Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kaip ir nereik tau tada kombaino tikrai

Atsakyti

man reikejo tik to didelio smulkintuvo  indo . sumeti daug pomidoru, vrum ir i katila.  labai pagelbedavo kai reikdavo pomidorienes virt. bet dabar su maziuku ta padarau. o siandien tai pjausciau gabalais ir verdu. paskui vruuuuum puode padarysiu

Atsakyti

Laba diena :4u:

Pabuvojom su mazaja pora valandu darzelyje, mamos visai nereikejo :rolleyes:  tik aukletoju neklause, nes nesuprato ka jai jos sako :lol:  ryt paliksiu porai valandu jau viena :ax:

Bus keista but vienai namie :bigsmile: alia kiek laiko bus mezgimuuuuiii :ploja2:

Ingriga, grazi spalva ir modelis :wub:

Atsakyti

Sveikos :)rugseji ir darzely ir mokykloj po truputi paminejom- na tiek kiek maža kantybe leido:)

dabar galvoju kodel QQute mane nepriskyre prie ryškiu graziu spalvu myletoju :)

ksd noretojt takleio i mano neriama megztuka??

jis vadinasi Melt ir gyvena cia :)

https://www.ravelry....ns/library/melt

Abelo, kaip smagu kad pasiilgai :)

o kokie vejai tave tenpicia kur + 30??

qqut- philips ir as kombaina turiu. Viskas su juo kaip ir neblogai, tik va kad bulviu iki galo nesutrakuoja ir... tikrai reikia pratintis prie to puodo- noretusi man jo atskiro kaip bosh’uose buna. 

Atsakyti

Mėlynas mezginys  :wub: 

Kardeliai  :wub: 

Pas mane namuose daugvaikynas ir sirupas. Oficialiai tai obuolienės degustacija  :lietuva:​ 

Atsakyti

Žuviuk matyt kad po paskutiniu tavo vaizdeliu ir romantiškai melancholiško žvilgsnio man užsiciklino kad tu pastelės moteris 

Nu ką mezguu mezguuu , iki rankovių dasimezgiau (apačioj palikau atviras akis kol kas dar ilgio nežinau) bet taip man patinka prisimatavus tas lakoniškas paprastumas kad matyt visai be jokio cinkelio paliksiu

Nes man patinka va

Atsakyti

Aš tvarkausi. Po truputį, prisiversdama. Savo asmeniškiausius daiktus, kur daug visokių  smulkmenų, popierių, užrašų, lapelių, mezgimo schemų, žurnalų ir visokiausių smulkių daiktelių - iš tiesų pats nūdniausias tvarkymsis, kur pati nežinau, ka išmesti, ką pasilikti ir kaip viską susirūšiuoti. Ir taip viskas susikuitę... Taip ir gundo pasiimti knygą ir atsijungti nuo visko. Bet esu apskleidus visą kambarį, reikia kaip tai baigti.

Dar suvažinėjau iki Trakų. Toks nuostabus oras. Labai jaučiasi, kad jau ruduo, bet dar toks nedrąsus, šiltas. Sustojau prie perėjos o ten taip viskas apšviesta saulės ir iš viršaus kažkoks medis papylė smulkius auksinius lapelius. Tarsi drugeliai besisukdami lėtai leidosi žemyn...

Qqte, man tai šiandien atototogos todėl  kad susidarytų tas privalomas dabar 10 d. d. ištisinis atototogų gabalas iš vieno laikotarpio. Kad jei žiemą prireiks kelias dienas  kokiu reikalu pasiimt, nereikėtų visų 10 d. imt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 rugsėjo 2018 - 16:35

as tai siandien nuo ryto  "kecupa" viriau, kol sutirstejo iki tobulumo.  o kai pradejau pilstyt i stiklainiukus , prisistate padejeja. uzeme visa stala. tai teko  atsargiai  pilstyt, kad nenuplikinciau. Vasara baigesi, ir kates iesko silumos :)

Priedas  Mija.jpg   122,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lusasita, net etiketę pasigaminai 100 proc.šviežia!

Intensyvi diena, nors mokinių ir nebeturiu.

Ingrigą mačiau-gražu, bet net pačiai.keista, kad jokio pavydo jausmo. Sergu :hmm:​ 

Atsakyti

Simple priedžinsinis. Iš vernito vilnelės, nukautos per užpraeitą meetą iš Niumos. Savikaina kokie 5 eur :D  Švelnumas nerealus. 

Priedas  IMG_20180903_191814.jpg   163,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Stebuklingai pagijau :D ir eisiu tykot kur už kampo Liniukos. Kai biškį atvės :rolleyes: 

Spėju, čia dryžiukų ir spalvų derinio nuopelnas

Atsakyti

Liniuka- tas raudonas dryžis labai labai paskanina ir bendras vaizda man labai skanus :)

qqut, taip paskutiniu metu ir pastele pamegau, bet ryskalai- visada buvo yra ir bus mano garderobe :) bei sirdy :)

neriuuuuu su kabliu :)

Atsakyti