Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes darom greitas picas su tortilijom, man labai patinka, traškios tokios gaunasi :)

12EBF179-5C4D-4BD8-AC18-A6FFE64A56C9_med

0DDF0C32-EC71-43E1-859D-4707E9FF872F_med

JDH_9523_medium2.jpg

DSC_1324_medium2.JPG

ondulee_05_medium2.jpg

Kitos spalvos :)

image_medium.png

39269284_237794603744375_341744650752622

39392655_601762520221797_515496333371087

Man tai fainūs visi, tik turbūt ir nuo siūlo grožis priklauso...

Atsakyti

Esu supermoteris :D. Vyras, aišku, irgi savo funkcijas turi, bet gal tiek net nežino visko...

:yahoo:​ 

Atsakyti

Arba pitas arba tortilijas jos labai panasios :)

Atsakyti

Vakar mezgimo nedaug tagavau :( siandien trambuilfing’as tai vel nenusimato... jau pasiilgau :) niezti rankos ;)

Atsakyti

Slow_Knitting_Coat_04_medium2.jpg

IMG_5465_medium2.JPG

31244192_365190807305761_232134487332985

criss-cross-top-600-2_medium2.jpg

IMGP2741pp_medium2.JPG

rockefellercenter-HERO_medium2.jpg

2017_17_10__Love_knitting_shot_3_448_med

pattern-knit-crochet-woman-top-spring-su

image_medium2.jpeg

Osborne_2_medium2.jpg

Atsakyti

Žuviuk, o kuo ta pica sveikuoliška? :) Kad be mėsos ar kaip? Kad greituoliška, tai tikrai, o kaip pica - eilinė :). Nespjaunu aš į picas, o kadangi ir krosnį a la Olaiva turim, tai turėjom čia kepimų maratoną :), bet jau pabodo ir organizamas sako, kad geriau jau rečiau mėgautis jom. O sveikos mitybos grupėje buvo  sveikuoliškų picų mada, kai pagrindas daromas iš brokolio ir žiedinio kopūsto, galvojau, kad ir tu tokią išbandei. Paragaut norėčiau, bet dėl savo praktiškumo ir galvojimo kai pamaitinti visą gausią chebrą nesiryžtu, man atrodo laiko ir daržovių gadinimas, mielai brokolį ar žiedinį ir šiaip sutriaukščiau be jokio perdirbimo, o kiek jų reikėtų min 6-ioms picoms...

Jau šiandien net juokas paėmė iš savęs... Jau taip 2 kartus kruopščiai perdėliojau grafikus visų muzikos mokyklos logistikų ir... prisiminiau, kad vieno faktoriaus neįtraukiau, nuo kurio vėl visas planas žlugo. Nu teks mažajai sesei didžiosios visą pamoką palaukti, o man reikia mažei visgi telefoną įtaisyt...

TIesa, pamiršau pakomentuoti, kad ir aš perskaičiau tą Katuko gautą "Mniatiūristą". Parsinešiau iš biblės 3 knygas ir  leidau šeimai išrinkti, kurią pirmą skaityti. Tai pradžioje labai nervinausi, kad ne kokią išrinko :). Nes tikrai tokia sunki ir nesuprasdavau, ką nori pasakyt. Paskui įsitraukiau, kol nebaigiau. Nu tokia netipinė. Bet kad jau neatsimenu, kuo ji ten baigėsi ir kad būtų labai patikusi - tikrai ne. Iš esmės turbūt iki galo ir nesupratau, ką ten ja norėjo pasakyti... Yra geresnių :). Bet ir skoniai skirtingi.

Atsakyti

jo jo Restar  - aš irgi minties nesupratau :D nu bet ir ne iš tų knygų, kur visai nesiskaito, kur numeti. aš dar ir ryšio su pavadinimu nelabai supratau :D

o baigėsi.... nu... kaip ir niekuo :D net negaliu pasakyt, ar laimingai ar ne, nes nuo požiūrio kampo priklauso

ai, o picos sveikuoliškumas, tai negi nesupranti, vien špinatai ko verti :D  tiek vitaminų

Žuviuk, tai kur perki pitas?????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 rugsėjo 2018 - 15:31

man toje picoje sveikuoliska pomidorai , mocarela ir bazilikas. Tai vat taip ir valgiau valkar    o tesla yra tesla :)

Atsakyti

Nu irrr vel nepamezgiau, ir jau nebenoriu, sakiau negaminsiu bet kolege uobuoliu antaniniu atanese

Sumakalavau pyraga su varske, kepa..ech gaila maniskiai cinamono nemegsta, nedejau o taip norejosi

Atsakyti

man toje picoje sveikuoliska pomidorai , mocarela ir bazilikas. Tai vat taip ir valgiau valkar    o tesla yra tesla :)

Man tai nebent paminėtas pilnas grūdas :). Nes ir šiaip tokie ingredientai dedami ant "nesveikos" picos :). Na, čia visiška smulkmena, man tik tas žodis apie sveikumą užkliuvo ir sudomino dėl to, ką rašiau anksčiau.

Atsakyti

LAbas rytas,

Penktadieniais gal nieks į darbą neina :D atvažiavau beveik be kamščių. Net nėr ką lygint su praėjusiom šios savaitės dienom.

Niekad nesu bandžius tokių picų, visai gera idėja :)

Vidurinis vaikas ir kiti klasiokai skundžiasi, kad šiemet labai suprastėjo maistas mokykloj. Maniškis tikrai neišrankus, valgo viską, bet net ir jis šiemet nustebęs, kad nebeskanu, o ir porcijos sumažėję. Mokykla pakeitė maitintoją, o gal ir dėl naujų taisyklių.

Atsakyti

Labas,

Mes irgi šįryt stebėjomės, kokios tuščios gatvės. Vyras padarė išvadą, kad tikriausiai žmonės pasiėmėm penktadienį laisvą ir vakar išmovė prie jūros, nes žada gerą orą. :)

Atsakyti