Labas rytas,
nu prisisaugojau iš pat ryto idėjų Šarange, gerai varai.
dar būt neblogai kažkaip laiko ir noro toms idėjoms kaip nors padaugint
vakar skaičiau. beskaitydama aišku, užmigau. nu taip saldžiai seniai miegojau. ale bet kai priverčiau save susiruošti miegui, tai visi miegai kažkur dingo, ir baigiau savo knygą. iki 1.08 val nu jopštvai rogės, ir dar varčiaus gal iki 2.
ką skaitei Katuk?
labas rytas
atsikėliau visa kaip sulaužyta, kaip po gero sporto iš vakaro, va ką reiškia nepamegzt ant sofkutės vakare
nu bet šiandien jau megsiu, kotletų 2 dienom užteks, o kitus darbus MB perleisiu
Labas rytas,
Šiaip tai nesuprantu, ar tikrai visi vasarą vilniečiai kažkur kitur gyveno, o dabar į miestą grįžo
Suprantu, kad mokyklos, universitetai ir kt įstaigos, bet ~9h dar nemačiau Geležinio vilko nuo Santariškių taip užsikimšusio. Atseit patvarkė ten apačioj tą sankryžą, vasarą super buvo, na bet dabar...
Katuk, kokią knygą skaitei? Man reik iki bibliotekos palėkt, nebeturiu ką skaityt.
Megzt tai turiu bet ir skaityt noriu
Šarangės vaizdai
pas mus vakar buvo didesnis kamštis o šiandien visai padoriai, nuo mokyklos iki darbo apie 15 min. važiavom tik, vakar pusvalandį
miniatiūristas
nu tokia. net nežinau. kažkokios meninės vertės didelės nėr, siužetas visai įdomiai susuktas, šiek tiek dramos, šiek tiek istorijos. buvo visai įdomu sužinoti, kaip baigsis. realiai kai kurių pabaigos niuansų nuspėt nelabai galėjau. vietomis dialogus sunku buvo suprasti, bet gal dėl to, kad gilintis nenorėjau. neapseita žinoma be atvirų scenų, nors taip minimaliai. gan vaizdžiai aprašytas gimdymas
katuk popierinę skaitei ar gal elektroninę turi?
nematyta tokia bet iš aprašymo mano skonio
Sakot, geri vaizdai? Reiks dar pasistorot tada kolektyviškai, dėl visų mūsų mūzų
Džiaugiuos, kaip tikra lietuvė,kad ne Vln gyvenu...
popierinę. gavau dovanų per klasės susitikimą sakė, dėl to, kad prisimena mane kaip moksliukę matematikę, kuri nusirašyt neduodavo
į darbą važiavau valandą. be A juostos šiandien. vasarą užtekdavo 0,5 valandos.
tai sakyčiau visai normaliai, nelabai ir tikiuosi sezono metu greičiau atvažiuot. tik labai tingiu anksčiau atsikelt
labiau nervina po darbo, kai norisi kuo greičiau parvykt, o stovi stovi... čia dėl to, kad aš iš pačio centro bandau išsikapstyt