Mes darom greitas picas su tortilijom, man labai patinka, traškios tokios gaunasi
Kitos spalvos
Man tai fainūs visi, tik turbūt ir nuo siūlo grožis priklauso...
Žuviuk, o kuo ta pica sveikuoliška? Kad be mėsos ar kaip? Kad greituoliška, tai tikrai, o kaip pica - eilinė
. Nespjaunu aš į picas, o kadangi ir krosnį a la Olaiva turim, tai turėjom čia kepimų maratoną
, bet jau pabodo ir organizamas sako, kad geriau jau rečiau mėgautis jom. O sveikos mitybos grupėje buvo sveikuoliškų picų mada, kai pagrindas daromas iš brokolio ir žiedinio kopūsto, galvojau, kad ir tu tokią išbandei. Paragaut norėčiau, bet dėl savo praktiškumo ir galvojimo kai pamaitinti visą gausią chebrą nesiryžtu, man atrodo laiko ir daržovių gadinimas, mielai brokolį ar žiedinį ir šiaip sutriaukščiau be jokio perdirbimo, o kiek jų reikėtų min 6-ioms picoms...
Jau šiandien net juokas paėmė iš savęs... Jau taip 2 kartus kruopščiai perdėliojau grafikus visų muzikos mokyklos logistikų ir... prisiminiau, kad vieno faktoriaus neįtraukiau, nuo kurio vėl visas planas žlugo. Nu teks mažajai sesei didžiosios visą pamoką palaukti, o man reikia mažei visgi telefoną įtaisyt...
TIesa, pamiršau pakomentuoti, kad ir aš perskaičiau tą Katuko gautą "Mniatiūristą". Parsinešiau iš biblės 3 knygas ir leidau šeimai išrinkti, kurią pirmą skaityti. Tai pradžioje labai nervinausi, kad ne kokią išrinko . Nes tikrai tokia sunki ir nesuprasdavau, ką nori pasakyt. Paskui įsitraukiau, kol nebaigiau. Nu tokia netipinė. Bet kad jau neatsimenu, kuo ji ten baigėsi ir kad būtų labai patikusi - tikrai ne. Iš esmės turbūt iki galo ir nesupratau, ką ten ja norėjo pasakyti... Yra geresnių
. Bet ir skoniai skirtingi.
jo jo Restar - aš irgi minties nesupratau nu bet ir ne iš tų knygų, kur visai nesiskaito, kur numeti. aš dar ir ryšio su pavadinimu nelabai supratau
o baigėsi.... nu... kaip ir niekuo net negaliu pasakyt, ar laimingai ar ne, nes nuo požiūrio kampo priklauso
ai, o picos sveikuoliškumas, tai negi nesupranti, vien špinatai ko verti tiek vitaminų
Žuviuk, tai kur perki pitas?????
man toje picoje sveikuoliska pomidorai , mocarela ir bazilikas. Tai vat taip ir valgiau valkar o tesla yra tesla
Man tai nebent paminėtas pilnas grūdas . Nes ir šiaip tokie ingredientai dedami ant "nesveikos" picos
. Na, čia visiška smulkmena, man tik tas žodis apie sveikumą užkliuvo ir sudomino dėl to, ką rašiau anksčiau.
LAbas rytas,
Penktadieniais gal nieks į darbą neina atvažiavau beveik be kamščių. Net nėr ką lygint su praėjusiom šios savaitės dienom.
Niekad nesu bandžius tokių picų, visai gera idėja
Vidurinis vaikas ir kiti klasiokai skundžiasi, kad šiemet labai suprastėjo maistas mokykloj. Maniškis tikrai neišrankus, valgo viską, bet net ir jis šiemet nustebęs, kad nebeskanu, o ir porcijos sumažėję. Mokykla pakeitė maitintoją, o gal ir dėl naujų taisyklių.