penCinykės
aciu
Laba diena,
Ristina, gražus man labai tavo tas viskozinos reikalas ;)
Na manęs kaštonai irgi nekankino
Yra dėl ko labiau rūpintis Širdy dar vis tiek kažkoks neatitikimas su pasu
+5kg va dabar kankina Bet tai štai, vėl yr dėl ko stengtis
Saulė šviečia ir gerai.
Dar noriu pasitart, ar dresscodui cocktail suknelė su nertu viršum ir kliošine apačia iki kelių tinka? Juodos spalvos su blizgesiu šiek tiek?
Kaip iš kaimo, tai nelabai supratimo turiu Pažiūrėjau pagal paveiksliukus, lyg turėtų tikt. Šiuo metu nieko naujo įsigyt nepasiruošus
tinka,tinka,as gruodzio men irgi labai ta koda analizavau
Sveikos Slyvos
Aš vėl tyliu po lapais, nes iki kaštonų man dar daug, bet kaip pralinksminot su tom slyvom
Mano nuotaika pakili ir dėl šviesos, ir dėl to, kad namie tupiu ir mezgu, ir dėl to, kad suknelę baigiu, nesvarbu,kad ne sau... ir dar premiją gavau, baisu net džiaugtis, bet vistiek labai džiaugiuos
Ir toks mezgimo kablys nugaroj, kad noriu dar savaitės atostogų
Ristina, turbūt Nors pacanke savęs nepavadinčiau.... Ale kuo pavadint irgi nežinau
P.S. Kuo tas siūlas blogas? Atrodo tai gražiai
Kai ėjau mokyklon, tai man ir 25m "moteriškės" atrodė jau bobos, bet mama tai ne O vat dabar visokios tokios moteriškės fainos, kaip mes, yra tiesiog nenusakomo amžiaus, nes nelabai suprasi, kuri magdalena, kuri kaštonas, kuri vyšnia, o kuri slyva Nes visos vistiek uogos O vat visi vyresni žmonės, vėl gi, jei mano tėvų metų, tai dar neseni O jei vyresni už juos, tai jau pencinykai ir visai nesvarbu, kad mano tėvai jau irgi viena koja pensijoj Visi jaunuoliai 16-25m tai išvis vaikai... Nevarbu,kad 18m jau jaučiaus tokia suaugus, kad ohohoho
Vienu žodžiu, tą amžių visada pervarai per savo prizmę...