Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

visai ne į temą, bet prajuokino :D

a48e786c8a36e6106a36f6df62526e05.jpg

Atsakyti

visai ne į temą, bet prajuokino :D

a48e786c8a36e6106a36f6df62526e05.jpg

oj kaip man tokia tiktų,kaip modelis :D dabar visi ieškomės modelių,ką studijoje atsiskaitymui fotografuosime,tai vieną kitą jau pakalbinu :)

Atsakyti

na, kam aktualu?

https://www.zmones.l...a7-aa000054c883

Atsakyti

Aš savo storą kačmyrą išsitraukus glostau ir nesugalvoju, ką čia man iš jo gamint.

Atsakyti

Sveikos,

šiandien netikėtai gavau pusvalanduką atokvėpio. Nebebandysiu suderinti susitikimo ir muzikos mokyklos, nes supainiojau susitikimo laiką. Tai nespėju :). Kaip gera kartais kažko nespėti ir nejausti kaltės. Tai tuom ir mėgaujuosi kažkieno ryto sumuštinius ant stalo radus ir sukirtus. Irgi be sąžinės graužimo, nes ryte svarstyklės labai pradžiugino, bet savijauta - ne, o saviškius, kur ketinau važiuodama suvalgyt - palikau namie... Truputį mečiau miegot ir galiu atsikelt bet kada - kada reikia ir nereikia . Šiandien - 6.15 jau rašiau meilės laišką sūnui, 7 jau važiavau Druskininkų kryptim, 8.30 jau buvau darbe. Atvirai - maloniai nustebau - nes niekur nepakliuvau į kamščius nei iš miesto važiuodama nei atgalį miestą Savanorių/Geležinio vilko/Konstitucijos/Kalvarijų ir kt. gatvelėm, nors mašinoj virš valandos praleidau, bet ir kilometrų šiek bei tiek. Tada  3 valandas super pagreitintai užsiiminėjau rankų darbais - spausdinau, karpiau, dėliojau. ir minutė į minutę atlėkiau į mokyklą.  Atokvėpis tuoj baigsis ir vėl įjungsiu lėkimo režimą :), o vakare dar susisrinkimas mokykloje.

Ryt vėl kelsiuosi man neįprastai anksti. Užtat mokytoja nudžiugino, kad kitą savaitę jau prasidės prailginta (Qqute - o kaip pas jus? Nes mums irgi anonsavo, kad 2 savaites - NE), tai gal mažumėlę mažiau lakstysiu. Ir  5 mokyklinių susirinkimų gal nebebus jau... Žodžiu, viskas tik geryn ir geryn. O kiek dar nepapasakoju visko - ypač dramų, kur reikia spręsti, padėti, raminti, ieškoti išeičių, dėlioti 5 tvarkaraščius ir pan. Esu supermoteris :D. Vyras, aišku, irgi savo funkcijas turi, bet gal tiek net nežino visko...

Atsakyti
Restar nesigirdi pas mus dėl grupės nieko, ko gero neranda kas dirbs
Atsakyti

Restar, na stiprybės jums visiems :4u:  ir kantrybės. aišku, kad viskas susistyguoja pamažu

beje, gal bus kiek geriau tau, kai pasakysiu, kadi r man teks ryt anksti keltis. gerokai anksčiau nei visada. nu nes vyro giminaitė iš Baltarusijos, kuri turėjo atvykti šeštadienį iš ryto, supainiojo dienas ir atvyks rytoj iš ryto :D  5.50 stoty. taigi :B

Atsakyti

Priedas  078935E9-96D6-4078-929B-DF0218BD5A3F.jpeg   511,51KB   0 Parsiųsta kartų

Qqut- va kaip

Atsakyti

žuviuk ačiū :)

Atsakyti

o ką ėmei pagrindui, Žuviuk?

nes mano panos dažnai pasidaro tokias greitas picas ant tortilijų.ar čia tos pitos tai ir yra? :D

Atsakyti

o kur pitų pirkti būna? nesu mačiusi

Atsakyti

aš irgi nesu mačius, dėl to ir klausiu, ką naudojo

Atsakyti