Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, tikrai tau tinka labai, ypač prie akinių. :rolleyes:

Bet ir ingrigai tinka.

O kaip ten jūs susitikot Anykščiuose?

šeštadienį,kol parke vaikai dūko,ingriga atvažiavo megztuko iš Šarangės pasiimti,tai labai smagiai popietę praleidom visai neplanuotai :)

Atsakyti

Olaiva tai ten gyvena galima sakyt :D

labas

na, kaip su logistika vilnietėms šiandien? dar spėju visą savaitę vyks tokie grafikų derinimai, tai neėmanoma prognozuoti, kiek laiko užtruksi kelionėse ten ir atgal. bet aš vežiausi visą ekipažą, tai A juosta yr gėris.

Olaivai tinka ta bliuskė, bet turiu įtarimą, kad fotkės spalvą kiek iškreipia, nes supratau, kad būtent spalva man kažko kliūna. bent jau fotkėse per daug fluorescuojanti :D

nemezgiau, biškį skaičiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 04 rugsėjo 2018 - 10:14

Labas rytas,

Gaila, kad aš A juostos Geležiniam neturiu :D NOrs ir ekipažo neturiu :D

O kamštis tai vajė vajė, koks buvo :oh:

Olaiva, tau puikiai tinka, reikėjo bėgt :D

VAkar aš irgi išeiginę turėjau, ilgojoj mažosios šventėj atbuvau. Smarkiai bandėm į švarko rankovę gipsą sukimšt :D Tai vienai nuotraukoj pakentėjo persikreipus :D Klasėj daug naujų vaikų, bus naujų pa-inčių :)

Paskui su visa chebra dar važiavom darželio auklėtojų tradiciškai pasveikint, parodyt iš kokių mažiukų kokie arkliai užauga :D Labai fainas auklėtojas turėjom, tai vis palaikom ryšį.

Kerpena, ir aš rinkau dėžutes, labai daug buvau prikaupus, na ir vasaros pabaigoj nusprendžiau išmest :cray: :D

Tokios gražios jos man, bet jau nebesąmonė buvo. Kalnas visas, kaip panaudot naudingai apart stovėjimo taip ir nesugalvojau, susidėjimui kažko neypač patogios, daug vietos reikalauja, tai ir nusprendžiau išmest. Bus vieta kažkam naujam :)

Bet visas apglosčiau prieš atsisveikinant :D daug prisiminimų per tiek metų..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 04 rugsėjo 2018 - 10:40

ai, vienoj tokioj metalinėj dėžutėj, stačiakampėj, laikau siuvimo siūlus. viena, nuo sausainių, budinti. t.y. kai atsiranda sausainių, tai labia patogu susikraut ir su dangteliu uždengt, kad nedžiūtų ir musės nepultų

vieną turiu arbatinę, medinę. nu gražu, ale bet žiauriai nepatogu, vis planuoju ištremt kur nors, nes vietą tik užima

Atsakyti

Paskui su visa chebra dar važiavom darželio auklėtojų tradiciškai pasveikint, parodys iš kokių mažiukų kokie arkliai užauga :D 

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Aš irgi turiu tokią metalinę didelę nuo sausainių, viename swape mano fėja vaikams sausainių taip nekukliai įdėjo. Tai joje irgi kartais kokius sausainius laikau. Stovi ant šaldytuvo.

O tos lentynoje nedidelės ir buvo naudojamos, tik kad dabar man gražiai susidėliojo. Nors kai kurias iš jų keisčiau. Pvz tris iš Rygos  turiu, nuo to pačio fabriko ledinukų, tik skirtingais laikotarpiai skirtingo dizaino, pasilikčiau tik vieną. Man patinka dvi su Londono vaizdais, viena iš Vengrijos su rožėmis, iš Olandijos su malūnais. Dar yra viena iš Briugės tik ji žema ir pailga, truputį nesiderina į kolekciją ir nuotraukoje jos nėra. Šiemet vaikai su folkloru keliavo per kelias Europos valstybes, bet ir jie pamiršo paieškot, ir net aš pati pamiršau paprašyt.

Atsakyti

LAbai faina, kai žmogus va taip kuo nors domisi, labai lengva lauktuvių parvežt :) Tik va, paskui tos lauktuvės ir susikaupia :D

Turėjau vieną klientę, kuri antpirščius kolekcionuoja, o mano vyras kaip tik kažkodėl antpirščių pora iš P. Korėjos buvo parvežęs, tai kai išsikalbėjom, kad ji turi tokią aistrą, tai jai padovanojau, žmogus buvo laiminga iki dangaus :D O man tai ką jie, tik dulkes rinko, jokių emocijų, tai tasiklausiau, kad vyras neįsižeistų ir dabar džiugina kažką daug labiau :)

Atsakyti

Ingrigos palaidinė faina, priminė mano išardytą šilkinį... Siūlai išplauti, suvynioti - laukia antro šanso... Ingriga, iš dvigubo mezgei? :hmm:​ 

taip, dvigubas

Sveikos :4u:

Atsakyti

Labos :4u:

Kaip fainai kad tema mezginiais rudeniop atgyja. Liniuka, atrodai tooooooooobulai :wub: , imčiau ir bėgčiau. Aš turbūt taip ir neišaugsiu iš karoliukų ir dryžiukų amžiaus :D silpnybė, kaip toms Kerpenos miesto vaizdų dėžutėms :D. Ingrigos Olaivos šilkus jau apgyriau, faini nuo spalvos iki modelio. 

Limit, mūsų arkliai :D :Dseptyniolikiniai irgi vakar pas savo darželio auklėtoją buvo, visi patenkinti ir švytintys kaip mėnuliai.

Aš tai iš kelionių turiu maniją auskarus su tos šalies stilistika, gamybos technoligija, autorium ar medžiaga susijusius ir paukštuką jei randu parsivešt. Auskarai privalomi :D jei nerandu tai vos ne paniškai :D blaškaus ir nieko kitko nematau aplink kol jų nenusiperku, o jau taaaaaaaada man prasideda kelionė.

Atsakyti

Ai gi, Liniukos dryžiukus pamiršau :oh:  Turiu aš šitą idėdją nuo seniai, Pintereste prisisaugojus milijoną dryžiukų, kažin, kada prieis eilė :hmm:

Ar rankovių  žemyn nesiaurinai? Lygiai mezgei per visą ilgį?

Atsakyti

Solisol, tai maniškis irgi septyniolikinis, bet labiau stebino keturiolikinis, nes septyniolikinį visu kuo pralenkęs (fizines savybes turiu omeny :D)

Atsakyti

Soli-Sol, o kaip tu randi tokius kriterijus atitinkančius auskarus? Aš net Lietuvoje nesugalvočiau, kokius pirkt :hm: Na nebent gintarinius...

Mano dėžutės prasidėjo nuo to vyras kažkurią  parvežė lauktuvių, su saldainiukais ar kažkuo. Paskui pagalvojau, kad gera mintis būtų daugiau tokių susirinkt. Tai į Latvija kai važiuodavom atostogaut, nusipirkau, paskui Amsterdamo oro uoste pati pirkau sausainius dėžutėje su malūnais. O kitas jau prašiau keliaujančių namiškių, kad pažiūrėtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 rugsėjo 2018 - 14:15