arklių augintojos....
Kepren, va kaip pati taikliai parasei as irgi budama Lietuvoje pirkaciau auskarus su gintaru, nes is tikro taip ir yra. Pvz, Venecijoj zinau kad tik ten yra meistrai kurie Murano stikla pucia, tai pirkau tik is sio stiklo, beje nuo cia ir prasidejo paukstuku kolekcija, nes negalejau tam stiklo groziui atsispirt
seimos galva dirbtuvese ant jo pats isgraviravo musu atvykimo data, vardus, savo inicialus, atmosfera buvo
.Ispanijoj kai buvom, nuvaziavom i Granada, ten ispudingi sienu raiziniai, tai auskarai tik tuos raizinius ir atkartojo, buvom Sicilijoj tai ten auskarus pirkau su ugnikalnio lava, Portugalijoj zinojau kad salis siejama su molio dirbiniais, tai auskarai turi kazkiek molio, Gruzija turi tik vieninteli pasaulyje juvelyriniu gaminiu metoda kai jie plooooonas tarkim sidabro ploksteles klijuoja viena ant kitos o paskui arba graviruoja, arba kaip as pvz pirkau piesa, manieji su senojo Tbilisio bokstais
. O jei negaliu su kazkuo susiest pvz Londonas, kelione po Italija, tai tada ieskau galeriju, muzieju kur parduodami tos salies juvelyru darbai ir ten kazka perku kas bent kiek atkartotu man ta sali, prisiminimus
.
liniukos dryziukas fainas neatiminesiu
pati turiu tris medvilninius dryziukus. viena kaip tik siandien pranesiojau. pernai megztas rudens spalvas su astromis
cia siulas pats spalviskai susidryzavo.
priviriau siandien cepelinu su varske, cielus 22 cia kad vakar prisiminiau turinti cepelinu gamybos aparata
Sveikos mielosios, po truputį ieškau ir aš takelio pas jus ir mezginius... Per vasarą visi bandymai megzti buvo tik siūlų gadinimas... Bet ketvirtadienį MB vos ne per jėgą išsitempė prasieiti per Hamburgą, o ten visai netyčia siūlynė pasimaišė, tai ir trenkė, kaip žaibas kojinių reikėjimas mažajam vaikui, nors aš jų net megzti nemoku. Kaimynė suorganizavo žurnalą su išsamių kulno aprašymų, tai ir rakalioju tokias pradinukiškas, visiškai elementoriškas
IMG_20180901_090208_small2.jpg 63,25KB
2 Parsiųsta kartų Olaiva, sveikinu su nauja pradžia, tikiuosi mūsų neapleisi ir įspūdžiais dalinsies. Liniukos dryžiukas, ir mano stygomis užgrojo, labai, labai vykęs ❤️ Ingrigos bliuzelę irgi priglausčiau nė nemirktelėjusi💙
olaiva gi mokinuke irgi man regis pas mus turetu but juostinis kazkoks, jei tik neismetem. turbut ir visi nuotrauku gamybos rakandai rusyje turetu but
visa vaikyste praejo su teciu vonioj uzsidarius ir nuotraukas ryskinant
idomi pramoga buvo .
As irgi juostini turejau ir nuotraukas pati darydavau
Oho, kokių fotografių čia pas mus esama.
Soli-Sol, dabar kai parašei, prisiminiau, kad vyras iš Ispanijos jau seniai parvežė jų auksakalių darbo pakabuką ir auskarus su paukštukais. O pernai vaikai iš Venecijos parvežė stiklinius auskarus. Per atostogas buvau vienu metu įsivėrus ir ėjom maudytis, tai dukra net priminė, kad išsiverčiau, nes galiu pamesti
labas iš ryto,
blizginu fotoaparatą,šiandien studijoje modelio fotografavimas,praktika
jau kokia naktelė...žaibai, griausmai, lietaus kiekis nesvietiškas iš dangaus iškrito, bet pelytė rado kelią po Luknės pagalve ir už jos ilgai lauktą iškritusią iltį pinigėlį paliko
Labas rytas,
Labas rytas. Šiandien turbūt eisiu kokių homeopatinių migdomųjų pirkti. Įsiaudrinus nuo kalno darbų ir vaikų naujovių, susirinkimų, rūpesčių, kaip viską spėt, suderint, nupirkt, duot pinigus, sutartis, sutikimus ir pan. Jaučiuosi kaip pagreitintam kine ir tarpais nebeprisimenu, kas buvo ryte, juolab vakar. Žinau, praeis. Tik būtų gerai pamiegoti bent, o tai 3-4 val gal mažoka. Šiandien nubudau 4.30 ir kvit. O vakar Kacumota girdėjo, kaip vakare vos liežuvį apverčiau.
Kapeika, sveika ir tu sugrįžus .
Oho, fotografių kiek. Su broliu jo laboratorijoje (vienas tamsus kambarėlis buvo ja paverstas) vaikystė praleista . O išeidamas į armiją mokė mane nuotraukas daryt. Pradėjo nuo to, kaip tamsoje juostelę į ryškinimo bakelį įdėt
. Jaučiu, ir dabar užsimerkus įdėčiau
. Dar kažką išmokė, kaip ryškint foto, blizgint, tik... fotkint išmokyti nespėjo
.
Žinokit, kai pradėsiu megzti, būsiu pataps vėl žmogum. Tik ne šią savaitę...
Labas
Pasijaučia gėris, kad vaikai tik du ir be grand pokyčių: suspėju. Sesė, kurios mažėja į nulinkę mokykloje pradėjo eiti, o antrokė į muzikos mokyklą, pasiėmė atostogas. Sako, matosi, kurios mamos menedžina su darbu derindamos.
Megzti mezgu, bet maloniai ir lėtai ;)
Labas rytas,
Pas mus irgi šioks toks chaosėlis. Gal ne chaosėlis, o kažkoks išsiblaškymas.
Vidurinis neranda piniginės, o kartu ir pažymėjimo mokslveivio, o Rusnė užvakar gavus, vakar pametė mokyklos įėjimo kortelę, tai toks stresas vaikui, iki ašarų.. Ir su ta viena ranka nelabai susitvarko, batus rudeninius tik užrišamus turim, nesiauna, nes nenori pagalbos prašyt
apsirengt irgi nenori nieko apart trumpų rankovių, kad nereiktų prašyt rengtis padėt
Naujoj klasėj dar nėr tokių draugų, kad prašyt, sakė
Tai tik džiaugiuos, kad ne žiema dar.
O priešnaktinės diskotekos tai fainos buvo. Ypač, kai dar nelijo, o šviesos blyksniai tokie galingi artėjo
Kapseika, fainas margumas