Gadget!!!!
kaip seniai matyta ir girdeta
gal kada Kaune busi?
Labas, ir aš jūsų pasiilgau!
Ooooo, kokie žmonės
O man kaip tik mezgimo kablys. Liemenę baigiau (nelabai yra ką rodyt - šiltas tįsaliukas su skylėmis rankoms įkišti ir tiek), megztuko 70proc. turiu, jį baigus kibsiu į dėl pasibaigusio siūlo į šoną atidėtą suknelę, o tada tamsiai pilkos alpakos golfui eilė ateis. Iki rugsėjo galo turėtų viskas būti baigta.
O pražuvėlė parsirado
Šiandien netyčia užmačiau daktaro laidą ir apie Katuką pagalvojau
Visi tavo simptomai buvo įvardinti ir išvada - B12 trūkumas. Ypač būdinga nevalgantiems mėsos
Šiandien gyvenau santarose
Tėvą paguldė kraujagyslių keitimui. Ne dėl operacijos liūdna, o kad ta senatvė šitaip progresuoja... Kaip su mažu vaiku...
Tuoj tapsim ne mezgėjų, o skaitytojų sekta. ![]()
Kaip gera kompą įsijungt po tiek laiko telefone.
Netgi p pamezgiau truputį. Atsirado toks užsakovas, panoro riešinių. Mano krikštasūnis, sesers sūnus. Tai kaipgi tokio užsakymo neįvykdysi. O tuo pačiu filmo gabaliuką žvilgterėjau.
Labas rytas,
Žinokite, ir aš mūsų pirtį prisiminiau. Mielai suorganizuosiu kokią rudeniop, tada ir pasikavinsiu detaliai (čia vistiek gi sienlaikraštis).
Mezgimo srity: trupučiukai. Kol kas siūlų pasidairius neperku, randu guolyje. Ir dar su dukra dalinuosi ![]()
Va, britiškas moheris su subtiliu blizgiuku, 2*25 g plius truputis lino. Rašto nerasta.
IMG-20180828-WA0000__01.jpg 109,4KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
gadgetas -
Aš jau senokai ją klibint pradėjau, radau kanalą kur matau ![]()
Aš irgi skaitau... bet nepasakyčiau,kad tu kabliu, tiesiog antras iš eilės detektyvas, bet toks neįtraukiantis... Negalvojau, kad tokių būna, bet pasirodo.... Nenoriu mest, neleidžia sąžinė, bet kablio irgi nėra ![]()
Vakar jau galvojau apie mezgimą ![]()
Labas rytas
Nu va, tvarkelė - vieną "dukrą palaidūnę" pargrąžinau namo
Mezgu po truputį
Baiginėju medvilnės/šilko megztuko kūną ir pradėjau nervintis, kad siūlo protrūksiu. O jis pirktas buvo dar pavasarį MG. Tikimybė dasipirkti siūlo buvo artima nuliui. Bet dėl viso pikto nulėkiau vakar į MG.
Ir ką jūs sau manot - rado mano siūlo likutį, kokį 100g
Tikiuosi, kad su turimu siūlų kiekiu pavyks bent jau 3/4 rankoves numegzt.
matyt kažkur aukštai turiu savo mezgiminį angelą