Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras,

Aš renku Abelo screenshotus. Jau yra kolekcija  :super: Jei ką, draugėm, pažįstamiems ir artimiesiems rodau. 

Va, paskutinis bus plačiai padalintas. 

Šermenys uošvio, ryt laidojam..

O karštis čia, moterys alpėja. Bus labai reikalinga informacija. 

Ačiū :aciuks: 

Atsakyti

Mane kolekcionuoja?!?  :lol: nu čia jau populiarumo viršūnė  :lol: kad tik naudos būt  :victory2: paskui prašysiu siųst atgal,kai nuspręsiu kokį blogą rašyt pradėt  :lol: 

O jei rimtai, tai užuojauta dėl uošvio  :4u: 

Atsakyti

Aš pastaruoju metu nemezgu,nors vaikai prašo pabaigt du nebaigtukus  :oh: šiaip ne taip vieną žaislą pabaigiau,nes dovanų reikėjo  :oh: o savi vaikai laukia....  :oh: ir grožinės literatūros neskaitau,nors pasidėjus turiu ir noriu,bet kažkaip nemoku su vaikais skaityt,o kai jie miega ir man jėgoa baigias...  :lol:​ 

Atsakyti

Kerpenos diddarbį mačiau. Spalva patinka :) bet pečiai tai nea... kažkas negerai... gal siūlaa ir jo drėgmė,o gal ta linija viršutinė (conti dalis) per ilga?... hm... nežinau....

Atsakyti

Labas rytas.

Kad nepasirodytu siulu per mazai, dar jako vilnos nusipirkau. :oh:

Deep powder spalva.

Atsakyti

Isbadejes drakius Terezos  :D 

Apie jako siulus pasvajoju bet nemaciau lt ju uz padoria kaina

Labas rytas

Atsakyti

Qqte, ebay. Uz 400g apie 9 svarus sumokejau.

Negaliu nuorodos idet, bet item numer: 112751496200

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 03 rugpjūčio 2018 - 08:29

Kaip skaniai pavalgiau ♥/ http://www.bakingsec...oru-padaze.htmlAišku, improvizavau padažą pagal save, naminius pomidorus susmulkinau ir iš jų padažą padariau, o vietoj spagečių - cukinijų spagečiai, pagaliau įsigijau skustuką jiems daryti ir pirmą sykį pabandžiau. To tu la, išskyrus tai, kad per tokį karštį geriau šaltą maistą valgyti būtų :D.  Galėčiau tą padažą su cukinijų spagečiais ryti net be jokios mėsos. 

Pora receptų atsispausdinau mezgimui, bet, įtariu, siūlų jiems neturiu :D. Tai geriausiu atveju skarą ilgametę savaitgalį pajudinsiu.  Kaip ri turiu tikslą ją pabaigti, kad geri 3,5 nr virbalai atsilaisvintų. Kitus turiu Addi bukus, tai jie mane labai nervina. 

Atsakyti

Taigi prisiminiua, kad neprodžiau foto savo Summer, tik dabar į kompą susikėliau. Su foto biškį liūdesys, kiek bebandžiau. Dar šiandien darbe fotkinausi, bet tų dar nepersikėliau. Daugiau - žinomoj vietoj. Ale daugiau sodo fotosesija, nei mano :).

IMG_20180725_203733_medium2.jpgIMG_20180725_203333_medium2.jpg

Atsakyti

Restar kaip osinkiškai pripozavus :) 

ech,jeigu virbalų krutinimas nors kokį vėjelį sukeltų,tai būtų faina... ryt į sostinę važiuojam,turbūt eisim į kokį požemį ar bažnyčią :)

Atsakyti

Restar, gražūs ir sodas, ir megztukas.

Net pas mus darbe, kabinete, kur per karščius visada gera, jau antra  diena, kaip pasijuto karštis. Sėdžiu ramiai ir veidas drėgsta nuo prakaito. Bet užėjo bendradarbė iš antro aukšto ir sako - kaip pas jus gerai, taip vėsu. :)

Man prasidėjo atostogos. Bet kol kas pats bjauriausias metas, susiruošimas,  visokių darbų namuose užbaigimas, daiktų susikrovimas, o nenoriu nieko.

Atsakyti

Man irgi prasidėjo atostogos :vacation1:  :tourist5: 

Restar, tiesiog tobulai mano skonio daiktas :wub:​ 

Atsakyti