose reikalingą daiktą pasipuošimui :wub:  

O aš pagaliau pabaigtas kojines nufotkinau :D    

Pridėta:

• Priedas  1.JPG   100,48KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.JPG   146,08KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  3.JPG   119,37KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  4.JPG   163,68KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 09 rugsėjo 2018 - 13:33

Limit, man virbalu į šoną❤️💙❤️jau spalvos, spalvos... 

Kas per siūlas? 

Atsakyti

Limit gražumėlis 😍 ir kojinės ir nuotraukos nerealios

Uzbaigiau suknele..be jokiu razinku. Nu paprasta kaip 3 kapeikos.bet mb sake atrodo efektingai

Nu tikiuos nepataikauja.

Bet tai klausimas ką megzt

Lyg ir turiu pradėtukų kuriuos užbaigt reikia, bet tuo pačiu link nei vieno rankos nesitiesia

Galėčiau pradėt vieną suplaniotukų, bet kažkaip skaičiuot tingisi pradžią, nors norisi ryškių spalvų terapijos po dumblo žalumos

Atsakyti

Labos :4u:

truputį atsijungus :D :rolleyes:

Nauji moklso metai mūsų namuos buvo labai laukti.

Vienas patenkintas, kad labai labai įdomu. Kitas, kad jau yra didelis šeštokas :super: tad man laimė, kad jiems laimė :)

Norėčiau "gyvo" mezgėjų pasimatymo..  :rolleyes:  bet įtariu, mes per daug užsiėmusios, kad iš virtualaus plepėjimo galėtume į tikrą paplepėjimą susibėgt.

Atsakyti

Limit, smagios tokios kojinės :wub: 

Ristina, jau pasigedus tavęs buvau :4u:  Ko gražaus primezgei pasirodyk :) 

Mezgu ir kaifuoju :wub: Jau toks siūlo švelnumas :wub:​ 

Atsakyti

Ai, Limit dar apie nuotraukas - bais vykęs jųdviejų duetas, tokios gyvos, šiltos ir pašėlę,  tarsi kiekvienu kadru paneigiat mitą,  kad mezgimas vien močiučių reikalas, o jei ir močiučių  tai tikrai šaunių😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 09 rugsėjo 2018 - 17:42

Limit parodė kojines ir aš prisiminiau, kad Regia turi arbūzines kojines. Jei pamatysit tokį siūlą Lietuvoj, garsiai rašykit, nes kitaip į Jurmalą teks važiuot. :)

Išbandžiau mezgimą einant. Visai gerai. :) (Supermama įrodymo nepriima.) Reikia gražaus ir patvaraus mezgimo maišelio su ilgesnėm rankenom, nes dabar su drobine maximos terbele. Kur tokio dairytis?

Atsakyti

Mezgimas einant tai jau lygis  :blink:  :blink: 

Arbūzinių kojinių ir kt. tos serijos kaSiulai turi, Regia Pairfect. Dar vienos tokios t. mėlynos fainos. Bet jas iš panosės vos baigtas nušvilpė. Lyg telefonu kažkur fotkinau. Per mezgėjų susiėjimą buvo pradėtos. 

Dabar iš visokių likučių pradėjau. Neturėjau ko nusitvert, tai nors tuo rankos užimtos :)

Atsakyti

Limit parodė kojines ir aš prisiminiau, kad Regia turi arbūzines kojines. Jei pamatysit tokį siūlą Lietuvoj, garsiai rašykit, nes kitaip į Jurmalą teks važiuot. :)

Išbandžiau mezgimą einant. Visai gerai. :) (Supermama įrodymo nepriima.) Reikia gražaus ir patvaraus mezgimo maišelio su ilgesnėm rankenom, nes dabar su drobine maximos terbele. Kur tokio dairytis?

https://www.pinteres...33077783623167/

Atsakyti

Labas rytas :)

mezgiau mazai, bet pasokau suktini su moliugais ir kibitu voberaiciu :)

bei gu smagus pavakarojimas pas draugus rudenejancioje terasoje buvo uzskaitytas kaip paskutiniu geru oru gaudymas ;)

siandien raudonos sukneles diena  :B 

liniuka ka mezgi??

qqut- todyk greiciau savo 3 kapeikas ;)

Atsakyti

labas rytas :)

nu va pradėjau naują megztalą vakar tik nežinau ar nereiks paardyt, per lėtai platėja

Žuviuk kapeikos džiūsta ir dar nežinia kada išdžius, sunkus storas siūlas o dar sudėtis medvilnė su viskoze

Atsakyti

Labos,

mano savaitgalis - šeštadienis kaime renkant gėrybes, sekmadienis - išstovėtos duobės prie viryklės. Aš išviriau 48 stiklainiukus - slyvienės, slyvienė su šokoladu - puslitrukuose ir mažesniuose šiek tiek, Uncle Bens', lečo - litriniuose, vyriškis susitvarkė dangtelius ir supilstė beigi užsuko... Nu tik  4 dideli puodai :). O jau buvau uždarius virimo sezoną... Bet kad kai brolis pasiūlė slyvų (parsivežėm 7 kibirus), tai jų ir nuvažiavom, o priedo dar gavom cukinijų ir pomidorų. Šio to trūkstamo nuspirkom ir voila. Dar džiūsta slyvos ir dar reiks šiandienvakare darinėt džiovinimui, iš vyro mamos dar parsivežėm papildomą džiovyklę kriaušėm. Tai pas mus nenutrūkstamas maisto gamybos procesas vyksta, vakar net į lauką neišėjau.... Mezginio gal pora eilučių penktadienį pajudėjo, bet paskui nebuvo paliesta....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugsėjo 2018 - 08:46