Tie siūlai-juostelės, kaži ar geras sprendimas reik pabandyt panert ir žiūrėt kaip atrodo.
Tyrimas atrodo geras
[URL=http://www.radikal.ru][/URL]
[b][/b][b]Ingriduska,[/b] geras. Vadinasi, ieškok kitų priežasčių blogos savijautos (psichiatras ar psichologas). Bet pas endokrinologą neskubom nueik. Ir pavardink savo simptomus nuejus. Echo galėtų padaryt dar.
sveikos
ligonių palata plečiasi...
bet atėjau pasirodyti...
Dontstop o mamos rankdarbis tinka?
Turėtų, nes vaikai maži, patys dar nieko nemoka Nors galvos neguldau
sveikos
ligonių palata plečiasi...
Kas dar susirgo, vyresnėlis?
Darbelis gražuolis, modeliukas dar gražesnis, čia gal irgi Vernito alpaka?
Zuviukai, graziai broliai kartu atrodys. Dar vyrui toki. Ir fotosesija
Ingriduska, va viena pubkta jau issibrauki. Vis ramiau. Gali pasidziaugt, kad cia-sveika
Is Gycio susirinkimo..... nu jauciasi, kad jauniausias klasej. Buciau ramia sazine kitiems metams palikus, bet darzeliui jau per didelis. O mokyklai dar per mazas. Beda.
Acha isbraukt geris pynkta skydliauke.
Zuviuk nesirkite ka😇😇😇
Labai grazus vaikas ir megztukelis nuostabiai tinka. Broliai ssunioliai bus.
Aš irgi po susirinkimo dičkio. Į gerą klasę ir mokyklą pakliuvo, o jeigu dar ir mokytųsi...
Kerpena - faina, kad įveikei, kompe apžiūrėsiu detaliau ryt. Aš nusimezgiau ir kasdien nešioju tas storąsias, o kadangi iššūkių šiuo metu netrūksta, tai plonų dar ir nepradėjus.
Ikriukas koks mielas ir papuoštas vyrukas ♡.
Little white dress jau lagamine keliauja į Norvegiją Įpareigojau padaryti fotosesiją kalnuose, tikiuosi ištesės
Siūlai plaukas mocheros + plaukas merino, sumegzta ~400g. Dydis M.
Žuviuko koks surauktanosis Ežiukas mielas
Šarange, o koks "kiaurumas" gaunasi tokio mikso? a labai šviečia? Nu pvz., suknią galima be pasuknelės vilkėt? Noriu tokio mikso megztuko bet noriu, kad nešviestų liemenux. Kaži ar realus mano noras