Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

c5795b225ec5f8527fc29e87fff388bf.jpg

Atsakyti

SloanDress_3_medium2.jpg

IMG_3030_medium2.JPG

Sawyer_7_web_medium2.jpg

52373220_medium.jpg

001_medium2.jpg

DSC_4653_medium2.JPG

IMG_2207_medium2.JPG

DSC03868_medium2.JPG

27579769_100395910789756_548799294176912

Atsakyti

Kenchiku_03_medium2.jpg

Varma_uni_2_medium2.jpg

MayaCardigan_5_medium2.jpg

DSC_3258_medium2.jpg

IMG_7714_medium2.JPG

plum_twist_16_medium2.JPG

Melli_by_Camille_Rosselle_-_Pom_Pom_Quar

IMG_3415_medium2.jpg

Treskilling_by_Kristin_Blom__Pom_Pom_Qua

01_medium2.jpg

Atsakyti

nu prisisaugojau iš pat ryto idėjų :clap_1:  Šarange, gerai varai.

dar būt neblogai kažkaip laiko ir noro toms idėjoms kaip nors padaugint :B

vakar skaičiau. beskaitydama aišku, užmigau. nu taip saldžiai seniai miegojau. ale bet kai priverčiau save susiruošti miegui, tai visi miegai kažkur dingo, ir baigiau savo knygą. iki 1.08 val :B  nu jopštvai rogės, ir dar varčiaus gal iki 2.

Atsakyti

ką skaitei Katuk?

labas rytas

atsikėliau visa kaip sulaužyta, kaip po gero sporto iš vakaro, va ką reiškia nepamegzt ant sofkutės vakare :)

nu bet šiandien jau megsiu, kotletų 2 dienom užteks, o kitus darbus MB perleisiu :D

Atsakyti

Labas rytas,

Šiaip tai nesuprantu, ar tikrai visi vasarą vilniečiai kažkur kitur gyveno, o dabar į miestą grįžo :hmm:

Suprantu, kad mokyklos, universitetai ir kt įstaigos, bet ~9h dar nemačiau Geležinio vilko nuo Santariškių taip užsikimšusio. Atseit patvarkė ten apačioj tą sankryžą, vasarą super buvo, na bet dabar...

Katuk, kokią knygą skaitei? Man reik iki bibliotekos palėkt, nebeturiu ką skaityt.

Megzt tai turiu :D bet ir skaityt noriu :D

Šarangės vaizdai :wub:

Atsakyti

pas mus vakar buvo didesnis kamštis o šiandien visai padoriai, nuo mokyklos iki darbo apie 15 min. važiavom tik, vakar pusvalandį

Atsakyti

miniatiūristas000000000002166047-59de859a1124f-asset-k

nu tokia. net nežinau. kažkokios meninės vertės didelės nėr, siužetas visai įdomiai susuktas, šiek tiek dramos, šiek tiek istorijos. buvo visai įdomu sužinoti, kaip baigsis. realiai kai kurių pabaigos niuansų nuspėt nelabai galėjau. vietomis dialogus sunku buvo suprasti, bet gal dėl to, kad gilintis nenorėjau. neapseita žinoma be atvirų scenų, nors taip minimaliai. gan vaizdžiai aprašytas gimdymas :D

Atsakyti

katuk popierinę skaitei ar gal elektroninę turi?

nematyta tokia bet iš aprašymo mano skonio

Atsakyti

Sakot, geri vaizdai? Reiks dar pasistorot tada kolektyviškai, dėl visų mūsų mūzų :D

Džiaugiuos, kaip tikra lietuvė,kad ne Vln gyvenu...  :rolleyes: 

Atsakyti

popierinę. gavau dovanų per klasės susitikimą :D  sakė, dėl to, kad prisimena mane kaip moksliukę matematikę, kuri nusirašyt neduodavo :D

Atsakyti

į darbą važiavau valandą. be A juostos šiandien. vasarą užtekdavo 0,5 valandos.

tai sakyčiau visai normaliai, nelabai ir tikiuosi sezono metu greičiau atvažiuot. tik labai tingiu anksčiau atsikelt :D

labiau nervina po darbo, kai norisi kuo greičiau parvykt, o stovi stovi... čia dėl to, kad aš iš pačio  centro bandau išsikapstyt

Atsakyti