Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, įspūdingas kiekis. :super: Pasidarbavai. :)

Ir audiniai labai gražūs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 rugpjūčio 2018 - 15:17

Labas rytas :)

kerpena, o ka tavo dukra studijuos? Ir kur?

Atsakyti

Gadget - nori mano boyfirend pamatyti? reikia kad ant manęs būtų??

o aš statistiškai prisiduodu, kad ne tik kalbu, bet ir su siūlais vis dar draugauju:)

DSC_0921_medium2.JPG

DSC_0915_medium2.JPG

na ir ant to kilimo aš su savo megztuku :) vakar jau ir pranešiot spėjau - taip gera jaukur ir šilta buvo :) <3

DSC_0957_medium2.JPG

DSC_0959_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas,

žuviuk, studijuos finansų ir apskaitos taikomąsias sistemas VU Kauno fakultete.

Atsakyti

Helou,

Žuviuk, koks megztuko siūlas?

kilimukas visa inieko, bet aš turbūt nesiryžčiau, gaila būtų laiko :D

Atsakyti

Žuviuk, koks gražus stiliaus gabaliukas ir tu, ir kilimas, ir megztukas (ir garbanos  :wub: )

Labas rytas!

Atsakyti

Boyfriendus ant žuviuko į studiją!!!

Aš rudeninis ryškalus suderinau

Priedas  IMG_20180830_084444__01__01.jpg   206,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žuviuk, nepamačiau tavo  mezginių, kol atsakiau atsirado.

Įspūdingas kilimo dydis. Iš ko čia nėrei? Gal iš tų virvelių, kur krepšius neria.?

Megztukas man ne prie širdies truputėlį, lyg neskalbtas ir nebaigtas,  nors suprantu, kad turbūt čia tas kažkoks stilius.  Aišku, tu megztinį puoši. :)

Atsakyti

Labas rytas Žuviuk akkk...nu kokios garbanos Ir pati visa kaip iš modelių žurnalo, megztukas mano skonio.

Papavydėt einu tyliai kur nors. Kilimas įspūdingas, aš va nė padėkliukų ant stalo nunert nesugebu, o reikėtų..ale tas mano linas nelabai tinkamas reikalas, sunku nert.

O man liko rankogalis kapišoninio, nu kol kas tai nepatink man kaip kapišonas elgiasi, bet tikiuosi pareis į protą išplovus.

Vakar gavau naują pagalbininką į virtuvę Dabar ieškau ką čia pagamint 😆 vyrui mėginu baltos mišrainės įsiūlyt, su kotletais 😆 ir plaktos grietinėlės desertui, su apelsinų sultim šviežiai spaustom ir dar kuo nors 😆 Nu ne kitshen aid bet..man patinka Priedas  da8a5ea6b56581242921364e95bd9ba2_xbig.jpg   56,64KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 rugpjūčio 2018 - 09:28

Laba diena  :4u: 

Ooo, renkasi prieš naujus mokslo metus pražuvėlės  :clap_1: Žuviuk, smagu tave matyti  :wub: Kilimukas fainas, labai organiškai į tavo namų aplinką įsikomponavęs  :D Į megztuką žiūrėjau žiūrėjau - kažkas man jame kliuvo, o tada Kerpena labai tiksliai mano abejonę "įžodino"  :unsure: Ir dar... kiekvieną kartą žiūrėdama į tave nuotraukose, akyse tokį egzistencinį liūdesį matau ir tas vaizdas man prasilenkia su jausmu apie tave, kurį esu susidariusi iš bendravimo čia.  :unsure: 

Atsakyti

qqte, o kaip užsimontuoja tasi bliūdas kairėj pusėj viršuj :hmm:

šiaip geras daiktas kombainas, tik aš dažniausiai pamirštu, kad turiu ir galiu panaudot :D

Atsakyti

Katuk tas dedasi ant paties virsaus ten toks metalinis alia dangtelis nusiima ir ant to uzsistato.vakar meginom kazkokiu budu uzdet blenderi nu tai keikemes..jau galvojau kokios detales truksta.kol radom kad persukt reikia ten ta virsu...nes instrukcijos tai tokios svelniai tariant nesuprantamos

Atsakyti