Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, tai teks tave samdyt kitiems metams stogą sode perdengti :D. Būt gerai reportažas su foto. Pamenu, kaip ant traktoriaus pasilipus elektrą taisei ar vedei :). Kieta tu moteriškė. Ir reikalinga ten. 

No no, jokių spiralių, tablečių ir pan hormonų nenoriu. 30 metų prasisukau, tai kiek čia beliko :). Aš tiesiog psichologiškai negaliu peržengti per tą nenorą. Gal ir ne be reikalo. Buvo gydytoja net nemokamai kažkada pakuotę tablečių davusi pabandyti, tai ir prisimenu tą jausmą, kad net į tą pusę pažiūrėt nenorėjau, taip ir nevartojau.... Endometriozę ir man bandė pripaišyt. Paskutinius kartus, kai buvau pas ginę, tai net neužsiminė apie tai, gal po paskutinio gimdymo pranyko. Nors aš nieko nejaučiau be gausių mm. O po mažės jos gerokai sutrumpėjo, man patinka.

Šiaip atmintis ar po sudėtingo pavasario, ar dėl skydliaukės sudurniavimo labai suprastėjo, kas man nepatinka.  Gal Abelo tars žodį su kokiais protingais patarimais, kas ją gali pagerinti? Man kolegė natūralistė va šitą preparatą (ne konkrečiai šitą, bet šitu pavadinimu) https://www.ajurveda...9543539607.htmllabai rekomendavo. Kaip nepamiršt nusipirkt :)?

Pasakojau istoriją, kai gydytojai dar studijų metais skundžiausi prasta atmintim? Patarė nusipirkti Bilobil. Nuėjau į vaistinę, pavadinimą pamiršus, ir pasakiau, kad noriu Billiboy ... Kai pasakė, kad neturi ir parodė į vitriną, ko turi, supratau, kaip susimoviau, visa tik išraudau....

Atsakyti

Tas stogo dengimas nebuvo toks įspūdingas, kaip gali atrodyt. Nuotraukų nebus, nes niekas nefotografavo. Tvarto stogui buvo vienoje vietoje pasmukęs šiferis, netgi nelabai aukštai. Bet reikejo pasilipti ant kopėčių, pristumti į vietą  ir prikalti. Ir kalant pataikyti į tinkamą vietą, kad ne tik šiferį, bet ir medį ant kurio jis laikosi perkalčiau.

Atsakyti

nėra ta hormoninė spiralė toks baubas..man atrodo, kad gerai besijaučiančios tiesiog  nieko nerašo....bet savų niuansų būna(ir nusiskundimų, kaip Olaiva rašė, ir spuoguotumas, ir pan, bet dažniausiai tai nereguliarus dažnas "tepliojimas") . bet čia nepabandęs, nežinosi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 10 rugpjūčio 2018 - 18:23

po to , kai Kerpena taisė elektrą, jau nieko krūčiau  būti negali .  :blink: 

man atrodo, kad fizika suvisam ne moteriškas mokslas, ir žinot formules -viena :oh: , o suvokti esmę, kad ta fizika yra absoliučiai visur aplink, kasdieniniame gyvenime- visiškai kita...

Aš fiziką mokėjau puikiai, dabar prisimenu apibrėžimus,spręsdavu tais laikais Fotono uždavinius,  bet pačios esmės elektros vis tiek nesuprantu :fool: ..nu kaip taip, paspaudi, ir dega :D  :lol: .todėl bijau, kaip pirmykštis žmogus ugnies...

Todėl man Kerpena- super  gebėjimų moteris  :good:  :first:​ 

Atsakyti

Žinok vaikystėje bijodavau elektros jungiklį paspausti, kaip ta Deizė iš Dauntono abatijos. Aišku kalta buvo močiutė, kuri irgi buvo kiek pirmykštė ir elektra jai buvo dar pakankamai naujas reiškinys, tai tikriausiai bijojo, kad kur nors nekiščiau rankų pavojingai, tai ir prigąsdindavo. Iš vis, kiek prisimenu, buvo stengiamasi apsaugoti per gąsdinimus.

