Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena tai mudvi kartu atostogu isejom kartu ir grisim..nu man jau ryt ne atostogos  bet pasiemiau ta vieninteli per metus mamadieni duodama tevams kurie 1 vaika turi

Idomus klausimas ka 2 savaites reiks daryt kai prailgintos nebus..nu ziuresim kaip nors

Vaikiui arteja vaistu mazinimas ir nutraukimas

Bijau kazkaip  :daktaras​ 

Atsakyti

Ingriga, labai tau tinka. :super:

Atsakyti

Labos :4u:

Ingrig, atrodai :wub: :wub:. Brūkštelk koks čia siūlas.

Atsakyti

:aciuks:

ITO https://narplioju.lt/ito-kinu

Labas rytas

Atsakyti

Ingriga, didoka tau matosi, atiduok man :D 

Gal kas lobiuose turit ką nors kimono rankovėm, kokios įdomesnės konstrukcijos? noriu kažko...

Atsakyti

Aha jau viena ta pati aiskino :D

Sese sake, kad nieko nedidele :P

Atsakyti

Ingriga,didelė...arba papilnėk,arba...po pietų parodysiu,kaip ji ant manęs tobulai"gula" :D

Atsakyti

gal sita philipuka parduot zadi? as savo dideli  inda sudauziau, o taip gerai budavo :)

Anksciau turejau philipsiua uz maksimos lipdukus.irgi neblogas ir dar veikia bet kokteiline neveikia,mikserio normalaus ten ner,nuo mikserio viskas ir prasidejo kai pernai vietoj plaktos grietineles tortui gavosi sviestas :)

Atsakyti

Lusasita atidaviau jau sesei

Atsakyti

Pinta bosh MUM 54251

Papildomai pirkau diska bulviu tarkavimui,nes kaipgi be kugelio. Anksciau turejau philipsiua uz maksimos lipdukus.irgi neblogas ir dar veikia bet kokteiline neveikia,mikserio normalaus ten ner,nuo mikserio viskas ir prasidejo kai pernai vietoj plaktos grietineles tortui gavosi sviestas :)

Kas cia man patinka kad savarankiskas bliudas yra teslai ir belen kam...nereik visko ardyt kad blynus kept,sumaisei ir tiesiai kabini is jo. Dar pjaustymas kubeliais ir mesmale kurios neturejau.

gal qqte ta philipuka  parduosi? as savo  sudauziau didiji inda, tai trukuma jauciu  :)

Atsakyti

kazkaip blogai pacitavus buvau :) supratau :4u:

Atsakyti

kombaina  mes ta mum kazkoki irgi ziurejom ziurejom. youtubej pasijunge, ir supratom, kad  mums jo nereik. a man nereik . pyragu nekepu, teslu nemaisau.   tai laba staigiai   tada papirkom ( nu nes buvau gavus gimtadienio proga babilono dovanu ceki)  gera zelmer mesmale . katra irgi darzoves  visaip tarkuoja ir virtas kubiukais pjausto .  tai situo pirkiniu  mesaedziu seimynele labai patenkinta :)  o bulviu sulciaspaude, tarka turiu . ten irgi darzoves visaip smulkint galima ir riekelem ir   burokiskai  :)   blenderiai , mikseriai irgi yra .

Atsakyti