Liniuka, geras toks priedžinsinis išėjo , labai tau tinka.
neriuuuuu su kabliu
Net su kabliu, ne su kabliuku?
Neįveikiau savo tvarkymosi, o jau kaip pavargau, lyg akmenis būčiau nešiojus.
Man galvą kaip puodynė... Sukasi nuo visų tvarkaraščių ir pastangų kažkaip suderinti muzikos mokyklas ir logistiką... Gaila man jų dėl užimtumo, o ir savęs, nes man tai visais pasirūpinti. Jau ir reikalingos sumos pradėjo plaukti, 46, 27, 11, 5...ir dar toli gražu ne viskas. O darbe irgi stipriai pagerintas rugsėjis, žodžiu, teks stipriai susiimti, mezginių ir filmų nematyt kurį laiką.
Ingridos šilkinis grožis su "cinkuota" nugara. Gal kiek ir didokas
Liniukos priedžinsinis spalvom atimtinas
Qqute - faina, kad tau patinka. Paprastai lygus mezgimas tikrai gražu
Aš šiandien suvokiau, kad šiems mokslo metams nepirkom dar nei vienos mokyklinės prekės. Tik mažoji šiandien paprašė muzikos mokyklos pažymių knygelės. Tai tik pratybų kažkiek bus, bet gal irgi ne per daugiausiai. O šiaip dar visko likę nuo pernai. Tiesiog stebuklai.
Labas rytas,
Pirma darbo diena po atostogų. Radau sąrašą darbų ant stalo, pradedu įsitraukti.
Norėjau pasirodyti, tik nežinau ar taip rodys. Turiu keletą dėžučių su visokiais miestais, jų vaizdais ar simboliais, nuo saldainių, sausainių arba tiesiog šiaip tame mieste įsigytas.Laikau jose visokius karoliukus ir kitokias smulkmenas. Bet buvo jos sukaišiotos visur ir nesimatė. Tai vyras pagaliau pritaisė lentynėlę virš stalo toms dėžutėms. Kol kas dar užsidėjau ir tas medines, bet tikiuosi ateityje turėti daugiau tokių metalinių, gal vaikai kur keliaus ir parveš. Beje lentynos idėją įkvėpė Nitė, kažkada pasirodžiusi savo darbo stalą su lentynėlėmis.
Labas iš ryto,
Vakar visi stačia galva į mokslus kibom aną savaitę apturėjom labai smagią Anykščiuose, prasitęsėm vasarą,pasikrovėm gerų emocijų, buvo gerai
šią savaitę nuo 14-21,30 mokysiuosi nuo pat ryto ieškau juostinio fotoaparato skelbimuose,reikės mokslams. Žodžiu krūvis šiemet iš 2 metų sukištas į 1 metus,bus be galo sudėtinga,bet ir laaaaabai įdomu,taip kad nedejuosiu
Kerpena,dailios dėžutės <3
ingrigos megztukas Anykščiuose matavausi spalvą,ar tokia tinka
Labas rytas
Kaip gerai vakar tas laisvadienis buvo - be streso nuvažiavom su Vaiva į mokyklą, suvalgėm dviese šventinę picą Net ir prie bruolio prisėdus buvau
Gražiai mezgat Liniukos priedžinsinis ir man kažkokį reikėjimą sukėlė - greičiausiai tai dėl dryžių ir dėl spalvų
Ingrigos palaidinė faina, priminė mano išardytą šilkinį... Siūlai išplauti, suvynioti - laukia antro šanso... Ingriga, iš dvigubo mezgei?