Atsakyti

Turiu Mireną. 15-a metų jau. Kitam mėnesį keisiu nauja. Geresnio dalyko neįsivaizduoju. Tabletės ta galvasopį, tai spuoguotumą ar apsirijimus iššaukdavo, implantas libido iki visiško nebuvimo nugesino. O su mirena tik privalumai - nei pms, nei nuotaikų kaitos, nei tų dienų ar net tepliojimo, jokios įtakos svoriui, jokių galvos skausmų ir jokių spuogų. Ir dar čia ją gaunu nemokamai. Tobula. 

Atsakyti

Ups, ne ten pataikiau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 rugpjūčio 2018 - 10:09

Turiu Mireną. 15-a metų jau. Kitam mėnesį keisiu nauja. Geresnio dalyko neįsivaizduoju. Tabletės ta galvasopį, tai spuoguotumą ar apsirijimus iššaukdavo, implantas libido iki visiško nebuvimo nugesino. O su mirena tik privalumai - nei pms, nei nuotaikų kaitos, nei tų dienų ar net tepliojimo, jokios įtakos svoriui, jokių galvos skausmų ir jokių spuogų. Ir dar čia ją gaunu nemokamai. Tobula. 

:sutinku:  aš irgi iš tų laimingųjų  :mirksiukas: stažas panašus kaip pas Terezzą  :ax: man labai tinka, nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Šiemet jau mano vidurinėlė į moterystę įžengė, tai net nuoširdžiai nusistebėjau, kiek visokių nepatogumų tos dienos kelia  :oh: 

Atsakyti

Šiandien pagal visokius daržininkių patarimus ardžiausi po tėvų pomidorus. Pasidariau sau tyrės į šaldiklį maišeliuose, kaip Olaiva sakė. O kadangi liko dar daug pomidorų, tai dar viriau vieną reisą, tėvas prisidėjo druskos, pipirų pagal skonį ir uždarėm į stikkainius. Tėvas dabar valgo likutį užsitepdamas ant duonos ir aikčioja iš malonumo. :D

Atsakyti

sveikos ;)

Kaip dosniai lyja ♡ mano moliūgai džiaugiasi laistomi,jau šiemet ko turėsiu,tai tų miltingų kepimui ant grotelių tinkamų moliūgų,apsiėdimas bus  :essen:  

pakuoju lagaminus į pajūrį,gal nebus taip karšta,pabimbinėsim nors visur . mezginį turiu atostoginį,o va su knyga sunkiau.iš bibliotekos vieną naują baiginėju,bet beskaitydama ją net tos bibliotekos vedėjai parašiau,kas prieš mane ją skaitė,pasirodo tik vienas žmogus...pomidoro likučiai,murzini pirštai,fuj fuj,kokia nevala... 

Atsakyti

Sveikos,

Mezgu, ardau, mezgu ir vėl išnaujo. Dar sultis spaudžiu, marinuoju, padažus verdu. Vasaros džiaugsmai.

Katuk, tu ten vietinė. Ar VCUP vis dar yra Alvitos parduotuvė?

Atsakyti

Labas rytas,

Šiuo metu direktorius atostogauja, visi montavimo darba šiai savaitei suplanuoti.ėl paėmiau mezginį į rankas. Pasitaikė priverstinė proga.

Rusnė susilaužė ranką smarkiai, operavo vakar, tai turėjau laiko sumegzt nervams :D Viena kojinė buvo baigta prieš n mėnesių, gal ne praeitais metais :hmm: Tai va, visai nedaug liko ir kitai užbaigt. Tuoj galėsiu bent  su kojinėm naujom pasirodyt :D Kadangi dydis jau su Rusne vienodas, tai galėsim avėt pasikeisdamos :)

Sudedama ligoninės lova visai patogi, tik kad nuo skausmų je negalėjo miegot, tai ir aš tik pasnūduriavau. Nors davė ir geriamų, ir leidžiamų.

Atsakyti