Tai kaip ir nereik tau tada kombaino tikrai
man reikejo tik to didelio smulkintuvo indo . sumeti daug pomidoru, vrum ir i katila. labai pagelbedavo kai reikdavo pomidorienes virt. bet dabar su maziuku ta padarau. o siandien tai pjausciau gabalais ir verdu. paskui vruuuuum puode padarysiu
Laba diena
Pabuvojom su mazaja pora valandu darzelyje, mamos visai nereikejo tik aukletoju neklause, nes nesuprato ka jai jos sako
ryt paliksiu porai valandu jau viena
Bus keista but vienai namie alia kiek laiko bus mezgimuuuuiii
Ingriga, grazi spalva ir modelis
Sveikos :)rugseji ir darzely ir mokykloj po truputi paminejom- na tiek kiek maža kantybe leido:)
dabar galvoju kodel QQute mane nepriskyre prie ryškiu graziu spalvu myletoju
ksd noretojt takleio i mano neriama megztuka??
jis vadinasi Melt ir gyvena cia
https://www.ravelry....ns/library/melt
Abelo, kaip smagu kad pasiilgai
o kokie vejai tave tenpicia kur + 30??
qqut- philips ir as kombaina turiu. Viskas su juo kaip ir neblogai, tik va kad bulviu iki galo nesutrakuoja ir... tikrai reikia pratintis prie to puodo- noretusi man jo atskiro kaip bosh’uose buna.
Mėlynas mezginys
Kardeliai
Pas mane namuose daugvaikynas ir sirupas. Oficialiai tai obuolienės degustacija
Žuviuk matyt kad po paskutiniu tavo vaizdeliu ir romantiškai melancholiško žvilgsnio man užsiciklino kad tu pastelės moteris
Nu ką mezguu mezguuu , iki rankovių dasimezgiau (apačioj palikau atviras akis kol kas dar ilgio nežinau) bet taip man patinka prisimatavus tas lakoniškas paprastumas kad matyt visai be jokio cinkelio paliksiu
Nes man patinka va
Aš tvarkausi. Po truputį, prisiversdama. Savo asmeniškiausius daiktus, kur daug visokių smulkmenų, popierių, užrašų, lapelių, mezgimo schemų, žurnalų ir visokiausių smulkių daiktelių - iš tiesų pats nūdniausias tvarkymsis, kur pati nežinau, ka išmesti, ką pasilikti ir kaip viską susirūšiuoti. Ir taip viskas susikuitę... Taip ir gundo pasiimti knygą ir atsijungti nuo visko. Bet esu apskleidus visą kambarį, reikia kaip tai baigti.
Dar suvažinėjau iki Trakų. Toks nuostabus oras. Labai jaučiasi, kad jau ruduo, bet dar toks nedrąsus, šiltas. Sustojau prie perėjos o ten taip viskas apšviesta saulės ir iš viršaus kažkoks medis papylė smulkius auksinius lapelius. Tarsi drugeliai besisukdami lėtai leidosi žemyn...
Qqte, man tai šiandien atototogos todėl kad susidarytų tas privalomas dabar 10 d. d. ištisinis atototogų gabalas iš vieno laikotarpio. Kad jei žiemą prireiks kelias dienas kokiu reikalu pasiimt, nereikėtų visų 10 d. imt.
Lusasita, net etiketę pasigaminai 100 proc.šviežia!
Intensyvi diena, nors mokinių ir nebeturiu.
Ingrigą mačiau-gražu, bet net pačiai.keista, kad jokio pavydo jausmo. Sergu
Simple priedžinsinis. Iš vernito vilnelės, nukautos per užpraeitą meetą iš Niumos. Savikaina kokie 5 eur Švelnumas nerealus.
IMG_20180903_191814.jpg 163,6KB
0 Parsiųsta kartų
Stebuklingai pagijau ir eisiu tykot kur už kampo Liniukos. Kai biškį atvės
Spėju, čia dryžiukų ir spalvų derinio nuopelnas
Liniuka- tas raudonas dryžis labai labai paskanina ir bendras vaizda man labai skanus
qqut, taip paskutiniu metu ir pastele pamegau, bet ryskalai- visada buvo yra ir bus mano garderobe bei sirdy
neriuuuuu su kabliu