Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos,

vakar vos gyva nurėpliojau iki lovos. Po vakar pilnos darbo dienos (atpratau tiek sėdėti...) iškart stojau prie "staklių" - milžinišką puodą Uncle bens' išsiviriau, beveik 13 litrų. Jau sakau, kad paskutinis bet ko virimas. Ale tada prisimenu, kad gal dar truputį obuolių reikėtų pasivirti, o gal dar slyvų gausim ar pirksim, o gal burokų gausim....Tai, matyt, ne paskutinis :). Nors ne kažką šiemet daug ir dariau, tik uogienių nemažai.

Aš truputį prie Kerpenos ir Lace dėl Žuviuko. Šiaip bendras vaizdas, tas stiliaus gabaliukas tikrai mielas akims. Tik visada iš kojų verčia tos gilios liūdnos akys... A la neišbaigtumas mezginiuose man visai patinka, netgi labiau nei tobuli visa ko išbaigimai. Bet truputį neskalbtumo jausmas yra :). Nors forma viską atperka. Imčiau ir bėgčiau neatsisukdama :). Man irgi smalsu, koks siūlas.

Gadget linksmas derinys :).

Viena mergina išvažiavo pas draugę nakvoti, kitą išvežėm pas močiutę nakčiai ar dviems, nes vyrą priverčiau apie langą viską sutvarkyt ir perdažyt, tai kad rūpintis nereikėtų ir dažais nekvėpuotų. Toks keistas jausmas su 2 bernais, kaip nėra vaikų namie. Taip nerealiai lengva. Bet kai visas komplektas - daug linksmiau ir įdomiau :).

Atsakyti

man tai ne visai aišku, ką tas minėtas bliūdas išvis daro. kaip ir turėtų maišyti pagal tas menteles, bet kam tada tas pagilinimas, gi viskas turėtų subėgt į tą vietą

ai, nu bet kam man reik aiškintis :D  gi ne man naudotis

Atsakyti

Katuk tas virsun kur sakiau dedasi?ten smulkinimui pjaustymuibtarkavimui, o visas reikalas sukrenta i ta apatini metalini.tas kaip tu sakai bliudas yr be dugno ten susideda tarka ar pjaustykle nu kaip bulviu tarkavimo masinka pvz, po apacia vistiek bliuda turi det tarkiui tai ir cia taip

Atsakyti

Sveikos,

vis paskaitau jus, virbalų ilgiuosi, gal su rugsėju reikia ir man jungtis į sektą  :huh2: 

Žuviuk, gražu  :wub: , tik šypsenos trūksta  :mirksiukas: 

Qqt, koks to aparato pavadinimas? Papasakok vėliau naudojimo atsiliepimus ką? Man tokio daikto labai reikia, tik nežinau kokį pirkt, nesinori į kokį prastą investuot

Gadget kaip visad spalvinga!!!  :bigsmile:  :wub: 

Olaivos maišėkai, ech ir man reikia  :rolleyes: 

Atsakyti

Pinta bosh MUM 54251

Papildomai pirkau diska bulviu tarkavimui,nes kaipgi be kugelio. Anksciau turejau philipsiua uz maksimos lipdukus.irgi neblogas ir dar veikia bet kokteiline neveikia,mikserio normalaus ten ner,nuo mikserio viskas ir prasidejo kai pernai vietoj plaktos grietineles tortui gavosi sviestas :)

Kas cia man patinka kad savarankiskas bliudas yra teslai ir belen kam...nereik visko ardyt kad blynus kept,sumaisei ir tiesiai kabini is jo. Dar pjaustymas kubeliais ir mesmale kurios neturejau.

Atsakyti

Laba diena,

Tai sviestas gavos ne dėl įrankio, o dėl per šiltos plakamos grietinėlės matyt.

Turiu vieną draugę, kuri vedybinio gyvenimo pradžioj pasikvietė svečių ir valgėm mes želė su sviestu, nes nežinojo žmogus, ko ta grietinėlė taip plakasi, gal taip turi būt, kokia ypatinga :D Dar ir dabar iš to įvykio pažvengiam.

