Jurgitak, mano kišenėta iš medvilnės.
Rusnei
sveikos, mergaites,
jau kaip jusu visu pasiilgus esu, bet neturiu supratimo kur mano laikas dingsta.... Jau planavau per atostogas dazniau uzsukt, bet ziuriu atostogos i pabaiga, o laiko uzeit taip ir neradau....
truputi vaizu, ne tokiu graziu, kaip Olaivos, bet kokie yra tokie...
Prisiminiau, kad nert mokejau ir netgi patiko kazkada tai daryt, nors viena asaba ilgai kikeno is derinio as ir nerinys...
Ligvita, sveika sugrįžus, smagu tave "matyt"...
Ir vaizdai vissi gražūs. O juose dar viena pražuvėlė pasirodė.
bet toli nuo jusu pabegt nepavyksta Prezidenturos kiemely pirmiausia sutikom Olaiva
paskui Katuka su kompanija
kokia Olaiva susenus...pradėsiu mokytis,su jaunimu gal atjaunėsiu
Olaiva kokia optimiste 😂 kai as ejau mokytis irgi galvojau mamulė būsiu. Pasirodo viena jauniausių buvau bet ka tu ten ismoksi tai nezinau
ar tau tikrai reik dar mokytis?
Lace kad foto tave rodo tokia pat. O sukneles gal susirauke nuo skalbimo? O svarstyklems matyt baterija senka
Seimyniniu atostogu siemet nebuvo.... Uztat turiu darbo kambari. Teko pakilt su "miegamuoju" arciau dangaus 😂😁
Limit sveikatos dukrytei!
Ligvita kad primezgus ir prinerus groziu!!!!
ooooo, Ligvita, nu tai iš fotkių visai aišku, kur tavo laikas dingsta. spalvos tai gražios. ir tas storesnis daiktas su pražuvėle tarp statybų gražus.
Olaiva patiko katukai tai paklaikusiom akim, visai kaip aš.....
Gadgetą bent fotkėse pamatom, ačiū už tai Ligvitai. kaip ji begyvenanti....
atostogos? o kas tai yra?
ne tik kad šeimyninių, bet ir asmeninių neturėjau. ir nesišviečia. dėl tų pačių šeimyninių aplinkybių
Gadgetą bent fotkėse pamatom, ačiū už tai Ligvitai. kaip ji begyvenanti....
ji atostogauja, kaip tik sia savaite Baltijos juroj kojas mirko
o siaip daug visokiu pokyciu apie kuriuos tik ji pati papasakot gali
ji atostogauja, kaip tik sia savaite Baltijos juroj kojas mirko
o siaip daug visokiu pokyciu apie kuriuos tik ji pati papasakot gali
svarbu,kad mezgimo Dr. būtų neišsižadėjusi
Šiandien jau taip pasijautė, kad ruduo čia pat. Net nežinau kodėl.
Esu dabar pas uošvius, nedideliame miestelyje ir rytais einu aplankyti vietinių įžymybių, t. y. turgelio. Tai šįryt ejau ir galvojau, iš kur tas jausmas. Saulė šviečia, dangus begaliniai mėlynas. Vėsoka? Bet vasarą giedra ryto vėsa ir kojas gelianti rasa pranašauja dienos kaitrą. Obelys lūžtančios nuo obuolių? Bet ir prieš 2 savaites taip buvo, bet dar atrodė vasara. Gal tai tik suvokimas, kylantis iš žinojimo? O gal vis dėlto kokie nors šešėlių dydžiai ar kas nors tvyrantis ore tai išduoda.
Kerpena, aha, saulė kitokiu kampu tikrai. nes man ryte važiuojant nuo Šeškinės kalniuko iš esmės tuo pačiu metu, bet visą vasarą į akis nešvietė, o jau paskutinėm dienom reik biškį pasikreipt, kad neakintų