Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Bet jau kokia informatyvi nuotrauka :hihihi:

Namelis gražus...

Atsakyti

:oh:  kėliau iš tel., nemačiau, einu ką nors tvarkyt 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 20 rugpjūčio 2018 - 07:11

Soliukas tik dar kartą įrodė, koks fantastiškas kišenėtos modelis :wub: 

Ingrigos bliuzelė širdį suvirpino :wub: 

O man šiandien paskutinė atostogų diena. Labai intensyvios buvo - du baidarių žygiai, savaitė kelionių po Ispaniją. Tai ta viena likusi diena namuose labai į temą :D​  Gal net pamegsiu kokią eilutę. 

Atsakyti

Labas rytas,

Ingriga, labai faina bliuzelė :wub:  Ir spalva man :wub:

Reiktų gal susimeistraut ką panašaus vasaros pabaigai :hmm:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Soliukas su savo kišenėta man tiesiai virbalu į širdį  :oh: nereali - nuo spalvos, tikimo ir preciziško atlikimo  :wub: Vėl sukirbino norą nusimegzti kišenėtą...sau.  :B Žinau, kad ant mano figūros taip dailiai neatrodys, ale vis tiek noriu  :D Kas per siūlas? taip dailiai akytės sugulę.  :wub: 

Ingrigos bliuzelė irgi daili  :wub: Gal turi nugaros foto iš arčiau?  :unsure: matau ten kažką gražaus ant nugaros, bet neįžlibinu, kas... Rožinė spalva po truputį skinasi kelią į mano spintą  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas suraitytas,

Gražiai mezgat, truputį net pavydu... bet ne tiek, kad pradėčiau megzt :D

Soli, fantastišk suknelė ir mergelė... Idealiai tau tinka, kokia tu gera draugė,.... :wub:  :4u: 

Ingriga, faina bliuzelė, nors nelabai matosi, bet spalva graži ir gražiai krenta  :wub:  :4u: 

O mano mini atostogėlės tokios įdomios, su dirbama viena diena per vidurį, bet dar žadėjo pratęst, tai nepykstu :D

Žodžiu, susigalvojau pasiremontuot save, tai vaikštau į masažus ir susiradau ligų, kas ieško, tas randa... tai geriu stiprius antibus dabar ir dar kai ką...  :oh: 

Savaitgali intensyvus, tolimojoj dzūkijoj... giminės, pagrybavimai, pasiplaukymai  baidarėmis su nuotykiais ir pan...

Atsakyti

Ačiū  :4u:

Pridėta:

Atsakyti

SM visos foto per didelės  :oh: radikal'as mažindamas sulieja  :oh: o fotkino "pavydi" draugė  :oh: 

Atsakyti

Sveikos,

Ingriga - čia Summer ar kokia kita? Nes iš pavydžios draugės foto sunku pečius suprasti :). Faina, tau tinka ir dar nugaros pagražinimas  :4u: . Bet man atrodo, kad tu labai sukūdus,  nuo paskutinio karto, kai mačiau su Gadget, ar ne? Ar čia jau draugė pagražino :). Ir koks čia siūlas toks neblogas?

Man  teks apsiprasti gyventi pelenų rožinės spalvos kambary :). kartais į truputį violetinę neša, kai labai noriu - net į kakavinę, apie kurią svajojau.... Nieks kitas čia nekaltas, patys rinkomės dažus... Tikrai nebloga spalva, išskyrus tai, kad norėjau tai visai kitokios :). Na, bet švaru, perdažytas kambarys po 13 metų... Ir net sugalvojom, kaip įsprausti jau pailgintą mažosios lovą, tai dar kokiems 3 metams problema išspręsta. Tikėkimės, kad per tą laiką arba milijoną laimėsim, arba didysis gal kur išsikraustys ir galėsim ją iškraustyti į didesnę lovą... Žodžiu, patys remontuodami apsukom viso buvo ratą, dabar vėl reikės nuo didžiojo kambario pradėti gal kitąmet :), lubos prašosi perdažomos beveik.

Šarange :4u: . Tikiuosi, nieko labai rimto su tom ligom. Man reikėtų eiti išsirašyti/persirašyti siuntimų, bet taip faina bent kurį laiką pasijusti sveika ir neieškoti tų ligų :).

Limit - ar jūs planavot į Saareme važiuoti ar ką painioju? Buvot? Jūs lyg ir Tartu mokslo centre esat buvę, ar ne? Planuojam ir mes palėkti. Susidarėm 3naktų/4 dienų planelį pas Baltijos seses. Kaip tik ir Batijos kelio jubiliejus nusimato.

Atsakyti

Restar, važiuojam kitą savaitę.

Atsakyti

Restar, susimaišiau  :oh:  Salty blue. Siūlas iš Anykščių berniukų medvilnė su viskoze? megzta iš 6  :oh: 248g 

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 20 rugpjūčio 2018 - 10:03

Ingriga, mezgi kaip mašina - čia pagyrimas kokybei! 

Atsakyti