nervinosi gal, nes sakė šuo dingo kaip tik iš ryto..... ir dar iki vakaro nebuvo grįžęs...
man kartais būna, kad žiauriai miego noriu prie svečių, tai irgi labai sunku nusėdėt vienoj vietoj
Olaiva, man ypatingai krito akin knyga TARAKONAI
Labuka
Pagaliau atgavau sutvarkytą kompą, tai kaip žmogus jaučiuos Norėjau nufotkint savo pradžią, bet paskui apsigalvojau, nes jau tikrai ne mano braižas ir spalvos atrodo ne mano, bet mezgu užsivedusi su dideliu kabliu, tai labai neaišku kuom baigsis
Igriduk, suprantu, nes ir pačiai kartais tokia savijauta, kad pačios gaila pasidaro, savo paauglei pirkau vitaminų po visų abitūros ir stojamųjų egzaminų buvo nusibaigusi, su pilvo diegliais, pykinimais ir t.t., Tai vitaminai moterims Live well. Jai labai padėjo, atsigavo. Saulei gyd sakė nupirkti Kid well irgi labai gera sudėtis.
O kas grasino? Ir tau saulės trūksta ar rimčiau...?
Jei pradėtume mėtyt, tai išvis čia tik tyla ir ramybė apsigyventų, dabar tai nors amžinai aktualios ir mintinai žinomos temos pulsą palaiko
Jei sekta miega, reikia pradėt kalbėt apie sportą ir dietas
Sąžinė grąsino
Nieko man netrūksta. Energijos turiu. Gal biški į šoną patraukė kūryba. Viena koja pas poetus nukeliavau
Per šalčius negalima laikytis dietos ...Nekalbėkit
sveikos...
ingriduk, vieną dieną patekės ir šilta saulė ;)
Nuosirduk - tave tik pabart reikia geriau ir žiū mezga tobulą modelį ir net iš ne savo tipažosiūlų (gal netyčia mano tipažo??)
o jei apie tipažus tai susimąsčiau kokia aš mezginiuose??? kai kurios turi labai ryškų braižą - pamatai ir jau ir be pasirašmo aišku kuri mezgė. galvoju galvoju... man daug ir įvairių mezginių patinka, bet ar aš turiu tokį aiškų ar bent kokį apčiuopiamą savo braižą??
sveikos...
ingriduk, vieną dieną patekės ir šilta saulė ;)
Nuosirduk - tave tik pabart reikia geriau ir žiū mezga tobulą modelį ir net iš ne savo tipažosiūlų (gal netyčia mano tipažo??)
o jei apie tipažus tai susimąsčiau kokia aš mezginiuose??? kai kurios turi labai ryškų braižą - pamatai ir jau ir be pasirašmo aišku kuri mezgė. galvoju galvoju... man daug ir įvairių mezginių patinka, bet ar aš turiu tokį aiškų ar bent kokį apčiuopiamą savo braižą??
Žuviuk, na man keista, nes toks margumynas atrodo tik vaikiškiems mezginiams, ir kai pasirodo tas mezginys man pačiai, tai ir keista, kad taip negali būti, nu bet tuo pačiu man megzti patinka, smagu, va ir dviprasmiškas jausmas, įdomu kas gausis Jau iki desėtkos cm nuo viršaus numezgiau
Dar su drauge kolege užsisakėm iš kasiūlų margiukų kojinėms, sako numegsi kojines, sakau imk, megzk pati, kulnį padėsiu, nu nes kablys nugaroj, jei atidėčiau megztuką, bijau kad kablys nepabėgtų...
Tai kai taip pasakiau jai kablys atsirado nuo noro megzt iki tokio lygio, kad prašiau Aistės, kad KAune paimtų siūlus ir rytoj grįždama parvežtų, kad draugė savaitgalį turėtų ką veikti, gal būsiu užkratą paleidusi kokį mezgiminį