Labos,
vakar vos gyva nurėpliojau iki lovos. Po vakar pilnos darbo dienos (atpratau tiek sėdėti...) iškart stojau prie "staklių" - milžinišką puodą Uncle bens' išsiviriau, beveik 13 litrų. Jau sakau, kad paskutinis bet ko virimas. Ale tada prisimenu, kad gal dar truputį obuolių reikėtų pasivirti, o gal dar slyvų gausim ar pirksim, o gal burokų gausim....Tai, matyt, ne paskutinis . Nors ne kažką šiemet daug ir dariau, tik uogienių nemažai.
Aš truputį prie Kerpenos ir Lace dėl Žuviuko. Šiaip bendras vaizdas, tas stiliaus gabaliukas tikrai mielas akims. Tik visada iš kojų verčia tos gilios liūdnos akys... A la neišbaigtumas mezginiuose man visai patinka, netgi labiau nei tobuli visa ko išbaigimai. Bet truputį neskalbtumo jausmas yra . Nors forma viską atperka. Imčiau ir bėgčiau neatsisukdama
. Man irgi smalsu, koks siūlas.
Gadget linksmas derinys .
Viena mergina išvažiavo pas draugę nakvoti, kitą išvežėm pas močiutę nakčiai ar dviems, nes vyrą priverčiau apie langą viską sutvarkyt ir perdažyt, tai kad rūpintis nereikėtų ir dažais nekvėpuotų. Toks keistas jausmas su 2 bernais, kaip nėra vaikų namie. Taip nerealiai lengva. Bet kai visas komplektas - daug linksmiau ir įdomiau .