Kur katukės mokosi?
Laba diena ;)
Mano dukra subūrė darbščiųjų rankų būrelį iš kaimynių mergelikių, siuva mezga laisvu nuo dviračių ir jūros laiku
VU, viena genetika, kita molekulinė biologija. kaip tik vakar grįžo iš fuksų stovyklos. pervargę visos, bet kol kas tfu tfu tfu, dar visai yra noras ten studijuot.
dėl tų receptų, taigi dar turi ir patikti, o ne vien šiaip. jau tokių kiek prisimezgus, kurie guli ir dulka spintoj be naudos
ne nu, neblgoai aš čia pavariau kažkiap Gadgetą Šarange palaikiau. čia avataras kaltas
Nu tai aišku, kad turi patikt . Pastaruoju metu pastebiu, kad kuo mažiau renkuosi, tuo geriau išeina. Tiesiog imu modelį, kuris daugiau mažiau patinka, nors nesvaigstu ir nėra kažkoks ypatingas bei tiesiog mezgu. Išvengiu skausmingų tobulo modelio paieškų bei po to - nusivylimo dėl kokio nors nepasisekimo. Ir nemezgimo lomkių. Netgi pradedu galvoti, kad visai gerai būtų ne siūlus pirkti ir jiems modelius taikyti, o rasti patinkamą modelį ir konkrečiai jam siūlus pirkti. Bet dabar sąžinė pirkti neleidžia, kai tiek tų siūlų yra. tai teks toliau su turimais siūlais vargt
.
Nu ką, pasivažinėjau iki Kauno ir atgal. Šiek tiek sveiko stresiuko važiuoti į nepažįstamą miestą, bet viskas gerai.
Katukes grįžo iš stovyklos , o maniškė šiandien išvyko.
Antrą kartą gyvenime pati už vairo į Kauną važiavau. Kartą iš darbo į komandiruotę važiavom. Ai, dar pas niumą važiavom į susitikimą, bet ten beveik nereikėjo per miestą važinėt.
Aš tai pagalvojau, kad šiemet kaip ir neaktuali rugsėjo pirmoji, nes nieko lydėt nebereikia. Nors kai mums irgi šeštadienį, galima ir nueit, iš darbo atsiprašinėti nereikės. O savaitgalį, greičiausiai sekmadienį, laukia dar viena kelionė i Kauną, išgabensim dukrą su daiktais.
Teks, Kerpena priprast . Šiaip suprantamas jausmas. Aš daugiausia po visokius Lietuvos miestus važinėjau darbo reikalais (vis naujom išnuomotom mašinom) be jokių GPS, tik su iš telefonų katalogo išplėštu žemėlapiu
. Bet tas buvo senokai, prieš keliolika metų jau. Su GPS jau daug lengviau. Bet vėlgi tik darbo reikalais į Kauną tenka. Jeigu galiu nevairuoti svetimon vieton - tai užleidžiu vairą kitiems
.
Kerpena - gal bažnyčioj susitiksim, nors aš dar nenusprendžiau,į kurią mokyklą eisiu . Ar ten būna baisiai daug žmonių rugsėjo 1 d? Neįsivaizduoju, kaip gali tilpti visos klasės ir dar tėvai, kai dalyvavimas kaip ir privalomas. Ar aš ką ne taip suprantu?
Klasės telpa, o tėvų nebūna tiek jau daug. Pradinukų gi nėra. Tai ateina daugiausia penktokų tėvai, dar gal kažkiek dvyliktokų. O kitų tai pavieniai. Na tėvams sėdimų vietų paprastai nebūna, nes visi suolai būna išskirstyti klasėms.
O dėl važiavimo tai iš tiesų šiais laikais ne taip baisu, kaip gali iš anksto apsižiūrėt visokiuose guglo mepsuose ir stryt vjuvuojse. Su GPS dar nesu bandžiusi Iki šiol išmanaus neturėjau, dabar jau gal ir galėčiau susiinstaliuoti kažką, bet man šiaip ramiau iš anksto apsižiūrėti, įsivaizduoti, pažiūrėti, kaip sankryžos atrodo. Nes aš pakankamai lėtos orientacijos.
Klasės telpa, o tėvų nebūna tiek jau daug. Pradinukų gi nėra. Tai ateina daugiausia penktokų tėvai, dar gal kažkiek dvyliktokų. O kitų tai pavieniai. Na tėvams sėdimų vietų paprastai nebūna, nes visi suolai būna išskirstyti klasėms.
O dėl važiavimo tai iš tiesų šiais laikais ne taip baisu, kaip gali iš anksto apsižiūrėt visokiuose guglo mepsuose ir stryt vjuvuojse. Su GPS dar nesu bandžiusi Iki šiol išmanaus neturėjau, dabar jau gal ir galėčiau susiinstaliuoti kažką, bet man šiaip ramiau iš anksto apsižiūrėti, įsivaizduoti, pažiūrėti, kaip sankryžos atrodo. Nes aš pakankamai lėtos orientacijos.
Waze labai gera navigacija,visus kamščius,kliūtis kelyje rodo ;)
Šią savaitę pirmą kartą naudojau Waze. Gal kartais eina LT kalbą nusistatyti? Nes pripratę buvom visur važinėti su kita programa, tai šita turi privalumų, bet kai ėmė anglišku tarimu lietuviškas gatves skaityt, tai man tik daugiau pasimetimo įnešė, kol susivokiau, ką nori pasakyti.
Kerpena, išmaniame Google Maps jau yra, nieko papildomai nebūtina. Bet aš irgi iš anksto daugiau mažiau pasižiūriu vis tiek, kad su galva važiuočiau, ne vien tik su navigacija. Nes galvos oi, kaip prireikia. Maps.me mus kelis kartus taip durnai kažkur nuvedė - tai į akligatvį, tai kažkodėl per visą Rygą važiavom į Jelgavą. Čia vis dėl to, kad vyras nustato maršrutą ir toliau nepažiūri . Žodžiu, reikia nenurašyti savo galvos
. Kažkada į gimtadienį vaiką Vokiečių g. reikėjo nuvežti. Tai įsijungiau Google Maps vien pasižiūrėjimui, kur ten tiksliau įsukti. Kelią puikiai žinau, net ne vieną, bet kažkodėl man nurodė tokį ilgą ir kuriuo niekada gyvenime nevažiuočiau, nes absoliučiai be ryšio. Tai dabar įtariai žiūriu, kai siūlo ir į kokią nežinomą vietą nuvažiuoti.
Olaiva, apžiūrėjau Ravelry tavo siuvinius. Gražių audinių turi. O tiek visokių maišeliukų - kokiems tikslams? Man užtrauktuko įsiuvimas kol kas absoliučiai nesuprantamas dalykas (nes niekada nemačiau kaip tai daroma ).
Olaiva, apžiūrėjau Ravelry tavo siuvinius. Gražių audinių turi. O tiek visokių maišeliukų - kokiems tikslams? Man užtrauktuko įsiuvimas kol kas absoliučiai nesuprantamas dalykas (nes niekada nemačiau kaip tai daroma
).
Audinių daug kur medžioju,kelis tildos lėlių pernai Švedijoj pirkau.Pusė šių pundziukų užprašyti,kaupėsi norinčių eilutė,kol prisėdau siūti.Pora vaikams,jų reikmėms susidėti keliaujant.žodžiu nei vienas nebus nuskriaustas ir nutrenktas