Zuviuko šypsenos žavios ir man trūksta. O megztukas žavi savo neišbaigtumu.

Lankiau vienus kursus pas vieną žymią moteriškę, tokią labai sveiko proto, tai kažkaip išėjo kalba apie dantis, kad dabar visi turi galimybes išsitiesint mažiausią defektą. Tai ji sako, o man taip gražu unikali šypsena, kai matai kokį kreivą dantį :D Žinoma, nėr kalbos, jei mediciniškai reik, ar labai jau kreiva, tiesiog dabar tas tobulybės siekimas visur kur labai ant bangos, ištaisyti mažiausius trūkumus.

Pasidariau Hb tyrimus ir feritiną. Tai labai įdomu, kad Hb neblogai pakilo, o feritinas tik per vieną ir toliau yra labai žemas po kelių mėn geležies gėrimo.

Tai reik eit vėl aiškintis su terapeutu  :oh:  Gal nebebus gėda pas hemotologą siųst  :hmm: :D

Atsakyti

Limit nu vistiek del irankio nes jis plakdamas ir ikaitino ta grietinele. Esme ta kad tiesiog toks antgalis kaip as plakiau neskirtas grietinelei,jis skystai teslai maisyt,o elementirisko mikserio ten nebuvo. Labai ir nepasigesdavau nes turejau rankini pigiuka is makses.bet kaip tik jo antgaliai man suluzo.zodziu, neturiu as kur simta aparatu laikyt tai nebepirkau naujo jau

Atsakyti

Tadaaam pabaigiau.sukaisiot galus ir skalbt.

Bet siulo surijo 12 matkiuku.lyygiai. uzbaiginejau adata rankove ir buriau uzteks ar ne. Nors dar turiu 3 bet  nesinorejo praimt naujo.

Dar kokius 4 nebaigtukus turiu

Atsakyti

Atėjo mano siūliukai  :yahoo:  :yahoo: 

Pabaigiu arkliuką, ir SUKNION!

Atsakyti

Atsakau :) kilimas is virveliu nertas, o megTukas is sheepjes stone eashed siulu. Pats siulas man begalo be krasto patinka- dar vienas megztukas is jo planuos :) o megztukas- gavos toks koki isivaizdavau tik vienas niuansrlis, kad nepavyko kaklo idealiai pagal savo noris sutvarkyti. Siuliukas pagal mane storokas, o rastas mezgini riecia :) tai kaklas vos vis lengvai pasisuka. Bet po antro taisymo nusprendziau kad paliksiu- taip  kaip yra prie dzinsu ir keduku- pats tas :) kerpena, megztukas ir plautas ir tvarkytas, bet siulas putlus tai taip sustoja kaip jam patinka :) mano sypsena?? Ji visada sirdy :) o melancholija buna net tada kai veide stpsena :) taip kad sitoa dvi drauges neisskiriamos :) uz garbanas reikia mano kirpejai dekot:) cia jos jau antra diena taip atrodo  :) pirma diena isvis buvo tobulos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 30 rugpjūčio 2018 - 13:33

Gadget, o suknia kooookia bus???

mano boyfriend kaip tik isklabtas- isdzius- bus istrauktas i viesuma :)

o tavoryskumas man labai sukele raudono sijono norejima :) ta proga siunu melsvas kelnes :)

Atsakyti

Kerpena, tu man labai priminei mano mama su reakcija :) parodziau mgztuka, ir matau kad suttikus ir nezino ka sakyt :) nors mano mezginiais visad zavedavosi ;)  sako nu dabar taip nesioja ... turbut  :D  apkabinau- sakau man tai labai patinka :)

https://www.ravelry....-an-angel/edit?

cia daugiau foto- jose ir siulo fainumas matos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 30 rugpjūčio 2018 - 13:40