Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priminkit dar, kur tas paršiukų receptas. Nesiruošiau daryt, bet gal tam kartui padaryčiau ant surijimo, mačiau lysvėj paršiukų. :)

Atsakyti

http://ausrra.blogsp...=1#.W2FkOn_cKUk

Atsakyti

Sveikos,

Olaiva sveikinu, šaunuolė :4u:  

Atsakyti

Tokia tyla..kad rodos sielon smelkias..

Vėl ūkanoti vasaros rytai..

Ir jausmas tas,lyg rūkas nusileidęs,

skausmingai paliečia nemylinčia ranka

o rytas šiandien tai labiau rasotas nei ūkanotas buvo :D 

Atsakyti

Katukas eilėm jau rašo. Sveikos. Skaitau jus, vis dar :), konspektuoju. Atvažiavus pas mamą esu, biškelį dirbu, pabaigiau nerti servietką ir galvoju kuo čia dar užsiimt? siūlai namie, mano kompas su idėjom namie, siuvinėjimas ir tas namie, daržas aišku namie. Knyga kažkaip nesiskaito. O laisvo laiko daaaauuuuuuuggggg daugiau, ka veikt?

Ir kas liūdniausia, tai kiek Klaipėdoj siūlinių užsidarė, arba nustojo prekiaut mezgimo/nėrimo siūlais, persikvalifikavo į siuvimą, karoliukus ir pan.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 08 rugpjūčio 2018 - 14:50

Ramintas, nes ant bangos siuvimas dabar. Siuva, net tos, kurios dar pries pusmeti sake: oi neeee nu kam man 😁

Atsakyti

Nu vat, o aš atsilikus, nepakeičiau kvalifikacijos visai...

Atsakyti

Tai buk dinozauras ir megzk. Bus daug siuneju o mezgeju nebeliks. Ir busi viena is nedaugelio ;) 

Atsakyti

Restar, as didele terasa turiu. Siek tiek braskiu auginu, avieciu seseta isiveisiau ir juodaji serbenta. O dabar papirkau kazkokiu melynu pomidoru seklu. Kadangi labai megstu idomiai atrodanti maista, tai kelis auginsiu tiesiog paivairinimui.

Ant virbalu darbe - liemene is sokoladines alpakos (belieko niekingi 10 cm); namie metinis megztukas ipusetas; spintoj eiles laukia ipuseta suknele. Padejau ja ten, kai moheri su medvilne miksuojama pabaigiau. Dabar jau sualukiau trukstamo siulo, bet nusprendziau pirmiau anuos du mezginius pabaigt.

Cia siaip buvo. Statistika prie pomidoru.

P.s. Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas

Pomidorus auginu tik trys mažiukus ant balkono, daugiau valgymui sesė priaugina  :D 

Nemezgu, skaitau :B 

Atsakyti

Sveikos,

neturiu ką pasakyti paskutiniu metu  :unsure: Apie daržus visai nieko nenusimanau ir nenoriu nusimanyti  :B Nemezgu jau daugiau kaip mėnesį  :unsure: Tiesiog... Gal karšta, gal persimezgiau, gal abejoju savo mezginių praktiniu panaudojimu...  :hmm: nemanau, kad tokia būsena bus nuolatinė, manau, kad pareis ruduo ir mezgimas sugrįš...

Kol kas pratinuosi prie minties apie bedarbės dalią  :huh2: Baiginėjasi mano sutartis, kol kas jokių realių variantų neturiu... Tai  matyt turėsiu daug laiko mezgimui.

Atsakyti

Lace, bet ar labai tave gąsdina ta dalia?

beje, radau aš tas babinas, kur žadėjau grąžinti....

aš visai sutikčiau įsirašyti į siuvėjų gretas, bet tam reikia daugiau laiko, t.y. negali taip vat, radus laisvą minutę prisėst ir nusiųt kokią vieną siūlę..

mano panos kažkokiu būdu užsiskrėtė siuvimu, prisipirkom krūvą atraižų, tinkamų rūbams, Danesoj, ir dabar dirba.  bet įsivaizduoja, pirmiausia, kad aš galiu atsakyti į visus klausimus siuvimo prasme, o antra, kad viskas labai greit gaunasi. na, bet lėtai kažkas vyksta. viena pradėjo anksčiau, tai jau turi du sijonus, o kita jau išsikirpo suknę, šiandien planuoja susisiūt, bus matyt, kas ten gavosi.

bet tokie vat skirtumai nežinau net, ar tarp kartų, ar šiaip. man pakankamai aiškiai yra surašyta Burdose visokios teshnologijos. o merginos nesupranta, joms lengviau pasileisti kokį nors youtubą, arba blog'ą paskaityt. ir gaunasi tokie kuriozai, kaip pvz. pareinu, žiūriu siuva užtrauktuką. klausiu, kodėl nenaudoja kojelės spec paslėptam užtrauktukui. o siuva atsivertus Burdą. tai sako, kad nebuvo parašyta. cha cha, tam pačiam lape apibrėžta instrukcija. ir skaitė svarbiausia, bet nedaskaitė....

Atsakyti