oj Kerpena, nesijausk vieniša su buitim
matytum, kaip pas mane viskas ūkyje vyksta
ir mūza praverstų
savaitgalį gi nebuvau namie, panų irgi nebuvo, nieks nesitvarkė. o penktadienį ruošiasi atvažiuot anyta, ir dar gali būt kad svečiai iš užsienio
nu ir. jomajo, net grindys neplautos visos apmaumotos. gal pavyks kurią dieną prasinešt su šluota, o gal ir ne, nes ne tik kad mūzos, man apskritai energijos trūksta.
ir dar kad nebūt liūdna, apsiėmiau papildomą darbą dirbt. lyg man ko maža.... t.y. maža - laisvo laiko, bet tai aš dar pamažinau
Restar, tu apie nertą suknelę? oi, tai tradiciškai
nunėriau sijoną, dukra pareiškė, kad ne taip įsivaizdavo
labiau besiplaikstantį ir ne varpelio formos. hm... dar turėjau viltį, kad gal nunėrus viršų ir praskalbus viskas sustos į savo vietas. arba gla kitai dukrai patiks. arba galų gale kam nors iš šalies patiks. bet. nėriau nėriau - per siaura. išardžiau. vėl nėriau - sugebėjau vienos spalvos juostą per plačią nunert, o jau gerokai toliau nunėrus. išardžiau. ir... nebeatradau jėgų vėl nert. tai va. guli sijonas, kuris visai tiktų ir man. tik kažin ar jo man reik.....
dabar gi vis mezgiau tokią paprastą palaidinę. atrodė lyg nieko. bet kelis kartus teko taisyt kaklą, vis nepataikiau žmoniškai. vakar susiuvau vieną rankovę, tai kažkokia raukšlė po pažąstim... o jiegu vėl ardyt, tai jau kaip ir sezonas praėjo, nu nes ten siūlo tik trumpom rankovėm....
vieni nusivylimai.