Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget!!!!

kaip seniai matyta ir girdeta :) gal kada Kaune busi?

Atsakyti

Labas, ir aš jūsų pasiilgau!

Ooooo, kokie žmonės  :4u: 

O man kaip tik mezgimo kablys. Liemenę baigiau (nelabai yra ką rodyt - šiltas tįsaliukas su skylėmis rankoms įkišti ir tiek), megztuko 70proc. turiu, jį baigus kibsiu į dėl pasibaigusio siūlo į šoną atidėtą suknelę, o tada tamsiai pilkos alpakos golfui eilė ateis. Iki rugsėjo galo turėtų viskas būti baigta.

Atsakyti

Restar nu ne tai kad nemezgiau,mezgiau tik nieko nenumezgiau. Bet turiu kapisonini be pusantros rankoves ir vaikiui puse megztuko i mokykla..bet ugneles ner

Gadget laabas

Atsakyti

O pražuvėlė parsirado :4u: 

Šiandien netyčia užmačiau daktaro laidą ir apie Katuką pagalvojau :rolleyes: Visi tavo simptomai buvo įvardinti ir išvada - B12 trūkumas. Ypač būdinga nevalgantiems mėsos :B 

Šiandien gyvenau santarose :B​  Tėvą paguldė kraujagyslių keitimui. Ne dėl operacijos liūdna, o kad ta senatvė šitaip progresuoja... Kaip su mažu vaiku...

Atsakyti

Liniuka  :4u: 

Gadget labaa  :bye: 

Atsakyti

Katuk,

rimtai apsvarstyk Liniukos hipoteze, nes man pagerus B grupes  stipriu vitaminu israsytu del nugaros skausmo - receptiniu, labai susitvarke jegu nebuvimas.

Gyvenimas grazus, smagus ir labai mielas vel patapo :)

Atsakyti

Labas, Gadget, net ir aš ruošiaus tau skambint, bet mano mintys greit nušoka ir kiti reikalai pasiglemžia. Bet mintis tau siunčiau :).

Biškį megztelėjau, 3 serijas sužiūrėjau, būtų laikas eiti miegoti....

Atsakyti

Ei, mergynos, aš moku googlu naudotis.

B12 buvo vienas iš pirmų tyrimų. Normos ribose, netgi ne prie apatinės, virš vidurio, galiu ir tiksliai surast, jei norit.

Gadget gal užsilaikysi pas mus😊 ilgėliau.

nemezgiau. Skaičiau. 

Atsakyti

Tuoj tapsim ne mezgėjų, o skaitytojų sekta. :lol:

Kaip gera kompą įsijungt po tiek laiko telefone.

Netgi p pamezgiau truputį. Atsirado toks užsakovas, panoro riešinių. Mano krikštasūnis, sesers sūnus. Tai kaipgi tokio užsakymo neįvykdysi. O tuo pačiu filmo gabaliuką žvilgterėjau.

Atsakyti

Labas rytas,

Žinokite, ir aš mūsų pirtį prisiminiau. Mielai suorganizuosiu kokią rudeniop, tada ir pasikavinsiu detaliai (čia vistiek gi sienlaikraštis).

Mezgimo srity: trupučiukai. Kol kas siūlų pasidairius neperku, randu guolyje. Ir dar su dukra dalinuosi  :wub:

Va, britiškas moheris su subtiliu blizgiuku, 2*25 g plius truputis lino. Rašto nerasta.

Priedas  IMG-20180828-WA0000__01.jpg   109,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

gadgetas -  :super:  Aš jau senokai ją klibint pradėjau, radau kanalą kur matau :D

Aš irgi skaitau... bet nepasakyčiau,kad tu kabliu, tiesiog antras iš eilės detektyvas, bet toks neįtraukiantis... Negalvojau, kad tokių būna, bet pasirodo.... Nenoriu mest, neleidžia sąžinė, bet kablio irgi nėra :)

Vakar jau galvojau apie mezgimą :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Nu va, tvarkelė - vieną "dukrą palaidūnę" pargrąžinau namo  :D 

Mezgu po truputį  :rolleyes: Baiginėju medvilnės/šilko megztuko kūną ir pradėjau nervintis, kad siūlo protrūksiu. O jis pirktas buvo dar pavasarį MG. Tikimybė dasipirkti siūlo buvo artima nuliui. Bet dėl viso pikto nulėkiau vakar į MG.  :unsure: Ir ką jūs sau manot - rado mano siūlo likutį, kokį 100g  :D Tikiuosi, kad su turimu siūlų kiekiu pavyks bent jau 3/4 rankoves numegzt.  :B matyt kažkur aukštai turiu savo mezgiminį angelą  :wub: 

Atsakyti