Labas rytas
Abelo grįžti ar išskrendi?kur buvai ar kur skrendi?
Vel nepavyjks pamegzt, dar svečių apturesim, varysim dinozaurų aplankyt 😀
Ingriga - apie kurį tu? Joy nugaros raštą? Taigi kambarėlyje ieškok Interpretations leidinio, Waidaw buvo įdėjus, ten tas ir daugiau mezginių .
Qqute tai su 9-ais mamystės metais tave! Jauna tu . Aš kitąmet būsiu 18-niolikinė jau
.
Ir su kardelių diena visas mokyklinukų mamas! Aš šiandien 2 ryte suruošiau, vieną palydėjau. Bet ČMM šventė tik pirmokams ir 12tokams.Visi kiti klasėse susirinko, visi reikaliukai, vadovėliai ir namo. Bent auklėtoja faina. Vyrui su šventinė atmosfera labiau pasisekė. Bet pirmadienį pasiseks abiems
Labos Qqt, a jau Sims tooooks dyyydelis, kitais metais bus rimts jubiliejus
. A kepei koki torta? Mum siais metais jubiliejus,vakar sunui 20 suejo. Torto nekepiau, sveciu nebuvo, sunus po Turkijos saule ridinejas
. As ta proga tetos Olgos
parduotuve Rygoj aplankiau. Dieve dieve pardaviau ten savo siela
ir pinigine
. Daugiau nei dvi valandas prameditavau, prisiglosciau, prisimylavau, prikilnojau
ir va su kooookiu grobiu grizau
, maziausiai metam drakiui apynasri uzdejau
.
Koooks geras ir supratingas Simuks, mama atlaisvino nuo sokiu pokiu virtuvej bent jau del torto kepimo
. Maniskiai tai taaaip ir iesko progu kad iskepciau
.
Joooooo Qqsk, buvau wooly bet tau tikrai nereikia siulu
man irgi nereikia siulu
. O jei rimtai, tai labai faina ta parduotuve, nuostabi pardaveja
kol suko reikiama siulu kieki, apie viska pakalbejom
, nuo ju ir musu sostiniu, nuo juros iki ilankos, nuo Ikeos iki vaiku
. Beje, idealiai moka parinkt spalvas, as apakus. Ir ne tik man vienai, sniuuuuurais ten visos konsultavosi
. Tiesa, klausiau ar as pirma lietuvaite, tai sake kad turi dar viena kliente, kuri kai tik vaziuoja i komandiruote Maskvoje, visada cia uzsuka ir perka dideliais, laaaabai dyyyyydeliais kiekiais
. Tai as ten su savo kacmyrinem, silkinem babinaitem tik lasas juroj buvau
.
Labos
Qqt, a jau Sims tooooks dyyydelis, kitais metais bus rimts jubiliejus
. A kepei koki torta? Mum siais metais jubiliejus,vakar sunui 20 suejo. Torto nekepiau, sveciu nebuvo, sunus po Turkijos saule ridinejas
. As ta proga tetos Olgos
parduotuve Rygoj aplankiau. Dieve dieve pardaviau ten savo siela
ir pinigine
. Daugiau nei dvi valandas prameditavau, prisiglosciau, prisimylavau, prikilnojau
![]()
![]()
ir va su kooookiu grobiu grizau
, maziausiai metam drakiui apynasri uzdejau
.
Tai Maskvoje ar Rygoje??
Mano foto per didelės dalijimuisi.