Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Aš tai negaliu nei rašyt, nei galvot, tirpstu... Prisimaudžiau savaitgalį, jei jau išbandžiau visus vandens telkinius,  tai reiškia tikra vasara. bet užtai dabar sėdžiu graži su pūsleline ant lūpos :oh:  :D 

Namie laukia vėl maišas agurkų ir maišas šparaginių... :wacko: 

Atsakyti

22 laipsniai Rastinėnus ir lynoja. Faina, gaivu, aišku, bet rytas žadėjo būt karštas ir ežero planai nuplaukė :). Lietus toks grybų. Kaži kiek voveruškų vyro brolis pritįsė. Aš visai jokių gausiai žmonių lankomų vietų ir renginių nebenoriu, kai yra sava rami oazė... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2018 - 13:57

+ 32- +33( du termometrai ) , lietaus nėr...namuose- kaip orkaitėje, apie kokį nors maisto ruošimą, o juolab -konservavimą- nė minties...nors labai reiktų- kelios paskutinės atostogų dienelės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 30 liepos 2018 - 14:27

Vaikas namie sakė, kad vienas termometras rodo 19, kitas 23, tai kažkur per vidurį.  Duokit šilumos :D.

Šparaginių tik tiek, kiek suvalgau per kartą nusiskynus, agurkų irgi  nedaug, žaliai suvalgom, man trūksta pasiraugimui. Na, gal bus šiek tiek atliekamų pomidorų padažui pagaliau.  Cukinijos, bjaurybės nustojo augti. Nes vienintelį daržovinį marmalą ketinau daryti, tai tik Uncle bens, kiniškai vištienai. Tai man rami vasara, uogas susitvarkius.

Atsakyti

mano pomidorai tai visai neverti sveikatos :D  turbūt dėl to ir neauga. kažkokie šįmet sūtraukos. t.y .stiebus ištysė iki dangaus, lapai buvo riebūs, o vat vaisiai tai kąžinau. nu lyg ir ne vyšninius visu pirkau, bet didumas tai panašus.

ai, bet kad nebūt liūdna, viena bendradarbė buvusi, aitytsė po maišą pomidorų ir agurkų. sakė, tu gi ta - žolėdė, tau reikia :D tai jau reiktų kažką padaryt su jais..... 

su agurkais tai kaip ir aišku, o vat su pomidorais.... gal kokį padažą :hmm:

Atsakyti

mano pomidorai tai visai neverti sveikatos :D  turbūt dėl to ir neauga. kažkokie šįmet sūtraukos. t.y .stiebus ištysė iki dangaus, lapai buvo riebūs, o vat vaisiai tai kąžinau. nu lyg ir ne vyšninius visu pirkau, bet didumas tai panašus.

ai, bet kad nebūt liūdna, viena bendradarbė buvusi, aitytsė po maišą pomidorų ir agurkų. sakė, tu gi ta - žolėdė, tau reikia :D tai jau reiktų kažką padaryt su jais..... 

su agurkais tai kaip ir aišku, o vat su pomidorais.... gal kokį padažą :hmm:

Katuk, o nemėgsti pomidorų su svogūnais drebučiuose?

Atsakyti

bepigu, kai siltnamis  salia namu :) gali bet kada, orui atvesus  derliu susirankiot. o kai siltnamis uz 25 km nuo namu, ir galimybes nuvaziuoti  telikusios  tik savaitgalis. ir sekmadieni ta didzioji derliaus nurinkimo diena pries vaziuojant namo. nu kuuuuu daryt .  neverkiu ir nedejuoju :) kaip tik dziaugiuosi, kad pirties man nereik :) o pomidorai dziugina laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai. agurkai irgi. cukiniju daug, dalinu i kaire ir desine ko nesuvalgom. net arbuzai puciasi :)  silauoges vyras su  rulete pasidejes  fotkino, tai uoga 2,5 cm :)  sestadieni buna didzioji  laistymo su slanga diena :)   kai sulinio vandens ciurksle vejas uznesa ant manes su maudymke stovincios, isvis  kaifashhhh :)

uztat nemezgu :P

Atsakyti

Aš irgi savaitgalį taip išsitroškinau namuose, kad šiandien su džiaugsmu ėjau į darbą, kur yra kondiškės :)​  O dabar po lietaus tai jau pakenčiama. 

Atsakyti

37985219_1804507646292276_70912227191816

Atsakyti

Oi man tai šiandien kaip tik labai darbinga diena. Atsiskaitinėjau ir už pusmetį, ir už ketvirtį :B  Ir dar ieškom sprendimų, kaip išgyvendint vieną asabą, kuri labai atmosferą gadina :B​ 

Atsakyti

Katuk, daryk pomidorų džemą. Nerealus reikalas su grilintu sūriu.

Lace, jūs kai daug keliaujantys mašina, kiek per dieną vidutiniškai važiuojat kilometrų iš A į B?

Atsakyti

Ai. Kadangi paskaičiau jau po visko, tai.pomidorai pavirto padažu. Labai tam tinkami buvo. Nors ir susidirbau juodai. Lengva ranka dantis sukandus dėjau visokias ten druskas ir cukrų pradžioj, ir supyliau actą..... ojej, nu.ką-verdu jau, negi išmesi. Tai net nežinau, kas turėjo gautis, bet gavos kol karštas tai rūgštokas, bet konsistencija tai gera. Sueis į visokius patiekalus....

ryt agurkai laukia.

Lusasita o tai kokia paslaptis, kad viskas bujoja, nors lankot tik kartą savaitėj...ar tręšiat kaip.nors, ar laistot, ar dangstot ir pan. Nors aš manau dar ir aplinka lemia. Pas mus  viskas labai atvira, nei užuovėjos, nei pavėsio, o dar ir dirva ne kažką...

Atsakyti