Restar :
38765242_10156688809313854_7694634825059139584_o.jpg 121,42KB
0 Parsiųsta kartų
Restar :
38765242_10156688809313854_7694634825059139584_o.jpg 121,42KB
0 Parsiųsta kartų
Olaivos nuotraukos priminė Klaipėdą, kaip buvom prieš 2 ar 3 metus.
Kažkada ankstyvoje paauglystėje teko būti Klaipėdoje su teta. Tai ji buvo sudariusi labai neigiamą nuomonę apie uostą ir jo apylinkes. Su pasibjaurėjimu kalbejo apie Melnragės paplūdimius, kaip ten bjauru, nešvaru. Aš ir įsivaizdavau tokį vaizdą mazutu aptekėjusių krantų. Uosto ir buvau mačius tik tą gabaliuką prie kelto. O kai prieš 3 metus buvom su šeima , pamačiau visai kitokią Klaipėdą ir uostą.
Laba diena
Olaivos foto Į tavo nuotraukas pažiūrėjus kartais atrodo, kad tavo gyvenamas gyvenimas ir matomas pasaulis kažkoks splalvingesnis, gražesnis
Lace - tu kažką perdedi, kokie +20?Kokią atsimenu, tokia vis ir esi.
Ir aš save panašią matau Bet svarstyklės ir senos suknelės sako kitką
Beje o koks tavosios kisenetos likimas, pamenu svaigau nuo jos siulu ir spalvos, o dabar ziuriu manoji spalviskai panasi i tavaja
.
Aš sau net dvi mezgiau - abi panašios žibuoklių spalvos. Viena šilko-lino, kita šilkalpakinė.
Tai šilklininė patapusi megztuku, dar kartais užsivelkama, o šilkalpakinė laukia išmetimo eilės - jau labai apsivėlusi ir prekinę išvaizdą praradusi...
Laba diena,
Olaivos foto ir man Ir mezginiai, žinoma
Mano sesė atsidžiaugt negali, kad persikraustė į Klaipėdą. Su kūdikiu tobula. Eina kiekvieną rytą prie jūros kaip į darbą
O mes niekur nebevažiuojam atostogaut Buvom šiandien su Rusnė pakartotinam rentgene, kaulai prasislinko.. Laikosi ant 1/3. Tai liepė būtinai kitą antradienį vėl pasirodyti. Bandžiau tartis dėl penktadienio, sakė, gali būt vėlu..
Tai va, tokia vasara be šeimyninių atostogų.
Tik niekaip nesuprantu, kaip jie ten judėt su strypu viduj dar gali Atrodo, ir ramiai tą ranką laiko
Laba diena
Olaivos foto
Į tavo nuotraukas pažiūrėjus kartais atrodo, kad tavo gyvenamas gyvenimas ir matomas pasaulis kažkoks splalvingesnis, gražesnis
gyvenimo gražumas nuotraukose labiausiai priklauso nuo apšvietimo.pvz pajūry buvo apniukę virš jūros,o virš kopų švietė saulė,tai toooks spalvų tirštumas gavosi,kad net pati džiaugiausi fotografuodama ♡
niekaip karbonadų neišimu iš kameros,vakar juos taip smagiai sugrūdau
as vakar pagaliau irgi pasiemiau siltuti storuli megzt. buvo pradetas kai dar vesu buvo. paskui bliuska nuneriau is medvilnes , bliuska is medvilnes ir viskozes nurakaviojau virbalais, dabar grizau prie seno pradetuko . juk ruduo ateis labai seniai nebuvau mezgusi, tai taip smagiai prie filmo megztelejau