Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

nu pas mus tai kamščiai šiandien ne mažesni, sakyčiau didesni nei vakar

ech gražų savaitgalį praneša bet mes planuojam jį namie praleist, atsipaipaliot nuo pirmos darbo savaitės :)

nu ir apsipirkt dar. eisim į vestuves po poros savaičių o aš gi suuuknios neturiu :)

Atsakyti

tai Qqte, kodėl gi nenusimezgei/nenusinėrei????

aš kadangi šiandien iš ryto du kartus į miestą suvažinėjau :D  tai ką galiu pasakyti apie kamščius - praktiškai Ukmergės plentas buvo laisvas. abu kartus. :B

Atsakyti

katuk nenoriu megztos anei nertos, be to gana neseniai apsisprendėm kad eisim :) nert ar megzt suknelę vienam apsivilkimui...nu biškį jau senstu matyt, tingiu

Atsakyti

Labas rytas,

Nuotaika tikrai penktadieninė, labai fainas oras ir noras :D Dėl savaitgalio dar nieko nežinau, bet yra toks jausmas, kad reikia išnaudot kažkaip tuos paskutinius gerus orus... :)

81a59f5b2cc994a2270a71ea9a0f2dde.jpg

Atsakyti

katuk nenoriu megztos anei nertos, be to gana neseniai apsisprendėm kad eisim :) nert ar megzt suknelę vienam apsivilkimui...nu biškį jau senstu matyt, tingiu

o pirkt vienam apsivilkimui tai visai nieko :D

o jei pirksi daugkartiniam naudojimui, tai kodėl gi nusimegzt tokios negalima

bet čia šiaip, gi asmeninis kiekvieno reikalas :rolleyes:

Šarange, nu ką aš galiu pasakyt - kai visos vasaros neišnaudojai, tai tas vienas savaitgalis ką jau čia

bet jeigu sažiningai, tai norėtųsi ką nors nuveikti tokio

o gausis tai kiap gausis - šeštadienis tai tikrai vaikšiojant po brendines parduotuves :D

Atsakyti

katuk pirksiu tokią kad nebūt vienam apsivilkimui :mirksiukas:

esu nužiūrėjus jau, o megzta tai tokia labai jau kasdieninė tik gautųsi, nu nemoku paaiškint, aš daba užsikabliavus ant visokių heiyvardų ir kišenėtų mezgimo ;)

o tu ką brendinsi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 rugsėjo 2018 - 09:36

katuk, čia tu neišnaudojai vasaros? :) Tai gal kaip tik tada reikia, kaip sakant, paskutinio pasispardymo :D

Aš irgi nežinau, kur ta vasara dingo... Lyg ir buvo ir dar nebloga, lyg ir ne, lyg ir turėjau atostogų, lyg ir seniai tai buvo.... laikas lekia kosminiu greičiu.... :hmm: 

Atsakyti

nu aš neišnaudojau. buvo puiki vasara, net važiuot niekur nereikėjo, bet aš gi tokia bitė darbininkė, kad net atostogų nebuvau.....savaitgaliai irgi kažkokie... nu visai ne atostoginiai.

ir šis savaitgalis yr užimtas visokiais svetimais reikalais. turiu viešnią iš Baltarusijos. na, kur Vilniuje daugiausia baltarusių sutikt galima? :D  tai va, ten ir būsiu :D

ai viskas gerai. bus tų vasarų ir tų atsotogų, svarbu sveikatos būtų :B sušnekėjau kaip kokia pencinykė :D 

Atsakyti

Katuk, Akriopelis? :)) O kam brendis? :)) Ar čia nuo žodžio brendas? tik dabar pagalvojau :D :D :D 

Atsakyti

Katuk tai musiau ir susitiksim kažkur tenai :D ir aš brendį pirksiu :D

Atsakyti

kas kam galvoj :D

Atsakyti

Restar.

1. Pita ira pilni grudo. 

2. Detas ne pomidoru padazas, o tokia ture kuti yra be papildomu sadikliu.

3. Pomidorai ir mocarela aavaime suprantama kad sveika :)

4. Nedeta jokiu papildomu prieskoniu- druskos ar kt, kurie dar irgi kartais velniai zin ko turi. Nera jokiu sveikuoliskuma gadinanciu padazu.

va kiek sveikuoliskumo faktu- o svarbiausia kad skonis nemaziau turtingas ;)

Atsakyti