Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

laba, likimo daugės

buvau šeštadienį klasiokų susitikime..... nu ką galiu pasakyt - kur mano jaunystė :oh: 

ir ne tik mano :D

miegot šeštadienį ėjau 4.30, 12 val jau sėdau važiuot link namų, apie 200 km... ainanai, dar ir šiandien sunku :rolleyes:

gavau dovanų knygą  - pasirodo klasiokams aš palikusi moksliukės įvaizdį :D  nu arba tiesiog nerado ką dovanot, tai pritaikė :D  tai apie ką aš čia :hmm:  - būsiu prie chebros - skaitysiu :rolleyes:

o megzt turbūt mesiu :B  jeigu ir traukia, tai iš įpročio. o gaunasi kažkoks nesusipratimas :blink:  rimtai reik pertraukos - persikrovimui

Atsakyti

Katuk - o kaip dukros suknia? Rūpi, nes tokia man keista :).

Atsakyti

Smagu skaityt tokius išsamius pasisakymus. :super:  Ir Šarangė vėl "megzt" pradėjo. Galima įkvėpimo ieškot.  Man irgi ko tai knygos mezgimą smarkiai nukonkuravo. Nors nesu tuo labai patenkinta. Norėčiau labiau balansą atrast.

Pagaliau parsiradau namo.

Dar šią savaite atostogos, tai labai norėčiau kokios geros tvarkymosi mūzos. Pasiųskit kas nors, ką?

Paskutines dvi dienas pas savo tėvus praleidau, tai grįžau suvokdama, kokia nevykusi, ypač savo buity esu.

Atsakyti

oj Kerpena, nesijausk vieniša su buitim :D matytum, kaip pas mane viskas ūkyje vyksta :oh:

ir mūza praverstų :D  savaitgalį gi nebuvau namie, panų irgi nebuvo, nieks nesitvarkė. o penktadienį ruošiasi atvažiuot anyta, ir dar gali būt kad svečiai iš užsienio :rolleyes:  nu ir. jomajo, net grindys neplautos visos apmaumotos. gal pavyks kurią dieną prasinešt su šluota, o gal ir ne, nes ne tik kad mūzos, man apskritai energijos trūksta.

ir dar kad nebūt liūdna, apsiėmiau papildomą darbą dirbt. lyg man ko maža.... t.y. maža - laisvo laiko, bet tai aš dar pamažinau :oh:

Restar, tu apie nertą suknelę? oi, tai tradiciškai :D  nunėriau sijoną, dukra pareiškė, kad ne taip įsivaizdavo :D  labiau besiplaikstantį ir ne varpelio formos. hm... dar turėjau viltį, kad gal nunėrus viršų ir praskalbus viskas sustos į savo vietas. arba gla kitai dukrai patiks. arba galų gale kam nors iš šalies patiks. bet. nėriau nėriau - per siaura. išardžiau. vėl nėriau - sugebėjau vienos spalvos juostą per plačią nunert, o jau gerokai toliau nunėrus. išardžiau. ir... nebeatradau jėgų vėl nert. tai va. guli sijonas, kuris visai tiktų ir man. tik kažin ar jo man reik.....

dabar gi vis mezgiau tokią paprastą palaidinę. atrodė lyg nieko. bet kelis kartus teko taisyt kaklą, vis nepataikiau žmoniškai. vakar susiuvau vieną rankovę, tai kažkokia raukšlė po pažąstim... o jiegu vėl ardyt, tai jau kaip ir sezonas praėjo, nu nes ten siūlo tik trumpom rankovėm....

vieni nusivylimai.

Atsakyti

Smagu skaityt tokius išsamius pasisakymus. :super:  Ir Šarangė vėl "megzt" pradėjo. Galima įkvėpimo ieškot.  Man irgi ko tai knygos mezgimą smarkiai nukonkuravo. Nors nesu tuo labai patenkinta. Norėčiau labiau balansą atrast.

Pagaliau parsiradau namo.

Dar šią savaite atostogos, tai labai norėčiau kokios geros tvarkymosi mūzos. Pasiųskit kas nors, ką?

Paskutines dvi dienas pas savo tėvus praleidau, tai grįžau suvokdama, kokia nevykusi, ypač savo buity esu.

siunčiu tau savo tvarkos mūzą,nes aš iš sodybos grįžus vakar vakare pradėjau kuoptis,šiandien tik pabudusi vėl.jau tvarka,blizga,viskas surūšiuota,kaip smagu ♡ butas mums kaip kokia stotelė dabar:grįžtam skalbtis ir lagaminų persikraut.tai tooooks jurzdikas buvo :D taip kad Kerpena,gaudyk maniškę,dar nenusiplūkusią tvarkos mūzą :D

Atsakyti

Ačiū, Olaiva, kad tik pagaučiau... :blush-anim-cl: :friends:

Atsakyti

iki penktadienio reikia nusimegzti suknelę,kurios fasonas kombinuotas virbalai+bruolis.bus ką veikti...

Atsakyti

Kas čia tau taip staiga ištiko, Olaiva?

Man visai smagu, kad Qqutė nemezgė per atostogas, nebuvo ko nervintis :). Ale juk tau gi nieko ir netrūksta.

Katuk - apkabinu. Šiandien tiek įnirtingai dirbau, kad dabar pažeme valkiojuos, be energijos, galva svaigsta.... Tavo suknelės istorija, ech tos madistės  :4u: .

Atsakyti

Kas čia tau taip staiga ištiko, Olaiva?

noras puoštis ir fotografuotis ;) ir seniai svajoju vieną bliuskutę paversti suknele ♡

Atsakyti

Šiandien viena po kitos man paskambino dvi mezgėjos!!!

Mačiau, mane Ligvita jums rodė :)

Katuk, pertrauka mezgime yra visai sveika. Ištirtas ir patvirtintas reiškinys.

O kad jau pradėjau megzti, tai ir SM atsidariau. Labas, ir aš jūsų pasiilgau!

Atsakyti

Sveikos, tvarkos muza ir mane lanke neseniai :) vaiku rubau perziureti- suusiuiti sudelioti- isaugti saveo vieta irgi rado. Rudenini garderoba jau suruosiau- mokykla ir sarzelis jau gali istikti :) ketpena- galiu dar ir antra tvarkausi s muza tau atsiusti- dviese geriau suksis :) :) katuk , mano mezgimo muza buvo kazkur irgi pabegus... dabr jau kartkartem uzsuka :) bet rada kai mato praktine nauda. Ta proga supykau ir per pus savo drakiu pakudinau ;) net kvepuot pasidare lengviau ;) jau turiu vilties kada nors ta drakiu ir sumegzti :) mano megztelis jau isdziuvo- laukia kada kas pafotkins :) ir lekiu namo tailandietiskos sriubytes virt :) katuk.... na kaip skaudziai susikaite sukneles mezgimo istorija ... o kokia mezgei? Koks modelis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 27 rugpjūčio 2018 - 18:14

Gadget, smagu tave matyt. :super:  Kaip begyvuoji?

Kai važiuojam pas tėvus, tai pro tą pirtį pravažiuojam, kur mezgėjos du metus pirtinosi. Tai pirmiausiai apie tave, ksip orgsnizatorę pagalvoju. :)

Atsakyti