Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

mums dabar sudėtingiausia su ta prailginta grupe, tiksliau jos nebuvimu ir tik 4 pamokom kasdien šią savaitę

vakar žmogus darbe zyyzė po pamokų, namų darbų neužduota, kompų laisvų nėr, mano visi išmanūs prietaisai išsikrovę

galų gale vakare  matyt prieš diskoteką prasidėjo galvos skausmas ir ištisinis zyzimas, liepi skaityt ir girdi kad liejasi jam, išgrūdau lauk po valandos atsigavo

šiandien įsidėjau planšetę ir spalvotų pieštukų darban :D kaip nors išgyvensim

Atsakyti

Limit, pas taviškę nebeliko senų draugių? Maniškis sakė, kad jo klasėje visi iš jo buvusios mokyklos, tik 6 mergaitės ne... T Rytai truputį jaučiasi, kad neįdomu - naujų pažinčių nelabai :). Kuo džiaugiuosi, kad dėl kalbų nėra kol kas streso, nes abi mokėsi, kitiems, kurie vokiečių tik pradeda, sakė, kad pasakoti kažką liepė :). Jau ryt išvežam į poros dienų stovyklą.  Mergička ryte išėjusi pareis po 18 val... Jeigu ne muzikos mokykla ir tas prailgintos nebuvimas, tai dėl pirmokės visai nebūtų ko sukti galvos. Šiandien vešiuosi į susitikimą. Ryt gal vieną namie paliksiu valandai. JI drąsi ir kartais net prašo ją palikti vietoj kur nors važiavimo. 

Tiesa, pasidžiaugiau Abelo sprendimu dėl katino ir kelionės :4u: . Mūsiškis šiuo metu itin meilus (prieš tai jautienos kumpiu kelias dienas maitinom :D), va, ir dabar ne už kelių metrų atsigulė, o šalia prisiglaudė, išvertė pilvuką ir murkia mano home office :). Balansuoja mane po truputį.

Atsakyti

Man dėl vaikų grafikų kol kas jokių galvos skausmų, tikiuosi susidėlios viskas, tik tiek, kad noru nežiba abu eit į įstaigas... Luknei, bus sunku, pamokos nuo pirmos dienos po 6, pora mokytojų pasikeitė ne į gerają pusę, o apmaudu todėl, kad kalbų, kurios ir taip nebuvo stiprios, tai kas dabar bus.... :oh: Pikta vakar grįžo jau nuo pirmos dienos.... :unsure:

Galvos skausmai man dėl darbų...  Rugsėjis tiek darbe tiek namie bus pagerintas, pilna auditų, susitikimų, gimtadienių ir švenčių....

Su mezgimu tai tragikomedija... kol viešėjo Olaiva, susukau jai dvi babinas siūlų, tada susisukau sau kokiems trim projektams ir visus bandžiau pradėt... bet...pradėjau ketvirtą, lininį, Ingrigos bliuskutės įkvėpta :D Mezgu, judinu, bet vistiek be kablio, tai gali būt, kad numegsiu tik kitai vasarai  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 rugsėjo 2018 - 09:40

biškį net džiaugiuosi, kad Šarangės mezgimo planai tokie ilgalaikiai :D

su logistika tai nervina tik mašinų ir žioplių vairuotojų gausa. bet labai tikiuosi, kad ir tai po kiek laiko nusistovės.

Atsakyti

biškį net džiaugiuosi, kad Šarangės mezgimo planai tokie ilgalaikiai :D

Aš tai nesidžiaugiu... Kažkaip sezonas atėjo, o aš tokia vis dar plaukiojanti.... Turbūt mezgimas viena iš laimės ir ramybės išraiškų, kol nesijauti tokia, tai ir megzt neina....  :oh:  :D 

Atsakyti

dėl tos laimės tai pritariu....

