Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u: 

O Sarange, kooookia grazi suknele, mane irgi domina ar pasijonio reik. 

Ingriduka, labai graziai atrodai, megztelis labai tave puosia, o ir pati svytinti :wub: .

Kerpenos pirstines tai tikras vov :bigsmile: gerules. Man jos tokios sudetingai numezgamos atrodo.

Dontstop as tai rankom siuciau kokius lininius margus arba vienspalvius pakabinamus ant lininio siulo paprastainiskus dygsniuotais sonais paukstukus, butu velyku medeliui papauost ir i tema pataikytumet ir vaikas koki guzika vietoj akutes galetu pats isiuti :wub: 

Sakykit ar tevai i vaiku simtadienius siais laikais eina? Pasakiau kolegei kad ryt sunui mokykloj simtadienis, tai sako ka puosies, sakau sunus puosis, as namuos lagaminus i kelione krausiuos :D tai jai didziulis nustebimas buvo kaip tevai siais laikais i vaiku simtadienius neina, nu bet pas mane irgi tevai nejo, tai as jau nebesuprantu kuriais laikais jie ejo :rolleyes: 

Atsakyti

Sakykit ar tevai i vaiku simtadienius siais laikais eina? Pasakiau kolegei kad ryt sunui mokykloj simtadienis, tai sako ka puosies, sakau sunus puosis, as namuos lagaminus i kelione krausiuos :D tai jai didziulis nustebimas buvo kaip tevai siais laikais i vaiku simtadienius neina, nu bet pas mane irgi tevai nejo, tai as jau nebesuprantu kuriais laikais jie ejo :rolleyes:

Šimtadienis ir paskutinis skambutis - be tėvų  :rolleyes: nei pas mane ėjo, nei aš ėjau  :D 

Atsakyti

Soli-Sol, aš net ir nežinau. Pas mus irgi ryt šimtadienis - sūnui šimtadienis, dukra ruošia. Kažkaip vaikai nekvietė ir dukrai net išreiškė norą, kad neitume, nes jai nepatinka, ką jie paruošė.  Dukros auklėtoja per susirinkimą sakė, ateikit, pažiūrėkit, ką vaikai padarė. Sūnaus nieko neminėjo niekas, kad tėvai ateitų.Tai taip iki galo nesupratau - eina tėvai, ar ne, tai aš turbūt neisiu. Be to mano šimtadieninkas šiandien susirgo, tai turbūt net neis į šimtadienį. Mano pažįstama prieš pora metų buvo savo sūnaus šimtadieny, tai sakė, kad labiau reikia, kad vienuoliktokų tėvai ateitų, pažiūrėti ką jų vaikai sugebėjo surengt - tada labai geras šimtadienis buvo.

Soli sol, nieko ten sudėtingo, kiauraraštis ir tiek. Man tik labai gaišino tų karoliukų užvėrinėjimas, bet jų pakankamai nedaug ir keliose eilutėse reikia sumegzti 7 akis, tai ten man į vieną pusę dar nieko, o į kitą niekaip neišeidavo visų suimt, turėdavau kartais vąšelį pasiimti. Beje tos pačios lietuvės dizainas, kur tu man šalį mezgei.

Atsakyti

Į oficialią dalį pas mus tėvai ėjo :) tiek į šimtadienį, tiek į paskutinį skambutį. Kai prasideda šokiai-dainos-estrada, tada tėvai eina namo :D

Atsakyti

Aciu dievui nuraminot, o tai galvojau kad as viena tokia nekokia :D Reik eit sunu paerzint kad ryt su tiaciu atesim i mokykla pasiziuret tos sventes :D nu isivaizduoju veideli :D  :D 

Kerpen, nezinau kas mane jose suzavejo, turbut karoliukai :wub: o gal del to kad dabar taip salta ir tas voratinklinis kaiurarastis man kaip serksnas atrodo :wub: Gal ji turi surasius lietuviska ju mezgimo aprasyma? Gaila kad tu viska puikiai pati moki, mainyciau savo riesines, nes musiau tik ta geriausiai moku i tokias grazuoles. Bet gal mudviem kitais metais vel bus lemta susitkti ir mano norai isipildys :wub: 

Atsakyti

Mezgiau 6 tankumu, tai tokia per viduri, truputi sviecia konturai kaip suknelei gal ir reik kazko vienspalviskai tolygaus po aacia,  bet kaip megztuką, tai laisvai galima nesiot be nieko :-D

Man Kerpenos pirstines kazkokios labai kontrastingos... Toks dailus ir puošnus viršus nedera su tokiu grubiu ir storu vidum... :unsure:​ 

Atsakyti

Pas mus tai apsoliuciai jokiu tevu nebuvo nei per simtadieni, nei per paskut.skambuti....

Įsitikinau kokia skirtinga mochera gali but....  Sukneles savininke turejo seniai nusipirkus diteksines, bet kaklui pritrukau, nuvaziavau dasipirkt su kuoksteliu, apsidziaugiau, kad gavau identiskos, bet numezgus iskart supratau, kad kitokia, daug plonesne, minkstesne, svelnesne, visai kitas kritimas ir jausmas, nes ana tai tokia net kandanti buvo, po skalbimo pasvelnejo, bet nebaisiai... O kamuoliuke atrodo tip top ta pati, tai gerai, kad nejungiau senos su nauja tai gal nlb ir matosi :-) 

Atsakyti

Šarange labai graži ta tavo baltutė :wub:

Man irgi tos pirštinės kažkaip per daug kontrastuoja, ypač realybėje. Gal reikėjo rinktis siūlomą siūlą - ten siūlo islandišką vilną. Bet  kadangi mezgiau grynai dėl sportinio intereso, o ne su konkrečiu poreikiu ar tikslu, tai nutariau verstis su tuo, ką radau drakiaus guolyje.

originalas:

http://www.ravelry.c...y/aglow-mittens

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 vasario 2017 - 23:52

Ingriduska, jei gerai pamenu, prieš porą metų dalinaisi sluoksniuotų vištienos salotų receptu, sluoksniuojamų taurėje su kriaušėmis. Gal turi po ranka? Ar prisimeni? Buvau kažkur užsirašiusi, bet dabar nerandu. O toks skanus derinys, norėčiau pakartot.

Atsakyti

Labos

Balta suknytė koookia  :wub: Galėjai adresą sumaišyt ir už Atlanto pasiųst  :B 

Pirštinės dailios, šiluma dvelkia  :super: 

Ikriuko suraukta nosytė kokia žavi  :wub: Megztukas tobulas. Sveikatos visiems namams  :4u: 

Ingriduškai sveikinimai su puikiais tyrimais  :clap: 

Mezginiai pas mane serijom rodomi, nes ir nebaigtukai serijom. Kol serijos nebaigiu, nerodau  :D Debesų suknelės siūlas brannngus, ant geros akcijos buvau pataikius - lang yarns sol degrade:

https://www.loveknit...rns-sol-degrade

Ripsinu paprastutę bliuskutę pavasariui.

Atsakyti

Drugelio schemą, beje, turiu, reikia tik atrasti kur. Radus pasidalinsiu  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas.

As nesidalinau tokiomis salotomis arba neatsimenu. Gal pagooglink manau rasi.

Arba improvizuok krisuse vistiena graikiniai riedutai ir deciau surio dar fermentinio..cheti pomidoriuku ir balzamiko padaziuka.

Sarange man labai is to ka rodai.

O as o as isskslbiau savo kakla. Tai susitrauke iki .....

Atsakyti