Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Purškiau, pabalo tie lapai, prasmirdo šiltnamis, galų gale prisiskaičiau, kad pienas taigi duoda tik gerąsias bakterijas. O jų daugiau BioM.  Tokiais dalykais reikia tikėt. Nu purškiu, bandau tikėt, o ką aš žinau, ar geriau su juo, ar tas pats būtų buvę. Stebuklas neįvykęs su pomidorais :). Ir patyrę pomidorininkai šaiposi iš to pieno su jodu. Tai man gi geriau nieko nedaryt, jeigu jau taip :).

Nu tu pažengus su viskokiais karbamidais, amoniaku, zelione, boru...

Freke, būsiu dėkinga...

Atsakyti

pries 5 metus, t.y. pomidoru  auginimo  is pamoku pradzioje, tai purskiau ir pienu jodu ir asiukliu  nuoviru. gal pora metu . paskui  ... aptingau . tai pasirode  rudoji demetlige.  tada jau zadejau purkst, bet vel aptingau.  dabar vis  vaidenasi maro demeles.  nu bet neplinta. tai gal siaip  padziuvimai .  tai niekuo ir nepurskiu. vyras mano purkstuviuka  kazkuom  pernai pavasari uzeme, tai taip ir  atmazinuosi, kad neturiu su kuo purkst  :)

pirkau pernai fitosporino, tai stalciuke ir guli . nei laistau nei purskiu . boro milteliu pirkau, paskui pradejo sneket, kad zmonems kenksmingas , tai irgi nepurskiau  nieko.

va agurkus kalio  permanganatu  palaisciau. tai muset ne tik kalio gavo, bet gal pasidezinfekavo zeme :)

nu ir  mano augaliukai grudinami. laistau saltu sulinio  vandeniu. dar agurkams  i kibirus supylus palaikydavau, o dabar tiesiai is slangos is sulinio  dugno

restar man rodos pas tave ir ta EX citrina turejo but :)

Atsakyti

Restar sapnai :D nežinau,ką ta tavo žvakė man gali reikšti,bet ateinu pasidžiaugti:

šiandien pasirašiau sutartį,mokysiuos "ant fotografės" :D planavau interjero dizainą,bet besirenkant specialybę paskutiniu momentu pasirinkau tai,ką aš mėgstu,kas patinka,kas įdomiau :) nors šansų papulti į nemokamą buvo laaabai mažai,nes fotografija,juvelyrika,keramika ir interjero dizainas pačios populiariausios ir nuo šių metų jau apmokestintos studijos,man,žinokit,pasisekė :D sutaupysiu 5400€ :D bus naujam fotikui  :wub: 

kai sekmadienį gavau laišką-kvietimą mokytis,pradžioj nė nesupratau,o sekantį rytą viduj toooks džiaugsmas  :wub: žodžiu Olaiva laiminga  :D​ 

Atsakyti

O as specializacija keiciu. Nei siuvu, nei siuvineju, nei su siulais kas bendro. Pakopas slifuoju ir lakuoju... ir viskas tik del to kad neber masinom vietos. Reik kambari iskraustyt, o miegot nebelieka vietos. Tai pagaliau kylam aukstyn. Gal tas spyris pajudins ir kitu kambariu irengima.    

Atsakyti

O as specializacija keiciu. Nei siuvu, nei siuvineju, nei su siulais kas bendro. Pakopas slifuoju ir lakuoju... ir viskas tik del to kad neber masinom vietos. Reik kambari iskraustyt, o miegot nebelieka vietos. Tai pagaliau kylam aukstyn. Gal tas spyris pajudins ir kitu kambariu irengima.    

mes žinok jau irgi tame reikale pasistūmėjom :D su Šarange jau name nakvojom :D net raudonąjį mėnulį stebėjom :D jau artėja siūlų su fūra kraustymo diena :D

Atsakyti

Bet jus dar bent kaip normalus zmones su*#&$€=¥÷¥$& antro auksto nedaret....  na kai fura atvaziuos, reik ant ikurtuviu atlekt :) 

Atsakyti

restar man rodos pas tave ir ta EX citrina turejo but :)

Reiškia, neįsiminiau pavadinimo, peržiūrėsiu iš naujo. Buvo dilema pernai, kai sėjau, ką atsirinkt. Tai, jeigu buvo ta ex citrina, tai pavadinimas nesužavėjo, matyt :D.  O visų nesugebėjau internete aprašymų atsirinkt. Pažiūrėsiu kitom akim dabar, kai jau daugiau žinau.

Nu, va, Freke, į gera :). O daug ką mokėti yra jėga.

Olaiva, o tai jūsų namas - šalia sodo, ar kur kitur? Kokioj įstaigoj mokysiesi? Faina, kai svajonės pildosi, kai gali ko naujo išmokti. Šiandien netyčia žiūrinėjau darbo skelbimus ir galvojau, ko gi reikėtų (norėtųsi) naujo išmokti, kad iš darbo rinkos neiškrisčiau. Dar nesugalvojau... Nors mokymosi įstaigoj nenorėčiau įsikinkyti.

Atsakyti

mes tik sodu vadinam,ne sodų bendrija ten,realiai rąstinukyje gyvenam vasarom ir kt sezonų savaitgaliais,o namas tam pačiam sklype :) kaimynystėje nuo buto :)

mokysiuos Kauno taikomosios dailės mokykloje ;) l.geri fotografai ten dirba dėstytojais,jau laukiu :)

Atsakyti

Tai aš suprantu, iš visų foto  aišku, kad ne bendrija.  O namo niekada nerodei ir į foto nepakliūva :). Faina, ypač, kad žinai apie dėstytojus. Aukštojoj jau niekaip nenorėčiau studijuoti, nes mokslai ištęsti ir daug nepraktiškų dalykų.  Aš, kai ne mokslininkė, o gryna praktikė, nepakęsčiau visokių nesąmoningų teorinių darbų.

Atsakyti

Laabas..apie pomidorus nieko iskyrus skanu ar neskanu pasakyt negaliu

Apie mezgima ne kazi kiek

Ale atostoga yra gerai

Atsakyti

Laba, 

Taigi pasidariau vakar tuos agurkus paršiukinius. Užpyliau viską, gavos 4l puodas. 

Šiandien grįžus, galvojau vakuosiu...

Tai va, išeis tik vienas puslitriuks. Baigiam suryt. Teisybę rašė. Negalim sustot. 

Atsakyti

Kad nebūtų tik daržininkų tema, pasirodau, kad bandau megzt. O ne į temą, tai šiandien malkas kapojau. :)

IMG_20180807_194041_medium2.jpg

Atsakyti