nu ne, siūlų nepirksiu.
galėčiau gal nebent kokį receptą nusipirkt
kai rasiu kokį perkamą
aš gal norėčiau boyfrend'ų. nu bet kada pačiai iki boy kaip iki mėnulio, tai gaunasi tik šitakaipjiten - melžėja
Mane labiau domina kaip pačiame Kaune tuo metu, ar didelis kamščiai. Nesitikiu, kad taip per valandą nuvažiuosiu, bet jei įstirgsim, kur mieste, tai gal jai vis dėlto geriau traukiniu važiuot, nors per anksti nuvažiuoja.
Manau,kad ir kokie dideli,ne tokie kaip Vilniuj šiaip didžiausi būna prieš pat 8, tai link 9 jau bus kažkiek prasisklaidę. Į patį centrą tokiu metu netenka važiuot, bet ties kitais karštais taškais,jau būna lengviau
Sveikos, išėjau į darbą, kol kas viena ir 2 renginiai... Dailininkės mokykla "pakišo zapadlo" ir padarė mokslo metų pradžią irgi rugsėjo 1 d., kaip ir jos brolio mokykla. Nors persiplėšk... Atsidariau pirmokės mokyklos puslapį - bac dar viena naujienėlė - prailgintos bus nemokamos, puiku, bet prasidės tik nuo 09.17, o iki to prašo mokinius pasiimti iškart po pamokų. Jėga! Pirmokų pamokos baigiasi apie 12 val. Ką daryt.... Viliuosi dar, kad gal mokytoja pasiūlys už pinigus prailgintą tas 2 sav, arba teks kažkaip su kaimynais kooperuotis, teoriškai mano grafikas polaisvis ir ne visa darbo diena, praktiškai per tą laikotarpį 3 renginiai, kur privalau būti... Gana ilsėtis, vadinasi, ateina nauji rūpestėliai. Aišku, džiaugsmas, kad nereikės pietų gaminti, užteks vakarienės .
Vakar pasimatavau savo megztelį, tai dar rnei pusės nėra, bet pasidžiaugiau, kad gražiai gula. Antra mezginį mezgu pagal aprašymą, man naujos pečių konstrukcijos ir kaklas trumpintom eilėm ir pasidžiaugiu, kad išeina patogiai ir gražiai. Pačiai suimprovizuoti ne visada gaunasi tobulai .
Va, megztelis su kodu už 1 dolcą su biškiu, jeigu kam patinka: https://www.ravelry.com/patterns/library/lavendel-cardigan
na, Restar, te bet gi viskas kažkada baigiasi, ane
o brolio mokykla ne papildoma? nes kažkaip galvojau, kad Vln visos bendrojo ugdymo mokyklos perkėlė šventę į 3 dieną
su ta prailginta tai irgi, bet vis geriau negu kad pvz, priima viakus į darželius, kurie net nepradėti statyti..... arba mokykla nebaigta remontuot, todėl pamokos vyks kažkur ne mokykloj....
ech
mano studentės irgi pradės nuo rugsėjo naują mokymo įstaigą lankyt
o dėl gerai gulančių mezginių nu jau pavydu. rimtai reik kokį aprašą nuspirkt. eit gal pakuist, ko noriu
Ačiū, Katuk, dar nepradėjau rimtai nervintis, nebijok . Bet jau prabundu su besidaužančia širdim ir visokiom mintim. Sugalvojau, kad gi ir taksi egzistuoja šiais laikais, tai gal spėčiau iš vienos mokyklos į kitą kažkaip sulakstyt. Tragedijos nėra, gali vienoj būti tėtis, kitoj aš, bet gi kad man baisiai smalsu, rūpi pamatyt auklėtojas, klasiokus, išgirst viską pačiai ir pan. Dvynių mokyklos tokios abi pagerintos, kurios nedalyvavo priėmimo sistemoje, tai ir šventes sau atskirai organizuoja
. Pateko abu ir į sisteminę mokyklą pagal gyvenamąją vietą, atsisakiau, mokyklai bent 2 kartus rašiau, kad nenorime užimti vietos, nes jau esame kitur priimti, galiausiai skambino iš savivaldybės galutinai įsitikinti, kad vaikai neliks be mokyklos. Nu rūpestis, gražu. Kad šito nereikėtų galėtų sistemos mažulytį patobulinimą atlikti, ir tiek.
O aprašymų nebūtina gi pirkt, yra ir nupirktų, jeigu ką ;). Pasižiūrėk ir į kambarėlio failus. Mano pastarasis - Joy, iš Interpretations leidinio. Dėkui, Waidaw . Ir dar vieną iš ten esu nusižiūrėjus, tik siūlų neturiu
.