Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyt, ir prie figuros ir prie garderobo- prie visko :) as tai va galvoju kas tiktu is mezginiu prie   Situ dzinsu

dabar va toki kabli turiu- kabliuoju :) isivaizduoju kad tiks :) kai pabaigsiu- matysiu :)   Priedas  4D4700F1-F9CF-4E8C-8800-17A8865FBD72.jpeg   583,16KB   16 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 31 rugpjūčio 2018 - 17:31

Gadget, parodyk takeli i tavo sekamos stilistes vaizdus :)

Atsakyti

Nu ka, žmogus gimė. Pirmi svečiai išleisti, keliu šampano taurę už 9 metus buvimo mama

Ir einu pamegzt 😀

Atsakyti

Stilinga moteris Tatjana https://www.instagra...hid=99vx8nj6tzt

Atsakyti

Vis dėlto mūza nebloga pasitaikė. Įveikiau galima sakyti balkoną, o tai yra diddarbis, bent jau man. Buvo labai apleistas. Sudėtingiausia tai tą įstiklinimą išvalyti, nes ne visur pasiekiu, tenka vyro prašyt, kad karštines dalis iš išorės nuvalytų, nes jo rankos ilgesnės.  Tai va, paskutinius stiklus jau sutemus valiau, nes reikėjo skalbinius išdžiaustyt, o padžiovus nebegali darinėt. Dar liko truputį daiktų kambary suneštų, bet jau gal rytoj.

Kepa duona.

Dar turiu obuolių pripjaustytų, žadėjau pyragą kepti. O mažoji mergina spiria plaukys susukti  :wacko:

Pažadinta iš snaudulio...

Atsakyti

Šukuosena gamybos procese. :rolleyes:

8d782cf5f2a2.jpg

Atsakyti

Ankstyvas rytas oro uoste.... gal jau reik ir man į sektą pargrįžt... bet kad nelabai mezgu....  :unsure: šiuo metu daugiau stebėtoja iš šono, tiek mezginių, tiek sektos gyvenimo  :)​ 

Sveikos, žuviuk ir gadget pargrįžusios  :clap_1: su jum dviem čia visada stilingiau  :mirksiukas: nors man iki boyfrendų toli, aš matyt per daug konservatyvi, bet pažiūrėt kaip gyvai atrodo ant tikrų žmonių ir ką stilingo prie jų gaminat tai labai smalsu  :ax: pvz žuviuko dabar kabliuojamas labai sudomino, tik kad laiko šiam gyvenimo etape yra tik mažiems parakaliojimams mikroskopinių daiktų lėlėms  :oh: gal kada parodysiu  :ax: ir naują šeimynykštį teks kada pristatyt sektai,nu nes sektinis  :lol: Razinka ant šeimyninio gyvenimo :D  visada galvojau,kad aš šunų žmogus, nu bet kaip džiaugiuos,kad pasirinkom katuką  :wub: net pati negaliu patikėt  :D

Atsakyti

Uno, siūlųdama paleido cotton merinus daaar pigeu.

Due, labas rytas! Dar nemezgiau mėginuko.

Abelo, tiksliai rgs1 baigei atostogas? Preciziškai! 

Ačiū už pagyrimus  :4u:​  

Kerpena pagavus kokio žavumo momentą  :wub: 

Mano šio ryto momentas - dovanojau sūnui knygą, ir jis nubėgo paskaityti  :yahoo: Dukros knyga dar jos laukia (nakvoja pas draugę kaimynystėje)

Atsakyti

Rasyt, ir prie figuros ir prie garderobo- prie visko :) as tai va galvoju kas tiktu is mezginiu prie   Situ dzinsu

dabar va toki kabli turiu- kabliuoju :) isivaizduoju kad tiks :) kai pabaigsiu- matysiu :)   attachicon.gif4D4700F1-F9CF-4E8C-8800-17A8865FBD72.jpeg

Uj, kokis gėris  :bigsmile:. Ar daugiau kas nors apie jį yr?

Atsakyti

Labas rytas

Su rugsėjo 1-aja  :4u: 

Restar gal gali pasidalinti megztuko nugaros raštu  :ax: 

Atsakyti

Abelo, tiksliai rgs1 baigei atostogas? Preciziškai! 

Oi nea, atostogos baigės nė neprasidėję šiemet :D baigiau mokslus ir iškart į darbus. Tai nusimato tik kitais metais. Į kursus skrendu :) tikiuos išmokt daug per tris dienas ir panaudot tiesioginiam darbe ir ateity mokslams (taip taip, negana man jų vis tiek :D ).

Momentus gaudyt man patinka, svarbiausia nepamiršt jų stipriai užfiksuot (foto, raštu ar atminty) :) augint keturmečius logikos profesorius žiauriai įdomu :D

Atsakyti

Su naujųjų metų pradžia visas!  :4u:​ 

Atsakyti