Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar :

Priedas  38765242_10156688809313854_7694634825059139584_o.jpg   121,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Soliuk - aš labai pamėgtus skalbimą ant virbalų, bet išmokau tai Iš Kacumotos :).

Olaiva, tik išsididinus ir raktinį žodį UVĖ pamačius, supratau, ką man nori pasakyti :)  Čia tu skaitei, patiko?

Jaučiu, nebe užmigsiu nei porai valandų... Laukia kelias... 

Atsakyti

Labas rytas

Olaivos ir mezginiai ir foto kaip visada  :wub: 

Atsakyti

Olaivos nuotraukos priminė Klaipėdą, kaip buvom prieš 2 ar 3 metus.

Kažkada ankstyvoje paauglystėje teko būti Klaipėdoje su teta. Tai ji buvo sudariusi labai neigiamą nuomonę apie uostą ir jo apylinkes. Su pasibjaurėjimu kalbejo apie Melnragės paplūdimius, kaip ten bjauru, nešvaru. Aš ir įsivaizdavau tokį vaizdą mazutu aptekėjusių krantų. Uosto ir buvau mačius tik  tą gabaliuką prie kelto. O kai prieš 3 metus buvom su šeima , pamačiau visai kitokią Klaipėdą ir uostą. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 rugpjūčio 2018 - 08:29

Klaipėda-mano mylimiausias ir fotogeniškiausias miestas ♡

Restar,ši knyga dar l.nauja,bet kad aš ir Uvės neskaičiau,kažkokia bambekliška ji man pasirodė :D

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Olaivos foto  :wub: Į tavo nuotraukas pažiūrėjus kartais atrodo, kad tavo gyvenamas gyvenimas ir matomas pasaulis kažkoks splalvingesnis, gražesnis  :) 

Lace - tu kažką perdedi, kokie +20?Kokią atsimenu, tokia vis ir esi. 

Ir aš save panašią matau  :) Bet svarstyklės ir senos suknelės sako kitką  :B 

Beje o koks tavosios kisenetos likimas, pamenu svaigau nuo jos siulu ir spalvos, o dabar ziuriu manoji spalviskai panasi i tavaja :wub: .

Aš sau net dvi mezgiau - abi panašios žibuoklių spalvos.  :wub: Viena šilko-lino, kita šilkalpakinė.  :rolleyes:  Tai šilklininė  patapusi megztuku, dar kartais užsivelkama, o šilkalpakinė laukia išmetimo eilės - jau labai apsivėlusi ir prekinę išvaizdą praradusi... :unsure:​ 

Atsakyti

Laba diena,

Olaivos foto ir man :wub: Ir mezginiai, žinoma :D

Mano sesė atsidžiaugt negali, kad persikraustė į Klaipėdą. Su kūdikiu tobula. Eina kiekvieną rytą prie jūros kaip į darbą :D

O mes niekur nebevažiuojam atostogaut :unsure: Buvom šiandien su Rusnė pakartotinam rentgene, kaulai prasislinko.. Laikosi ant 1/3. Tai liepė būtinai kitą antradienį vėl pasirodyti. Bandžiau tartis dėl penktadienio, sakė, gali būt vėlu.. 

Tai va, tokia vasara be šeimyninių atostogų.

Tik niekaip nesuprantu, kaip jie ten judėt su strypu viduj dar gali :unsure: Atrodo, ir ramiai tą ranką laiko :rolleyes: 

Atsakyti

Labos

Kazkaip siandien labai tema jauciuosi pradejus megzt siltuli storuli.

Atsakyti

Laba diena  :4u:

Olaivos foto  :wub: Į tavo nuotraukas pažiūrėjus kartais atrodo, kad tavo gyvenamas gyvenimas ir matomas pasaulis kažkoks splalvingesnis, gražesnis  :)

gyvenimo gražumas nuotraukose labiausiai priklauso nuo apšvietimo.pvz pajūry buvo apniukę virš jūros,o virš kopų švietė saulė,tai toooks spalvų tirštumas gavosi,kad net  pati džiaugiausi fotografuodama ♡

niekaip karbonadų neišimu iš kameros,vakar juos taip smagiai sugrūdau :D

Atsakyti

as vakar pagaliau irgi pasiemiau  siltuti storuli  megzt. buvo pradetas kai dar vesu buvo. paskui   bliuska nuneriau is medvilnes , bliuska is medvilnes ir  viskozes nurakaviojau virbalais,  dabar grizau prie  seno pradetuko . juk ruduo ateis :)  labai seniai nebuvau mezgusi, tai taip smagiai prie filmo megztelejau :)

Atsakyti

Limit, kaip gaila.... Mes krykštaujam Tartu Aha muziejų, truputį pailsėt prisėdo :)

Atsakyti

Sveikos,

Olaiva, tas laivas, kaip lego atrodo. Labai fainai!

Soli kišenėta įkvėpė siūlų ieškot. Vakar garaže buvau. Ar kišenėtai tiks medvilnė?

Atsakyti