as tai isivaizduoju,kad tokiam paltukui ingriduskai reikia visai neplaukuoto,nepukuoto siulo.kazkokio vasarinio,ne silto.va is kasiulu idealiai tiktu tokie. mano manymu
Labos kastoninkes, uogeles ir siaip dar ne razinkos
Ingrida, labai labai tinka garbanele
Ristina, plikanugaris - mano skonio, imciau ir begciau
Lieturi, tavo darbai kaip is gausybes rago
As nieko nemezgu, nieko nenoriu.. noriu vel i atostogas, kur valgyt gaminti nereik, lovos klot irgi nereik ir aplamai noriu silumos
Taip išeina, mudvi su Šarange - pacankės
Nu as irgi dar leisiu save prisiskirt prie pacankiu dar 7 metus Toliau jau ir razinka galesiu but, nes oda itariu bus kaip mociutes
Pagaliau aš jas įveikiau.
Nuotrauka prasta, planšete lempos šviesoj daryta, viena pirštinė dar šlapia.
Kažkas lyg dar kartu mezgė, kažin, kaip sekėsi?
Man tai permainingai. Man nuotraukoje jos labai buvo gražios, bet kai numezgiau storąsias ir pradėjau megzti plonąsias, kažkaip viskas per daug grubu, nesuderinta atrodė. Ir spalvos man atrodė, kad mano nebedera ir šiaip kažkokia nesąmonė gaunasi. Bet kai numezgiau pirmąją plonąją, išskalbiau, ant storosios užmovus išdžiovinau, vaizdas pasitaisė. Ne taip gražu, kaip įsivaizdavau iš nuotraukų, bet visai nieko.Man storųjų atnara su tais persuktais stulpeliais, lyg truputį persisuka, , nors šiaip lygios akys neskersuoja.
Artimiausiu metu nufotografuosiu dienos šviesoje.
Pirstines tai jooo. Wau.
Olaiva aciu siulai ities fainuoliai..spalvos nireciau tokios kaip neuzmurstuoliu tokios melsvai violetiskos. Zinit tokia spalva?
As net matau ja.
Reik iki Limituko nupirdolinti.
Dontstop o mamos rankdarbis tinka?
Tyrimo dar negavau. Laukiu. Bus apie 21val
Čia žydinčioms slyvoms