Kerpena, tai teks tave samdyt kitiems metams stogą sode perdengti . Būt gerai reportažas su foto. Pamenu, kaip ant traktoriaus pasilipus elektrą taisei ar vedei
. Kieta tu moteriškė. Ir reikalinga ten.
No no, jokių spiralių, tablečių ir pan hormonų nenoriu. 30 metų prasisukau, tai kiek čia beliko . Aš tiesiog psichologiškai negaliu peržengti per tą nenorą. Gal ir ne be reikalo. Buvo gydytoja net nemokamai kažkada pakuotę tablečių davusi pabandyti, tai ir prisimenu tą jausmą, kad net į tą pusę pažiūrėt nenorėjau, taip ir nevartojau.... Endometriozę ir man bandė pripaišyt. Paskutinius kartus, kai buvau pas ginę, tai net neužsiminė apie tai, gal po paskutinio gimdymo pranyko. Nors aš nieko nejaučiau be gausių mm. O po mažės jos gerokai sutrumpėjo, man patinka.
Šiaip atmintis ar po sudėtingo pavasario, ar dėl skydliaukės sudurniavimo labai suprastėjo, kas man nepatinka. Gal Abelo tars žodį su kokiais protingais patarimais, kas ją gali pagerinti? Man kolegė natūralistė va šitą preparatą (ne konkrečiai šitą, bet šitu pavadinimu) https://www.ajurveda...9543539607.htmllabai rekomendavo. Kaip nepamiršt nusipirkt ?
Pasakojau istoriją, kai gydytojai dar studijų metais skundžiausi prasta atmintim? Patarė nusipirkti Bilobil. Nuėjau į vaistinę, pavadinimą pamiršus, ir pasakiau, kad noriu Billiboy ... Kai pasakė, kad neturi ir parodė į vitriną, ko turi, supratau, kaip susimoviau, visa tik išraudau....