Labas rytas.
Bet jau kokia informatyvi nuotrauka
Namelis gražus...
Soliukas tik dar kartą įrodė, koks fantastiškas kišenėtos modelis
Ingrigos bliuzelė širdį suvirpino
O man šiandien paskutinė atostogų diena. Labai intensyvios buvo - du baidarių žygiai, savaitė kelionių po Ispaniją. Tai ta viena likusi diena namuose labai į temą Gal net pamegsiu kokią eilutę.
Labas rytas
Soliukas su savo kišenėta man tiesiai virbalu į širdį nereali - nuo spalvos, tikimo ir preciziško atlikimo
Vėl sukirbino norą nusimegzti kišenėtą...sau.
Žinau, kad ant mano figūros taip dailiai neatrodys, ale vis tiek noriu
Kas per siūlas? taip dailiai akytės sugulę.
Ingrigos bliuzelė irgi daili Gal turi nugaros foto iš arčiau?
matau ten kažką gražaus ant nugaros, bet neįžlibinu, kas... Rožinė spalva po truputį skinasi kelią į mano spintą
Labas rytas suraitytas,
Gražiai mezgat, truputį net pavydu... bet ne tiek, kad pradėčiau megzt
Soli, fantastišk suknelė ir mergelė... Idealiai tau tinka, kokia tu gera draugė,....
Ingriga, faina bliuzelė, nors nelabai matosi, bet spalva graži ir gražiai krenta
O mano mini atostogėlės tokios įdomios, su dirbama viena diena per vidurį, bet dar žadėjo pratęst, tai nepykstu
Žodžiu, susigalvojau pasiremontuot save, tai vaikštau į masažus ir susiradau ligų, kas ieško, tas randa... tai geriu stiprius antibus dabar ir dar kai ką...
Savaitgali intensyvus, tolimojoj dzūkijoj... giminės, pagrybavimai, pasiplaukymai baidarėmis su nuotykiais ir pan...
Ačiū
Sveikos,
Ingriga - čia Summer ar kokia kita? Nes iš pavydžios draugės foto sunku pečius suprasti . Faina, tau tinka ir dar nugaros pagražinimas
. Bet man atrodo, kad tu labai sukūdus, nuo paskutinio karto, kai mačiau su Gadget, ar ne? Ar čia jau draugė pagražino
. Ir koks čia siūlas toks neblogas?
Man teks apsiprasti gyventi pelenų rožinės spalvos kambary . kartais į truputį violetinę neša, kai labai noriu - net į kakavinę, apie kurią svajojau.... Nieks kitas čia nekaltas, patys rinkomės dažus... Tikrai nebloga spalva, išskyrus tai, kad norėjau tai visai kitokios
. Na, bet švaru, perdažytas kambarys po 13 metų... Ir net sugalvojom, kaip įsprausti jau pailgintą mažosios lovą, tai dar kokiems 3 metams problema išspręsta. Tikėkimės, kad per tą laiką arba milijoną laimėsim, arba didysis gal kur išsikraustys ir galėsim ją iškraustyti į didesnę lovą... Žodžiu, patys remontuodami apsukom viso buvo ratą, dabar vėl reikės nuo didžiojo kambario pradėti gal kitąmet
, lubos prašosi perdažomos beveik.
Šarange . Tikiuosi, nieko labai rimto su tom ligom. Man reikėtų eiti išsirašyti/persirašyti siuntimų, bet taip faina bent kurį laiką pasijusti sveika ir neieškoti tų ligų
.
Limit - ar jūs planavot į Saareme važiuoti ar ką painioju? Buvot? Jūs lyg ir Tartu mokslo centre esat buvę, ar ne? Planuojam ir mes palėkti. Susidarėm 3naktų/4 dienų planelį pas Baltijos seses. Kaip tik ir Batijos kelio jubiliejus nusimato.
Restar, susimaišiau Salty blue. Siūlas iš Anykščių berniukų medvilnė su viskoze? megzta iš 6
248g