Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos, nusiašarojus šįryt nuo alergijos, nosis vis dar sudirgus ir veidą niežti, fu, nekenčiu tos būsenos.

Siūt norėčiau. Jaunimas tikrai prie youtube prilipęs. O mane nervina, jeigu kokio recepto tik video yra, pvz. Arba kokios mezgimo technikos ilga pamokėlė kelių minučių. Man gaila laiko, nes perskaitau ir suvokiu greičiau. Atvirai, tai nesu jokios Burdos skaičiusi. Tik paveiksliukus varčiusi, net neįsivaizduoju, kaip ten kas parašyta.

Terezza - nu liuks tada. Tavo terasa ant žemės, ar ne?  6 avietės gali pasidauginti :).  Kada mezgi darbe? :)

Lace - netyčia žiūrėjau, tai mačiau daug ieškančių HR skelbimų. Po tų skelbimų pažiūrėjimo galvojau, ką gi norėčiau mokėti, kad turėčiau kokias perspektyvas darbo rinkoje. Tai šią naktį mokiausi programuoti sapnuose :).

Tiesa, man iš tavęs reikėtų žalio merino babinaitę atsiimti.

Susitikau su drauge iš Airijos vakar, kurios gal 2 metus nemačiau. Tiek prisijuokiau, kad reikėjo žandus laikyti nuo skausmo :). O svarbiausia, kad visas juokinau tai aš. Pati save tokią buvau pamiršusi, kažkoks linksmumo šišas pagavęs buvo. Su draugės sese dar apie mezgimą šnektelėjom, nes ta irgi mezgėja, radom bendrų bruožų :). Esu pažadėjusi jai aprodyti skarų pradžią, ale jau buvau pamiršusi ir nepasiėmiau virbalų :). Tiesa, dar važiavau į susitikimą autobusu, tai į reikiamą pavėlavau, kad nereikėtų ilgai laukti, sėdau į kitą, tada pamiršau išlipti kur reikia, užtat teko lėkti suplukus iš daug toliau per savo galvą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 rugpjūčio 2018 - 10:58

Nežinau, kas užėjo, bet įlindau į mūsų swapo albumą ir dar sykį pasigrožėjau jūsų visų išradingumu ir pasižavėjau didelėm širdim ir auksinėm rankom.

Atsakyti

Terezza - nu liuks tada. Tavo terasa ant žemės, ar ne?  6 avietės gali pasidauginti :).  Kada mezgi darbe? :)

Ne, terasa mano virš garažo. Viskas vazonuose.

O kaip avietės dauginamos?

Darbe mezgu per pietų pertrauką. Ir dar tada, kai darbo nėra, o laiką atbūti reikia.

Kadaise mezgiau viena. Po to mokiausi tai daryti dviese. O dabar jau irkluojam trise  :D 

38735658_1037053656454549_36841805422966

Atsakyti

A, tai tada sudėtingiau pas tave. Avietės su juodu serbentu apgavo :). Šiaip avietės natūraliai žemėje plečiasi. Vazone nelabai turės kur. Bet priželti turi naujų daigelių.

Atsakyti

Lace, bet ar labai tave gąsdina ta dalia?

beje, radau aš tas babinas, kur žadėjau grąžinti....

Kaip tau pasakyt... Gąsdina šiek tiek...  :unsure: Kalbu ne apie mėnesį - kitą, tiek tai mielai namie pabūčiau, užsiimčiau širdžiai mielom veiklom. Neramu, kad su amžium darbą susirasti darosi vis sunkiau, o iki pensijos dar koks 20 metų.  :oh: bet kol kas dar labai nesijaudinu  :bigsmile: 

Lace - netyčia žiūrėjau, tai mačiau daug ieškančių HR skelbimų. Po tų skelbimų pažiūrėjimo galvojau, ką gi norėčiau mokėti, kad turėčiau kokias perspektyvas darbo rinkoje. Tai šią naktį mokiausi programuoti sapnuose :).

Tiesa, man iš tavęs reikėtų žalio merino babinaitę atsiimti.

mačiau ir aš  :mirksiukas: ir beveik į visus išsiunčiau CV.  :ax: Bet aš tą darau jau gerus pusę metų - kol kas rezultatas nulinis...

Tavo merinas ramiai tavęs laukia, sakyk, kai sugalvosi...  :4u: 

Atsakyti

Laba vakarą,tiksliau,naktį...

Nu šiandien negaliu patikėt,kiek kainuoja interjero projektavimo paslaugos...  :blink: o kad man kas tiek mokėtų už žinias ir sugalvojimą,kaip pagydyt kokį vaiką  :cry2: nieko nenoriu įžeist, interjeras irgi svarbu, nu bet iškreiptos pas mus vertybės.... :mad2:​ 

Atsakyti

Apie daržą neuriu ką pasakyt. Tik pomidoras balkone auga dėl vaikų  :D gal kada daugiau ko užveisim,jei interesas mažiukams išliks  :D 

Apie mezgimą irgi ne kažką :unsure: beveik pabaigiau liemenę berniukui,nėr kada dizaurui akį išrinkt  :D kažkaip.reik mergelės suknelę damušt  :unsure:​ 

Atsakyti

Abelo, labai pritariu dėl vertybių.  

Ir be kita ko, gydytoju apsimest nelabai kas galėtų. Va, pagydžiau savo vaiką, einu dabar visų kitų gydyt. O bet tačiau su interjero dizaineriais patikėkit, kokia baisuma... 

Kaip kas antra dabar siuvėja arba fotografė (irgi nieko neįžeidžiant, nes aš irgi norėčiau jomis būt :D), taip kas antra pašaukimo dizainerė... pradedant tuo, kad net brėžinių neskaito..  Apie rimtus projektus kalba eina. Ten, kur ir pinigai rimti. 

Atsakyti

bet kiek architektų paslaugos kainuoja,tai ojojoj.....

Atsakyti

o taip, kai neturi kokia nors jauna mamytė ką veikti, eina drabužių modeliuot, arba interjerų projektuot.

su fotografija gal kiek sudėtingiau, nes su telefonu fotografuodamas kažin ar rasi kokį klientą.

siuvėjas turi momeny, tas kurios rūbelius pardavinėja? kažin ar jos pačios siuva....

labas dienas

nieko įdomaus :)  kaip tik laukia savaitgalį siuvimas :D

Atsakyti
Siuva siuva. 
Atsakyti

Nu va, prisigyvenau. LIkau be NIČJOKIO projekto. Nes vakar budinčią skarą pribaigiau. Vėl gigantė gavosi, mezgiau iki vienos rūšies siūlų pabaigos.  Teoriškai yravienas projektas galvoj, bet dar nei mėginukas nepramegztas, nežinai, ar tiks siūlai ir mintis.  Yra ir kitas planas, bet to žieminio storo dar nenoriu pradėti. Mergaitei kuriai galėčiau pamegzti, bet nesu sugalvojusi ką.

KGB: gal naudojate kokį apps'ą moteriškoms dienom susižymėti? Man kaimynė apie tokią užsiminė, kai pasiskundžiau, kad net šito dalyko nebeprisimenu.... Bet programėlės neišdavė, liepė susiieškot. Tai va - gal kas kokių rekomendacijų?

Atsakyti