Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as tai rankoves pilku atspalviu permezgineju, nu nes atsirado ta trecia  misisipe . tai dar kokiam vakarui turesiu kas veikt :)

Atsakyti

Sektaujam jau 9 metus. Kitais metais 10metis. Paskutiniu metu rudeni stengiames Grand meeta pasidaryt su nakvyne.

Isijungiau vakar kompa- pasirodo ten dali zinuciu radau, kuriu telefonas nerode. BET kompe nerode Donstop zinutes.

Panasu, kad skaitom prafiltruota tema :D

Ziauru.

Smagu, kad taip ilgai   :)  Kiek teko dalyvaut plepalų temose, dažna būna, kad po metų kelerių jos išsikvepia ir  užgęsta...

Man kartais būna, kad kai kurias žinutes rodo tik citatose, originalo ne, kažin dėl ko taip, žiūriu tik per kompą  :hmm:

O be myto dar buvo pasakiškas kelionė į Italiją, Milaną, Bergamo.

Nereali ir smagi.

Kartotina tikrai :)

Wow, į Italiją, įspūdinga  :bigsmile:

bet atnešė ir -50 kg, su visomis smagiomis pasėkmėmis :)))

Nieko sau  :blink:  :super:

Siūlas - viskozė su liureksu. Amžiais iš tokio siūlo nebemegsiu :D

Graži spalva, dailu ir elegantiška, o liurekso tai nesimato  :)

Na, Dontstop irgi dar ne penCinykė :D

:hi:

Nuotrauka ne očeni, bet parodau Garbanėlę Ristinos

Spalva, kvarbatkos  :good:

Atsakyti

... gal tik ilgesnio norėtusi, bet irgi nėra must

Galima pailgint :mirksiukas: siūlo dar yra :bigsmile:

Atsakyti

tai jo aš dasinersiu su vašeliu:)))

Atsakyti

Tas viskozinis nuoganugaris labai vilioklis. Ir ta siūlo mielumą prie kūno įsivaizduoju...

Atsakyti

ir tikrai Norėtinas, Gaila RISTINA kad nė už ką daugiau nemegsi :)))

Atsakyti

Galiu ir aš pailgint :mirksiukas:

Megsiu tokį tik iš siūlo tinkamai suvynioto :D arba pvz., i š lino :rolleyes:

Atsakyti

aš savo tą tysaliuką iš Lace Luxo pakoreguot bandžiau.... vėriau dvi gumytes pliooooonas apačioj. bet kadangi pas save radau tik juodos, o megztinis tai toks pilkai rusvas, tai kakipa nesėkmingai suvėriau, matosi tokie dygsniai juodi. reiktų pervert, bet vakar tingėjau.

o šiaip vaiszdelis pagerėjo, matyt net nešiosiu :D

Atsakyti

kvatojau balsu. Emilis kartu su manim. 

Noriu siūlų nertam paltukui, parekomenduokite, ne kosminia kainą, kokius gražius alyvų, pelenų rožės ar pan.

tu negalėjai anksčiau užsinorėt? kol turėjau Vernito Alpakos levandinės?

arba rinkis kitą spavą. Jis paltukui dvigubas- idealus siūlas. Šiltas, pūstas ir pigus.

Turiu kakavos gražios. Šokolado. Dar galiu Džinsinės sužinot ar yra.

Atvešiu į cepelinų balių- išsibandyt galėsi.

Niuma, nešvesiu aš jubiliejaus. Tai pasisėdėjimas su mezgėjom niekam nesutrukdys, kaip tik su širdžiai mielais žmonėm pabendrausiu :wub:

O šiaip tas apvalus skaičius vis tiek šiek tiek kala per smegenis. Toks kvailas jausmas, kad reikia skirt daugiau dėmesio sau, kad jei ne dabar, tai kada. Dėl to ir sportai atsirado, ir visokios mintys apie grožio procedūras ir t.t. Aišku dar prie viso to prisideda ir tai, kad dirbu su mergom iki 30 :B​ 

man Sausio 7 stuktelėjo mintis, kad šįmet kaštonai. Vyrui sakau- aaaaaaa. stresas. O pries du metus iš sesers žvengiau.

Labos :4u:

Niuma, kelinta neva?

Grooožis.

Neva2 - tokia instrukcijos knygelę turiu. Atsidarius dėžių dar nebuvau.

Atsakyti

Niuma, man rodos Ingriduskos paltukui alpaka per skysta, čia reik tvirtesnio kokio tai. Jei reik šilumos galima miksuoti, bet manau, kad medvilnė reikalinga.

konkretaus siūlo nepatarsiu, nes nėriau prieš šimtą metų

Atsakyti

man tikrai reik tvirto ir kad nesigautų megztinis

taip Šarangiuk, turėjau ir turiu aš tokius murzinus, dabar norėčiau tokios švarios spalvos

Atsakyti

Galima mixa iš 4 siūlų daryt. Dėčiau alpaką dėl šilumos ir medvilnę dėl tvirtumo. Gal net babinininės kažkiek plaukų.

Atsakyti