Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip flegmatiškai lyja <3 Luknė paprašė pafotografuoti ją,tai keli vaizdeliai kvapnių svarainiukų ir atsipalaidavusių gyvūnų su Lukne :)

DSC_8178_medium2.JPG

DSC_8131_medium2.JPG

DSC_8159_medium2.JPG

DSC_8147_medium2.JPG

DSC_8129_medium2.JPG

DSC_8105_medium2.JPG

DSC_8053_medium2.JPG

DSC_8047_medium2.JPG

DSC_8015_medium2.JPG

aš išsitraukiau mezginį, o vaikai pasiruošė piešti.puikus oras tam <3

DSC_8072_medium2.JPG

Atsakyti

Katino atsipalaidavimas tai superinis. :lol: Matyt tik katinai taip moka.

Ir pyniuoji gražiai.

Mano mezginys verkia per šias atostogas.  Labiau skaičiau.

Atsakyti

jis net ėda atsigulęs,įkritęs į maistą :D toooooks tingulys :D ir dar viena :

DSC_8191_medium2.JPG

Atsakyti

Pas mus vis dar laikosi bet jau ant minučių prakiurs dangus :wub: 

Verda slyviene, mezgu su serialu. Kaimynė dar atvilko maišą obuolių, gal reikės obuolienės išvirt. Šiemet toks didelis noras viską konservuot :B  Turbūt teks kraustytis :D​ 

Atsakyti

Ar mėgstat saldžiasias bulves? Kaip man skanu orkaitėj keptos :wub:  Prie kokios mėsytės :wub:​ 

Atsakyti

Aš bandžiau valgyt tuos batatus, bet man labai per saldu..  Kaip tu ruoši tiksliau?

Apipirkom šiek tiek vaikus. 300 eur tik švyst ir nėra... Visus 4 vežėmės, tai 4 naujos kuprinės, dar šio to, bet pagrinde jaunikaitis apipirktas - tai jam džinsų reikėjo, tai marškinių pirmą kartą gyvenime užsigeidė, dar džempą stiliovą užmatė, baltus kedus... Juokiamės, kad į šokius ar pasimatymus pradės vaikščiot :). Mane tie marškiniai labiausiai trikdo :).

Sau tai nieko net nežiūrėjau, tik keptuvę pirkau :).

Visą dieną galvą maudžia, gal dėl oro... 

Atsakyti

Aš bandžiau valgyt tuos batatus, bet man labai per saldu..  Kaip tu ruoši tiksliau?

Tiesiog supjaustau, prieskoniai, druska ir šiek tiek aliejaus. Orkaitėn 20 minučių. Saldoka, bet man skanu.

Atsakyti

Kaip flegmatiškai lyja <3 Luknė paprašė pafotografuoti ją,tai keli vaizdeliai kvapnių svarainiukų ir atsipalaidavusių gyvūnų su Lukne :)

DSC_8129_medium2.JPG

Akys abiejų 

Gražiai pyniuoji  :wub: 

Atsakyti

Olaivos katino akys tai tikrai tokios, kur paskęsti galima. Pasirodo ir Luknė neatsilieka.

Šiandien turgelyje  netiketai prabudo drakius ir įsigijo 10 matkiukų pelenų rožės spalvos medvilnės.

Oi negaliu, telefonas kur rašant siulo žodžius, tai surinkus "matkiukų"  siūlo keisti į "narkotikų" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 rugpjūčio 2018 - 11:55

Kerpena,matkiuko ir narkotikų poveikis turbūt labai artimas susirodė telefonui :D

aš pyniuoju.iš lėto.vaikai mokyklinius reikmenis dėliojasi.šiemet labai mažai pirko,nes daug nuo pernai likę.pagrinde sąsiuvinius trims mokiniams :D 

Atsakyti

Jei megzti skarą iš rogutinio merino, tai iš keliu  :hmm: 

Atsakyti

Jei megzti skarą iš rogutinio merino, tai iš keliu  :hmm:

aš iš 3 mezgiau skaras iš rogutinio ;)

Atsakyti