Atsakyti

IMG_1196_medium2.JPG

CE46A47F-408F-4FBE-92BA-2464F0836BC6_med

4FAEFA98-6156-4E9E-BF6E-D38F4A6EC16A_med

IMG_2904_medium2.JPG

Foldlines_05_medium2.jpg

Atsakyti

va tą paskutinį esu išsisaugojus kaip norėtiną. tik galvoju,a r kitos spalvos ir kitam apšvietime neatrodys kaimietiškai tie deimantiniai raštai

Atsakyti

Man tai tas priešpaskutinis fainas :wub:  Bet pagalvojau tai lygiai tą patį, kad rizikuočiau atrodyt kamietiškai su savo kompleksija ir spalvom :rolleyes: :D

Atsakyti

Sveikos:) musu rugsejis pradziai attode kad bus chaotiškas, bet darželio pakeitimas jau pirmomis dienomis pasiteisino ;) su tuo ir itampos ir liudesio pamažejo!!!! dičkis iš 3 popamokiniu veiklu pasiliko2- piniginri spaudimas irgi sumazintas. drakiaus dietos poveikis labai iri gerai galvai pasijaute :) mažiau paraleliniu neigyvendintu planu:) mano dieta ne tokia veiksminga kaip drakiaus, bet rezultatus irgi todo ir dar be to yra labai skani :) beigi pritaikoma šeimoje :) va ir šiandien gaminau sveikuoliska pica- niam niam niam pirstelius apsilaiziau- vyras pamate- dako, duok paragaut. O po pirmo kasnio- ir man iskepk ;) tai reiskiasi maziau gaminimo keliais frontais

Priedas  AD1AF074-DD66-4BB9-A5DB-08F62704D288.jpeg   513,29KB   0 Parsiųsta kartų

mezgimo muza pagaliau po daugiau nei pusmecio jau bus gal gi grizus. Vakar teko paardyti, bet nei kiek del to nesiparinau- ir beveik atsaciau ardyma ;) neriasi smagiai ir su kabliu ;)

papirkau medziagos kelnems prie nertinio- tai teiskiasi keliu sau issuki pasisiuti ne tik treningus, bet ir jau padotias madingas kelnes ;)

ziurimas serialas vis idomenis

darbe daug visokiu idomybiu po atostogu ir pagaliau pa truputi pradedu ivaldyti me tik testavima bet ir programavima :)

sekmes ir turbo igneles linkiu ir jums ;)!!!!!! Viskas pamazu stos i vietas/ juk kiekviena rudeni stoja- kodel tiretu buti kitaip!??

Abelo- kaip smagu del darbu ir del katuko ;)

Atsakyti

Paskaicius savo posta noreciau plonesniu pirstu- kad tiksliau pataikyciau telefono klaviatutos raides :) nes net ir po taisymo tikrinu jusu gebejima skaityti, kai pakeisti simboliai ir ar  IQ aukstesnis nei vidutinis :)

bei gi issiauklejima ir gebejima priimti zmones su visomis ju klaidomis ir netobulumais :B 

Atsakyti

Zuviuk pasakok kaip tą picą gaminai

Pas mus šiandien virtuvinis vakaras su Simu buvo, išleidom MB į krepšinį o tada su vaikiu mamos ir sūnaus kulinarinį šou surengėm ( ne mano idėja)

Darėm jam tortilijas su vistiena ir suriu, tada aš jam padėjau pasigamint salotas ir įsiūliau žolelių padažo vietoj kečupo( nu čia jis sumąstė salotlapių, agurkų ir pomidoriukų salotas pasikečupint  :hmm: )..

Paskui išbandžiau kombaino mėsmalę ir pritroškinau puodą kotletų, morkų salotoms pritarkavau..kodėl kaži ta mašina morkü ir bulvių neskuta a? Mėsmalė puiki, tik reikia dar sietelio stambesnio, nes smulkus labai esamas, reiks pasidairyt. Morkas keistos formos gabaliukais sutarkavo bet gerai. Norėč dar šiaudeliais pjaustymo disko.

Nu ir  visus tuos virtuvinius veiksmus turėjau įgarsint kaip kokia Beata 😆

Nepamezgiau nei akelės

Atsakyti