As ta proga kad megztuka baigiau pasiemiau suknia su stebuklinguoju prietaisu mezgu ir nervas ima..jau toks paprastumas gaunas..nemoku cinkeliu sugalvot.vei eilinis mezgalas gerom akim summer bliuzeles virsum tik kad su rankovem bus..gal turit ideju kaip pacinkuot?nes nu nei spalva necinkina nei nieks
Ir kas ten per stebuklingas prietaisas paprastai sukniai? Matyt kažką pražioplinus būsiu...
As ta proga kad megztuka baigiau pasiemiau suknia su stebuklinguoju prietaisu
mezgu ir nervas ima..jau toks paprastumas gaunas..nemoku cinkeliu sugalvot.vei eilinis mezgalas gerom akim summer bliuzeles virsum tik kad su rankovem bus..gal turit ideju kaip pacinkuot?nes nu nei spalva necinkina nei nieks
Padalkose galima ką nors cinkuot ar tai kelias juosteles kitos spalvos, ar tai kokį raštelį,gal net ne per visas,o tik kokiam kampe vienam. Dar galima drugelį ant nugaros ar dar ką kaip ingrigos buvo dailutis
qqte, nepergyvenk, tu išradinga moteris, išmiegosi naktį ir pricinkuosi
Na qqut mesk cion fuoto esama ir patarsin kur to cinko ir kokio deti
Gadget- antakiu perauginimas kaip tik procese kosmetologe grieztai nusake kur nekibint- nekibinu
eisiu kad koreguotu
Kerpena nugi tas suktukas aparats tecio pagaminta 😉 seniai jau rodziau, stovejo, nereikejo man tos suknios atostogoms
Beda kad reiktu skalbtelt gal nes gi neaisku kaip nutys siulas nepazistamas bet su visa aparatura ir babina nepatogu
Cinkuot galiu nebent padalkose nes jau iki uzpakalio nuo virsaus yra, o ant uzpakalio cinkuot jau tikrai nenorec 😆
Esme kad norejau kazko a la safari stiliaus, spalva tam tinka bet kaip ir ka pati neismanau, kaklas netoks bus (nu lyg reiketu su sagutem ir kalnieriuku daryt bet jau nepadariau)
Galvoju apie sagutes kokias ant rankoviu, su juostikem tokiom is apacios, o bet taciau vaidenas kad gal mazai ir kad gal ne i tema tiesiai suknelei su nuleistom rankovem..nu vat ir galvoju, bijau prisigalvosiu iki tiesiog stulpeliu aceit pati suknelei cinkeliu pabusiu ( nu as teip megstu gi)
Ir kas ten per stebuklingas prietaisas paprastai sukniai? Matyt kažką pražioplinus būsiu...
Aha, koks ten prietaisas?
Labas rytas
Su mezginiu " isejau ant tiesiosios" tai nei zenklo kad mezgu.
o dar ciuckai po operacijos tai skauda tai galvele susisuko-miego truksta.
bet kai jau viskas nurims ir susistyguos tai bus smagu vakarais paimt sviesu mezgini
Labas rytas,
planavau šiandien visą dieną pribaiginėt šilkine, bet planai sugriuvo, jaučiu nebebus kada užsidėti, nesuspėsiu
Tvarkymosi mūzą pagavau tik šiandien. Bet tai zakon podlosti, tada būtinai visokie kitokie reikalai išlenda. Tai sūnus pasiprašė nukerpamas, tai per pietus važiuoti reikia. O po pietu saulė į balkoną atsisuks, tada galima galvą perkaist. O taip smagiai pradėjau iš ryto tvarkytis.
Užtat vakar riešines, krikštsūnio užsakymą pabaigiau. Paprastos, bet kažkaip sunkiai mezgės.
Labas rytas Gadget, special for you
žuviukas su boyfriend studijoje
I bliuzele nekteipiam demesiaus- dar kaklo neprisiuvau
AE68193F-A254-4FB9-861A-B47F9C98EE4D.jpeg 137,87KB
0 Parsiųsta kartų
Labos,
Kerpena - man irgi panašiai būna. Kai tikrai nuoširdžiai labai noriu ir turiu energijos tvarkytis, tai dar milijonas kitų reikalų dega. Natūraliai - mažai spėja. KItas įkvėpimas ateina negreit...
QQute - aš tai nieko nemarginčiau, nedrugeliuočiau, tavo idėja su juostelėm ir sagutėm man labiausiai priimtina. Pabandyk. Visais atvejais - mažiau yra daugiau. Geriau jau be jokio cinko, negu pernelyg sucinkinta. Man . O plovimas su babinom išbandytas
, nieko baisaus.
Ingriga - darbas iškvietė? Apsivilkti dar bus laiko, blogiausiu atveju - naujas rūbas kitai vasarai.
Kacumota - čia planinė moteriška operacija Belai buvo? O ką mezgi?
Aš jau sapnuoju košmarus mokykloje, pabundu grynai kaip į ankstyvą darbą. Žodžiu, organizmas subudrėjęs ir pasiruošęs naujam režimui. Šiandien pirma "rugsėjo 1-oji" - muzikos mokykloje.
Cha cha o jo ir nesimato