Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ahoj

Vis dar atostoga bet bent jau pagaliau iki namu dakeliavom

Valgyt nieko ner, namie bardakas, vaiks mokyklai neapipirktas o norisi tiesiog pamegzt..nu gerai kad dar vurs savaites

Atsakyti

jeckau, tik savaite ir JAU ruduo  :)  visa vasara turbut megztuko nereikejo :)  galetu dar koki menesi nereiket :)

arbuzai  is sodo laba skanus ir saldus . nesu megeja  arbuo, bet naminiai  niaaaaaaaaaaaaaaam kokio skanumo :)   tinkama vasara siemet jiems buvo.  dar  nemazai kamuoliu ( ne siuliniu)  darze voliojasi :)

Atsakyti

o pas mane užderėjo tik VIENAS moliūgas :D  ir tokioj durnoj vietoj, pakalnėj nedidelėj, paramsčiau, bet turiu įtarimą, kad benokdamas tiesiog nupliš nuo koto

qqte, o kaip kaimynai gyvena?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 22 rugpjūčio 2018 - 10:27

pas mane siemet moliugai buternutai :) auga.  "kriauses" per tvora ant kaimyno ( kuris Skotijoj gyvena)  tuju lipa.  reiks tarp tuju  "kriausiu" eit ieskot rudeni :)

Atsakyti

Gal dar vis dėlto vasara?

e5a0c8be2865.jpg

39d4d23bfb7a.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 rugpjūčio 2018 - 11:03

jazau, net kvepia per ekraną :wub:

Atsakyti

Katuk, visų pirma, ten ne statybos, o Gadgeto tvora :D 

Visų antra, galiu padovanot dyyydelį moliūgą :4u:  Iš mano kažko neaišku ko visgi išsivystė patys primityviausi helovyniniai moliūgai. 4. 

Atsakyti

Šiaip jau nekvepia taip smarkiai kaip miškinės. Anyta pasisodinus kažkokių, kur visą vasarą po truputį būna žemuogių. O avietės čia irgi tos vėlyvosios, kur iki šalnų dera.  Čia jų nėra labai daug, kažkaip matyt vieta ne ta. Pas mano tėvus tos pačios auga tokioje saulėtoje vietoje, tai jau daug yra ir būna iki šalnų.

Atsakyti

šitų vėlyvų aviečių ir aš pavasarį sodinau. yra aviečių, bet dar nelabai rausta, viena kita. ir jos man dar nelabai paaugo, tia nedaug ir tų uogų

Liniuka, nu tvora ne kažką :D

moliūgas gerai. paimsiu, jei tik reik išgelbėti nuo jų. cukatai arba prikimštas pas mus yr mėgiami.

Atsakyti

Šiaip jau nekvepia taip smarkiai kaip miškinės. Anyta pasisodinus kažkokių, kur visą vasarą po truputį būna žemuogių. O avietės čia irgi tos vėlyvosios, kur iki šalnų dera.  Čia jų nėra labai daug, kažkaip matyt vieta ne ta. Pas mano tėvus tos pačios auga tokioje saulėtoje vietoje, tai jau daug yra ir būna iki šalnų.

pas mus irgi auga remontantines zemuoges, braskes ir rudenines avietes. man reik   uogyciu palesiot .  si savaitgali tai  sveciai viska  nurinko, nereikejo  mums :)

Atsakyti

Katuk kokie kaimynai?musu ar LT?ar tevu? Bo savo kaimynu nemaciau dar Is Lenkijos jau pries savaite grizom, nu bet gerau gyvena, tik labai kelius remontuoja tai ilgai vaziuot Nu o tevu kaimynai lyg irgi neblogai 😆 gal neatsibodom, tevam nesiskunde😆

Avietes tai pas tevus simet gerai dera

Dar kazkokiu labai grazuoliu simet pasodino uogos diideles grazios tik ne itin skanios, rugstokos ir kaip praskiestos

O likes avietynas prie bityno, tai pasiskint nalabai isejo, o galvojau likeriuko pasidarysiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 rugpjūčio 2018 - 12:54

qqte, aš apie Lietuvos kaimynus :D  gi važiavot į pajūrį. o kitų tavo kaimynų aš nepažįstu :D

Gdansko senamiestis man labai gražus

Atsakyti