Kerpena, gražu. tikrai. ir spalva kokia
pečių linija kažkokia įdomi nuo viršaus megzta? papasakok kaip
Katuk, čia tas conti-rag būdas, man atrodo Lace kažką buvo numezgus. Pagal šitas pamokėles https://www.ravelry....us/3546446/1-25
Bet žiūriu tas mezginys labai jautrus visokiems nelygumams. Suknelė po apačia tokia plona, bet rankovių vietoj vis tiek viskas pasijaukę, negalėjau gražiai peties išlygint. Be to matyt per anksti fotografavom, nes atrodė lyg išdžiuvęs, bet apsirengus pasijuto, kad ypač viršutinė dalis dar turi drėgmės, o merinas turi tendenciją praskysti šlapias, todėl turiu vilties kad gerai išdžiuvęs jis truputį sustandės, nes dabar toks labai palaidas visur atrodo. Bet aišku gali taip ir nenutikti.
labas rytas
Tereza kokie gražūs siūlai
net man mėlynos nemėgstančiai prie dūšios
Kerpena liuks, gražu
nepamezgiau vakar ir noras nekilo, karšššta ir jausmas toks kad gyvenime tų megztinių nereikės
užtat dar vieną knygą perskaičiau (paskui pusę nakties nemiegojau, baisu buvo)
Laba,
aš gal ne iš to kojos išlupau šiandien , bet Kerpenos megztukas man kažkuo kliūva. Žiūrint atskirom detalėm - -r siūlas nuostabus, čiupinėtas, ir techniškai fantastiškas, bet kažko man ten per daug. Šiuo metu gal labiausiai rankovės kliūva - per mandros
, gal ilgis, gal susegimo eilė, net sunku pasakyt. Bet ne man gi nešiot
.
Aš tai turiu tokį vasarinį-vakarinį "gardumyną" -kokią valandą prieš užmiegant skaitau "Po Toskanos saule" -labai maloniai skaitosi, kol akys sulimpa, Italijos vaizdai, skoniai, grynas malonumas. Baisių nei filmų, nei knygų nenoriu, nekenčiu to jausmo, kai negali iš baimės miegoti. Saugau savo silpnus nervus .
Vakar atsigavau tik mineralinio pagėrus, gulint paslikai iš pasąmonės išlindo Abelo rašinys apie vandens gėrimą. Reikia užsipirkt daugiau, nes širdis vėl ima klibėt.
Kerpena perskaičiau tą, bet kol kas nebenoriu daugiau jos
širdis ir man šiandien kliba, vandens paprasto geriu daug, kokius 2-3 litrus išliurlinu per dieną, čia kadangi darbe nekaršta
gal mineralinio pagert tikrai, nes nu šiandien toks sunkumas krūtinėj (o gal nuo nedamiegojimo), ir pulsas šokinėja iki 110 protarpiais, nu ne sėdint bet nuo 3 žingsnių pvz, ir laiptais sunku lipt į antrą aukštą
Šiaip tie dideli kiekiai vandens nėr gerai, nes išplauna mineralus, užtat ir pradeda viskas klibėt. Tada reik kokio macnesnio mineralinio pagert daugiau.
Vakar nusipirkau kraujospūdžio matuoklį. Porą kartų darbe kažkaip nekaip pasijutau, pasimatavau spaudimą pas seselę, tai abu kartus buvo 150/85. O jinai kadangi prieš tai dirbus su kardiologu, tai primygtinai liepė sekt spaudimą ir, jei tai ne vienkartiniai atvejai, eit pas gydytoją. Tai seksiu. Nors įtariu bus vienkartiniai susinervinus...