Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, aš vis svajoju juodų serbentų pasidžiovint, bet vis nespėju. Man ir šiaip graužti patiktų ir į kokią arbatą. Padarėm generalinę šiltnamyje, ligotas lapus šnai. Pora dėžučių namo parsivešim, irgi kažkaip bandysiu apdoroti. Bet po to jau nedaug bus. Šiemet didelių veislių pomidorai dominuoja, labai žiedus mėtė, tai po kelis ant krūmo. 

Atsakyti

Nuėjau miegot prie atdaro lango, galvoju, kas čia taip ūžia lauke. Pasirodo, MB išnešė džiovintuvą su visais serbentais į lauką :D

Tikiuos, lietaus nežada  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi, Limit  :D​  

Atsakyti

Labas rytas,

Sunkiai džiūsta tie serbentai. Po nakties dar tik vos subliuškę :hmm:

Ar su peraugusiais agurkais ką nors galima padaryt? Tokie litrinio stiklainio ilgio, bet aš tokių stiklainių neturiu, viską į puslitriukus marinuoju, tikrai spec. agurkams nepirksiu.

Atsakyti

Labas rytas,

Sunkiai džiūsta tie serbentai. Po nakties dar tik vos subliuškę :hmm:

Ar su peraugusiais agurkais ką nors galima padaryt? Tokie litrinio stiklainio ilgio, bet aš tokių stiklainių neturiu, viską į puslitriukus marinuoju, tikrai spec. agurkams nepirksiu.

agurkinę sriubą žiemai ;)

Atsakyti

superinis easy receptas, labai tinkamas "paršeliams"

http://ausrra.blogsp...ml#.W2FkOn_cKUk

Atsakyti
O, koks įdomus receptas, reiks pabandyt.
Atsakyti

O, koks įdomus receptas, reiks pabandyt.

jau keletą metų taip darau. gal tik pastebėjimų keli, kad skysčio būna mažoka, dėl to aš tam pačiam agurkų kiekiui maišau didesnę normą marinato

ir man nelabai patinka aliejus, tai jo pilu mažiau. bandžiau kažkada daryti visai be aliejaus, tai nepatiko :D

ir kai pir rašo autorė, dažnai marinuoju prieš susiėjimus, t.y. suvartojam neuždarytus :D

Atsakyti

Aha, pastebėjau kad parašė neįsijausti su ragavimais :D

Atsakyti

O cukraus neperdaug ten?

katuk, o  tai tas marinatas, kurio tau permažai, tai ten kur su tai agurkais kartu puode užverdi? Tai ko daugiau dedi - visų produktų?

Atsakyti

O cukraus neperdaug ten?

katuk, o  tai tas marinatas, kurio tau permažai, tai ten kur su tai agurkais kartu puode užverdi? Tai ko daugiau dedi - visų produktų?

skysčių proroprcingai visų daugiau, o ten tų priedų, krapų lapų tai vis tiek iš akies, arba kiek turiu :D ai, nu išskyrus aliejaus, to nedidinu,  apskritai, vis paeksperimentuoju  - tai  vandens daugiau papilu, žiūriu kas gaunasi, tai porporcingai. gal dar ir nuo pačių agurkų priklauso, nes būna kurie labiau vandeningi, tai ir to marinato daugiau pasigamina po paros

Atsakyti

Grįžom vakar iš sodo, vaikas pirtį namie pasidaręs, teko visus langus atlapoti. Bet nebepadeda dabar, ypač, kai skalbyklę su džiovykle užkūriau... Ir miegojau blogai, nes per atidarytus langus baisiai garsiai mocai ir lėktuvai girdėjosi... Ir valgyt nežinau, ką daryt. Daržovių turiu, bet jom tik aš pasisotinčiau. Va, dabar su maže ryjam savo sodo brokolius. Auginau uždengtus nuo kirminų, tai vos nepražiopsojau nupjaut, teko visus 4 iš karto :).

Atsakyti