Ahoj
Vis dar atostoga bet bent jau pagaliau iki namu dakeliavom
Valgyt nieko ner, namie bardakas, vaiks mokyklai neapipirktas o norisi tiesiog pamegzt..nu gerai kad dar vurs savaites
jeckau, tik savaite ir JAU ruduo visa vasara turbut megztuko nereikejo
galetu dar koki menesi nereiket
arbuzai is sodo laba skanus ir saldus . nesu megeja arbuo, bet naminiai niaaaaaaaaaaaaaaam kokio skanumo tinkama vasara siemet jiems buvo. dar nemazai kamuoliu ( ne siuliniu) darze voliojasi
Šiaip jau nekvepia taip smarkiai kaip miškinės. Anyta pasisodinus kažkokių, kur visą vasarą po truputį būna žemuogių. O avietės čia irgi tos vėlyvosios, kur iki šalnų dera. Čia jų nėra labai daug, kažkaip matyt vieta ne ta. Pas mano tėvus tos pačios auga tokioje saulėtoje vietoje, tai jau daug yra ir būna iki šalnų.
šitų vėlyvų aviečių ir aš pavasarį sodinau. yra aviečių, bet dar nelabai rausta, viena kita. ir jos man dar nelabai paaugo, tia nedaug ir tų uogų
Liniuka, nu tvora ne kažką
moliūgas gerai. paimsiu, jei tik reik išgelbėti nuo jų. cukatai arba prikimštas pas mus yr mėgiami.
Šiaip jau nekvepia taip smarkiai kaip miškinės. Anyta pasisodinus kažkokių, kur visą vasarą po truputį būna žemuogių. O avietės čia irgi tos vėlyvosios, kur iki šalnų dera. Čia jų nėra labai daug, kažkaip matyt vieta ne ta. Pas mano tėvus tos pačios auga tokioje saulėtoje vietoje, tai jau daug yra ir būna iki šalnų.
pas mus irgi auga remontantines zemuoges, braskes ir rudenines avietes. man reik uogyciu palesiot . si savaitgali tai sveciai viska nurinko, nereikejo mums
Katuk kokie kaimynai?musu ar LT?ar tevu? Bo savo kaimynu nemaciau dar Is Lenkijos jau pries savaite grizom, nu bet gerau gyvena, tik labai kelius remontuoja tai ilgai vaziuot Nu o tevu kaimynai lyg irgi neblogai 😆 gal neatsibodom, tevam nesiskunde😆
Avietes tai pas tevus simet gerai dera
Dar kazkokiu labai grazuoliu simet pasodino uogos diideles grazios tik ne itin skanios, rugstokos ir kaip praskiestos
O likes avietynas prie bityno, tai pasiskint nalabai isejo, o galvojau likeriuko pasidarysiu