Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gervės jau skrenda į pietus..... sultys tetrapakuose garaže vėsta.... 11,7kg pomidorų namie... gal marinuot? Slyvų kibiriukas laukia. Reik išsivirt. Bet kai oras toks tai..... toooooooks tinginys

Kerpena su prabėgusiu!

Atsakyti

Tyliai ramiai atvesus orui ir megztukas nusimezge :) eisiu plaut :) 

bet jau toks meilus prie kuno ...mmmm...

slyvu kibiriukas ir pas mane kvepia net ir dzemas jau kvepia stiklainiukuos :)

nors labai man ruduo savo vesiais rytais romantiškas, bet gi gaila ir tokios gražios vasaros ....

Atsakyti

Labryt darbo liaudžiai! Jau dabar kai įsikinkysiu tai iki kitos vasaros be atokvėpio.... Atostogaujančiam dar šią savaitę vyrui prikabinau tūlike netrumpą darbų sąrašą :).

Slyvų noriu, neturiu. Bet gal vyro teta duos. Tik toli ji....

Truputį pamezgiau sode, filmą pažiūrėjau, pamiegojau, paskaičiau - visi malonumai :). Ir net sriubos išsiviriau, ko buvau pasiilgusi per keliones.

Atsakyti

Sugalvojau pasierzinti. :P

Mano drakiaus grobis.

5254538b5c3c.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Graži spalva grobio :wub:  Į ką žada pavirst?

Atsakyti

Labas rytas,

Pasirodo šiandien ramus pirmadienis, nes visi ramūs po atostogų :D

Atvėsus orams jau noriu norėt megzt, nes visada artėjant rudeniui guosdavo mane vienintelė mintis, apie jaukų susisukimą ant fotelio su mezginiu ir filmu, jei neliks tos guodžiančios minties, bus šakės :D

20180708_203103_medium2.jpg,,,

S-CLOTHING_24von198__medium2.jpg

39940092_465731200578794_430596642377721

DSC_5001_medium2.jpg

IMG_0450_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 27 rugpjūčio 2018 - 10:10

Graži spalva grobio :wub:  Į ką žada pavirst?

Dar  nežinia. Kol kas tik drakius susigrobė.

Man irgi spalva viena iš tų paliečiančių širdį.

Atsakyti

Restar , mes vienoj  vetoj tris seses sutikom :)

acadac5a2afc.jpg95fd1736172f.jpg27349dc03b91.jpga2d324258cc2.jpg

Atsakyti

ir pasivaiksciojom biskiuka :)

a140e06ccfe2.png

Atsakyti

Kosmiškai, Lusasita, pasivaikščiojai! Nes kai aš pradėjau sekti savo žingsnius telefone (aišku, ne visada jį nešiojuosi), tai max gal 16 000 su trupučiu nuėjau būdama Madeiroje. Pas seses irgi pavaikščiojom šiek tiek, bet toli iki tavęs. Dabar vis stengiuosi, kai tik yra proga pajudėti. Bet namie būnant  ar dirbant man išvis sunku bent kiek suvaikščioti... Nes neįdomu man savo apylinkėse be tikslo vaikščioti. Rezgu mintį nebent į darbą pradėti pėsčiai eiti. reiks gal kurią ramią dieną pasiryžti ir išsimatuoti atstumus bei žingsnius.  Kai jau nieko nebereiks į darželį vežti, į mokyklas visus išleidus galėsiu sau pėdinti, kol oras ir noras leis :).

Atsakyti

Laabas Mes taip smagiai pasibaidarinom savaitgalį, tik kiaurai permirkom ir sušalom Bet pirtis, kubilas, šokiai pokiai atšildė neblogai Turiu dar savaitę atostogų, bus tingios, su tvarkymaisis namie, gal šiek tiek apsipirkimo ir pabaigai vaikio gimtadienio atšventimas Aha aš ta proga dovaną užsisakiau, vurtuvinį kombainą, bet torto jau vistiek nespėsiu pagamint, nu saviškiam spėsiu Slyvų neno, nieko koncervuot nenoo, pas mama kažkiek agurkų paršelinių sudorojau pagal jūsų čia įmestas rekomendacijas, ir cukinijas pomidoruose dar..skaniai gavosi

Skaičiau, skaitau skaitysiu, nenumezgiau anei vieno daigto per visas atostogas Perskaičiau daug knygų užtatai Pradėjau parceliuot popierinę savo biblioteką, nes  nei skaitysiu antrą kart nei laikyt turiu kur, o ir iš vis popierinės nebesiskaito, persimečiau ant elektroninių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 rugpjūčio 2018 - 12:11

as telefona nesiojuosi tasej  tik  kai einu  kur toliau is namu  , namuose visada padetas ramybeje. 

cia taip gavosi  pasivaiksciojimas pakrante iki tilto. biski zigzagais po Palanga. ir atgal.

cia is savo  gyvenvietes bandem simtmecio lauzus nufotkint. bet   tilto ziburiukas ir laivai juroje labiau sviete :)

https://scontent.fvn...c3f&oe=5BFF9E5A

Atsakyti