Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as tai isivaizduoju,kad tokiam paltukui ingriduskai reikia visai neplaukuoto,nepukuoto siulo.kazkokio vasarinio,ne silto.va is kasiulu idealiai tiktu tokie. mano manymu

Botticelli%20cotton%20yarns%20tape%20on%

Botticelli 78% medvilnės, 22% poliamido verpalai, 50g, sp. raudona vintažinė

Botticelli%20cotton%20yarns%20tape%20zem

Atsakyti

Labos kastoninkes, uogeles ir siaip dar ne razinkos :lol:

Ingrida, labai labai tinka garbanele :victory2:

Ristina, plikanugaris - mano skonio, imciau ir begciau :happy:

Lieturi, tavo darbai kaip is gausybes rago :D

As nieko nemezgu, nieko nenoriu.. noriu  vel i atostogas, kur valgyt gaminti nereik, lovos klot irgi nereik ir aplamai noriu silumos :B

Taip išeina, mudvi su Šarange - pacankės :D

Nu as irgi dar leisiu save prisiskirt prie pacankiu  dar 7 metus :lol:  Toliau jau ir razinka galesiu but, nes oda itariu bus kaip mociutes :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 09 vasario 2017 - 17:09

Man tie Olaivos rodomi laaaabai gražūs siūlai  :wub:​ jau nuo vasaros vis į juos žiūriu....

Atsakyti

Labas

Vilmak parasyk man savo adresa issius tau siulus.

Atsakyti

Pagaliau aš jas įveikiau.

Nuotrauka prasta, planšete lempos šviesoj daryta, viena pirštinė dar šlapia.

Kažkas lyg dar kartu mezgė, kažin, kaip sekėsi?

Man tai permainingai. Man nuotraukoje jos labai buvo gražios, bet kai numezgiau storąsias ir pradėjau megzti plonąsias, kažkaip viskas per daug grubu, nesuderinta atrodė. Ir spalvos man atrodė, kad mano nebedera ir šiaip kažkokia nesąmonė gaunasi. Bet kai numezgiau pirmąją plonąją, išskalbiau, ant storosios užmovus išdžiovinau, vaizdas pasitaisė. Ne taip gražu, kaip įsivaizdavau iš nuotraukų, bet visai nieko.Man storųjų atnara su tais persuktais stulpeliais, lyg truputį persisuka, , nors šiaip lygios akys neskersuoja.

Artimiausiu metu nufotografuosiu dienos šviesoje.

P_20170209_181233_medium2.jpg

Atsakyti

Sūnui į mokyklą parodai reikia darbelio paukščių tematika. Kažin, gal toks rankdarbis tiks, su angry birds paukščiuku?  :hmm:  :D

0_132db9_5a6526c3_L.jpg

Atsakyti

Pagaliau aš jas įveikiau.

Kokios neįprastos pirštinės  :bigsmile:  :good:​ 

Atsakyti

Pirstines tai jooo. Wau.

Olaiva aciu siulai ities fainuoliai..spalvos nireciau tokios kaip neuzmurstuoliu tokios melsvai violetiskos. Zinit tokia spalva?

As net matau ja.

Reik iki Limituko nupirdolinti.

Dontstop o mamos rankdarbis tinka?

Tyrimo dar negavau. Laukiu. Bus apie 21val

Atsakyti

tokia violetiska ir yra,dar pilka yra ;)

Atsakyti

Čia žydinčioms slyvoms :)

https://www.youtube....h?v=OYOXQwMxzas

Atsakyti

Kerpena, oho  :4u:  :wub: . Labai meniškos pirštinės.

SOS- kaip sumegzti po dvi blogas akis, kad kitoj pusėj būtų gražus pakrypimas į kairę ar dešinę ?  :hmm: 

Atsakyti

Po 60 prasideda miargaičių laikas. 

Atsakyti