Tai va... unikumai. Gerai parasei.... man jau reiktu ir zeme gal keist.... trasu beveik nepilu. Tai visokie jaucio sirdziu tipo tai ir po 4 pomikus....
Restar, pabandyk Ex Citrina. Daug ir skanus ir neserga. 😊
Gražus Lusasitos gėlynas. Nors nuo to grožio daržo norėt nepradėjau.
Turbūt specialiai man kaime atsaradęs visai neblogas internetas. Aš iki šiol neturėjau telefono, tokio, kuriuo jungčiausi, bet vaikai skųsdavosi. Net eidavo kažkur į medžiotojų bokštelį, kad facebook'us pasitikrintų.
Jau gerą pusdienį brandinu mezginį iš rogutinio kašmyro. Bandau suderint turimą aprašymą su turimais raštais ir nenusprendžiu nuo kurios vietos pradėt.
Restar tada tiks.
nu ne i tema kalbant tai pas mane siemet raudonas siltnamis. juodu norejau , pirkau ciornyj triufel, ale auga zemaugiai su raudonom slivkem. ir dar gal 4 krumeliai. rrrrrrrr.
i ex citrina , kuria auginau ir man neocen , nebent konservavimui , siemet auginu panasius Jubiliejnyj tarasenko , kekes beprotiskos ziedu tik vaisiu tai tiek nera. didesni uz tas raudonas ex citrinas, grazus su snapukais. kolkas neisragavusi , ar skanus.. kiti panasus labai krasnyj persik. netgi beveik vienodi su anais.
o siaip auga turbut virs 40 veisliu daigu gal 60 su visom ola polkom ir vazoninukais sirdukais .
dideli jau nunoko, vakar susoko i 7 dezes. veliau jau bus mazesni, nebus tokiu po 900 gr gigantu
is didziuju, ta 100 pudov, kur nuotraukoje tokios "kriauses" milzines. Serdce italiji irgi toki.
apvalus milzinai Babushkino ir Gigantas
is jauciasirdziu sejau tik Rozovyj miod, Alsu ir Mazarini, bet sitas kazkoks nupiepias isvis siemet .
man skanus dideli roziniai Cainaja roza
is pailguju , hibridas Giuljeta, kasos didziausios. Ale ir nehibridai ne ka prastesni, Superbanas, Penis, Eros ( geltonas)
juodukus turiu tik Shokoladka ir black chery
geltonus auginu kasmet, gautus per mainus, uzvadintus kaip Medovyj gigant , nu bet didumo kaip kiausiniai kekiniai , skanus . is labai brangiu hibrido seklu Bolzano ( oranzinukas) emiau seklas. tai vienas is dvieju gavosi identiskas Bolzano, o kitas patapo labai derlingu tokiu pat, tik raudonu
viens i tete kits i mama
dar auga , uzvadintas kaip Flame, bet ano devintos eiles pusbrolis. irgi kekinis, vaisiai ne milzinai
is zemaugiu ankstuke ola polka geltona. sibirskij skorospielyj eilinis raudonas apvalus , labai labai derlingas. ir Lijana rozovaja, irgi apvalus, labai derlingi bet roziniai. mums sitas pats skaniausias. ai , dar zemaugis Kmicic su pailgomis raudonomis slivkomis . nu ir tas, katras turejo but juodas triufelis .
ankstukas hibridas, gero skonio Toro
ir aisku lietuviskas Skaris. i ji panasus tik rozinis Italianskij spagetti. ir raudonas pailgas ( siemet kazkoks sukriausejes pasidares) Gusinoje jaico .
nu ir aisku sunaus ex mergaites vardu uzvadintas dryzuotasis . is jos bobutes gautos seklos.
gal ka praleidau .
pas mane stebuklu nera. irgi laaaaaaaabai karsta,kaip ir pas visus. labai daug numetytu ziedu. nu bet kazkaip to derliaus sociai . va atvaziuos pusbrolis, dede, brolis su seimyna. turesiu lauktuviu ko pridet o siaip dalinames 6 seimos nariams . ir aisku sultys, pomidorai salvose sultyse, dziovinti ... ir aisku pomidoru padazas kecupo konsistencijos
O kodel ta citrina nepatiko? Nes man patiko kad derlingas... ir netezta kaip koks ananasas
Pas mane buvo Aistes dryziai (turbut is taves gauti), gonziko dryziai ir anytos. Visi identiski. O kurie isliko nezinau 😊 tai garbe atidaviau anytai....
Puse siltnamio nehibridai. Kita hibridai.
zinok nebepamenu kodel. gal sausokas tada atrode. konservavimui daugiau tinkamas, o pas mane konservuotu nevalgo . gal reiks atsiprasyt ir kitamet vel augint del grozio, nes su snapuku
o gal norejosi kitokius ismegint .
Aga, aistes dryzius su gonziko dryziais lyginau, tai tas pats. tik pas mane gal nuo mulciavimo jau jiems persotu augt. . kazko azoto pertekliu anie man rodo . reiks sodint kitamet i kita vieta .
su snapuku hibrida Karina auginu. tai reiskias is viso 6 gal hibridus .
Karina, Giuljeta, Sokoladka, Sungold, Toro , Krasnyj persik .
vajazau, kad prisikeikėt a
š tai nepamenu visų, kuriuos pernai turėjau.
bet tikrai buvo skariai - daug vaisių turėjo, bet tos skarotų šakų miškas
tikrai buvo bent vienas tas Aistės dryžius - patiko šeimynai.
buvo Čiornyj princ bet šitą galiu ir suklysti
ir berods Tornado
susikonspektavau Lusasitą
Jergau..Lusasita... kvabakšt ir guliu nuo tavo gėlynų....dar sako, kad žiedus pramėtė..nu ar begali daugiau užsimezti???
Va pas mane irgi veislių nemažai, bet ant visų po kelis pomidoriukus kybo, tarpas visai tuščias, paskui vėl pamegzta vienas kitas...pikta aš ir ant jų ir ant savęs
o rodos ir tręšiau keliskart, bet gal per mažai...
dar pavasarį vyras juos susodino, kur koks neturiu supratimo, ar čia svarbu, sako, juk kokios selekcijos nevykdysi...ir ką tu jam paaiškinsi... prašysiu tavęs sėklikių, jei galima