Labos, nusiašarojus šįryt nuo alergijos, nosis vis dar sudirgus ir veidą niežti, fu, nekenčiu tos būsenos.
Siūt norėčiau. Jaunimas tikrai prie youtube prilipęs. O mane nervina, jeigu kokio recepto tik video yra, pvz. Arba kokios mezgimo technikos ilga pamokėlė kelių minučių. Man gaila laiko, nes perskaitau ir suvokiu greičiau. Atvirai, tai nesu jokios Burdos skaičiusi. Tik paveiksliukus varčiusi, net neįsivaizduoju, kaip ten kas parašyta.
Terezza - nu liuks tada. Tavo terasa ant žemės, ar ne? 6 avietės gali pasidauginti . Kada mezgi darbe?
Lace - netyčia žiūrėjau, tai mačiau daug ieškančių HR skelbimų. Po tų skelbimų pažiūrėjimo galvojau, ką gi norėčiau mokėti, kad turėčiau kokias perspektyvas darbo rinkoje. Tai šią naktį mokiausi programuoti sapnuose .
Tiesa, man iš tavęs reikėtų žalio merino babinaitę atsiimti.
Susitikau su drauge iš Airijos vakar, kurios gal 2 metus nemačiau. Tiek prisijuokiau, kad reikėjo žandus laikyti nuo skausmo . O svarbiausia, kad visas juokinau tai aš. Pati save tokią buvau pamiršusi, kažkoks linksmumo šišas pagavęs buvo. Su draugės sese dar apie mezgimą šnektelėjom, nes ta irgi mezgėja, radom bendrų bruožų
. Esu pažadėjusi jai aprodyti skarų pradžią, ale jau buvau pamiršusi ir nepasiėmiau virbalų
. Tiesa, dar važiavau į susitikimą autobusu, tai į reikiamą pavėlavau, kad nereikėtų ilgai laukti, sėdau į kitą, tada pamiršau išlipti kur reikia, užtat teko lėkti suplukus iš daug toliau per savo galvą...