Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u: 

Jurgit, kainos kai kuriu siulu vos ne kaip pas Brunelociucineli :D . O siaip visokiu yra. Linas atrodo po 29 uz kg, silkas po 77 lyg, gerai nepamenu, nes tuos tik glosciau, zinojau kad dabar nepirksiu, neuzfiksavau. Sau pirkau 70 proc kupranugario vilnos ir 30 silko tai siu kaina uz kg 79 eur, kiti, 70 kacmyro ir 30 silko tai 109 uz kg, kid mocheris as taip galvoju ( latviskai raso miksta kazlena, vertejas nevercia :D ) su silku, 151 uz kg, siu nuostaaabus pukas :wub:, zvilgejimas, lengvumas, gal cia ta vadinamoji angora, gal koks triusis  :D nesisivaizduoju kas ta kazlena :D .

Atsakyti

Prajuokinai su ta brangia ožkiena :D    

Priedas  IMG-20180902-WA0004.jpg   172,04KB   0 Parsiųsta kartų

Įrodymai, kad nuo sektos nepabėgsi (Ligvita pagavo ir pafotografavo) :wub:  :angel2:  :angel_not:

Atsakyti

Soliuk, manau kad ta kazlena  :D -  kašmyro ožkos vilnos siūlas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 02 rugsėjo 2018 - 10:28

Gadget nu vaa nors viena is sektos suprastu mano rankines spalva 😀

Atsakyti

Kas ten nesupranta geltonos spalvos gražumo?

Atsakyti

Jauc niekas is sektos daugiau nesupranta tik mudvi

Nu gal dar Abelo 😆

Nesuprantu kada pamegzt nu, miegojau miegojau,paskui in parde ejau, ziuriu pietus gamint reikia, po pietu neapsiziuresiu kad vel miegot laikas

Atsakyti

Jauc niekas is sektos daugiau nesupranta tik mudvi

Nu gal dar Abelo 😆

As As as :angel_not:  Man geltona paskutiniu metu pati megiamiausia :wub:

Labas dienas :4u:

Atsakyti

Netikėtai likau be mezginio, be idėjos ir be siūlų. Nu ok siūlų turiu, bet ne tokių iš kurių dabar norėčiau megzt. 

Atsakyti

Mes tai išvežėm studentę į Kauną.  Truputį neramią, išsigandusią.

Gražiai ruduo prasideda. Tokios šiltos ir gražios dienos.

Rytoj paskutinė atostogų diena. Bet taip keistai jaučiuosi, kad dar nereikia eiti į darbą. Nes jau taip įsijaučiau su vaikais, kad visus visiems viskas prasideda ir čia staiga suvokiu, kad man tai dar rytoj niekur nereikia. Aišku gerai, nesiskundžiu, bet taip viduj pajutau, lyg būčiau pamiršus į darbą nueit.

Kažkada buvo man pradinukei taip atsitikę. Buvo bulviakasis ir mama kaime kasė bulves, o man prižiūrėti buvo atvežta močiutė. Ji kaip senas žmogus vis priguldavo. Tėvai teturėjo vieną kambarėlį, kuriame buvo jų lova, o aš miegojau išlankstomame fotelyje, kuris dieną būdavo sulankstytas ir dar patalynė jame padėta ir apdengta. Kartą grįžau iš mokyklos labai pavargus. Močiutė atsigulė  į tėvų lovą, o aš - ant kilimėlio prie lovos ir užmigau. Ir taip gerai nusnūdau. Paskui atsikėlus išėjau į lauką. Žaidžiam lauke, draugės kažką apie mokyklą pradėjo kalbėt ir staiga apmiriau visu kūnu - nebuvau šiandien mokykloj! Pamiršau?! Kaip taip galėjo atsitikt?! Bet neatsimenu kad būčiau buvus. Tik po kurio laiko pradėjau atsirinkti, kad  po pietų miego rytas kaip vakardiena atrodo.

Tai va panašus jausmas apie darbą pagalvojus, tik ne toks intensyvus ir kažkaip į ateitį..

Atsakyti

Aš, aš turiu geltoną geltoniausią rankinuką :). Ir suknelę lininę geltoną turiu :). Ir siūlų geltonų turiu, tik dar niekas iš jų negimė, tai nesijauskit vienišos :).

Jaučiu, kad bent pusę mėnesio (optimistė, ar ne ) būsiu mama psichologė... Daug mano vaikams naujovių ir vaikų nemažai, tai tenka būti ramybės uostu.

Atsakyti

Didelis AČIŪ fotografei  :4u:

Priedas  IMG_1277.JPG   249,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:B

Pridėta:

Atsakyti