Ristina, reik pėdkelnę maut, liuks viskas tada
Kokia dar medvilnė tiktų, labai prašau jei numanot pasidalinkit.
Begonija ok, bet yra tik likučiai. Kiek jų reikėtų?
Na noriu imtis reikalų)
50g -169 m
Čia gal Lusasitai klausimas, kiek reikėtų paltui, jei jis būtų vašeliu ir iki kelių. Tai sakyčiau dvigubai ilgesnis nei tavo švarkiukas.
O nebandei tinkliuko ant ritės užmaut? Mačiau ditekse taip vyniojant.
Buvo ant fabrikinių ričių/kamuoliukų. O kai pabandžiau persivyniot, tai greit persigalvojau
Bet nepaisant to - mezginys gaunasi to bu las
Ingriduška, paltui Begonija? Aš sakyčiau reiktų kažko puraus, nes nėrimas ir taip sukietins, sutankins ir apsunkins..... Konkretaus pvz nežinau, eik pvz į Diteksą ir medituok Bet gi tu turėjai paltui kažkokių siūlų ir net pradėjus buvai?
Nuotrauka ne očeni, bet parodau Garbanėlę Ristinos
Eik vidun, nesišaldyk
siandien toliau besiknisdama paieskose susagstomo megztainiuko, uzmaciau garbanele. ir vel pasidejau tarp noretinu. bet cia kada nors, kai bruolis ant stalo uzsoks. nuo kaledu supakuotas dezeje.
ka norejau pasakyt. grazus daiGtas ta garbanele, labai grazus .
Ingriduška
Ristina, labai dailus tavo megztukas tas viskozinis, ar koks ten, gaila, kad taip sunkiai mezgėsi.
Ingriduk, kokia graži, ryški
Ristina, gražūs tavo darbai
Kaip nesmagiai jaučiuosi, kai daug vyresnės valytojos kreipiasi "Jūs", ką tik auklėjau vieną, aš ne jūs, o tu..
oi, Ristinos viskozinis tai jo ir nepasakok čia apie sunkumus
ir Ingriduskos/Ristinos garbana liuks. pati Ingriduska liuks. pasakysi ir mums rezultatus tyrimų? smalsu labai
nu nieko nemezgu. kažkaip vis to laiko trūksta. nes reikia gi susirinkt siūlus, prasimegzt mėginuką. galų gale išsirinkt ką noriu megzti o savaitgalis tai vėl siuvimui bus paaukotas
Nuotrauka gal netikus, kelnės netinka tos, bet megztukas man super, ir šiltas ir mielas, gal tik ilgesnio norėtusi, bet irgi nėra must
Ačiū Ristinai ir jums kad vertinate )))