Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

penCinykės :D

aciu :P

Atsakyti

Laba diena, 

Ristina, gražus man labai tavo tas viskozinos reikalas ;)

Na manęs kaštonai irgi nekankino :D

Yra dėl ko labiau rūpintis :D Širdy dar vis tiek kažkoks neatitikimas su pasu :D

+5kg va dabar kankina :D Bet tai štai, vėl yr dėl ko stengtis :D

Saulė šviečia ir gerai. 

Dar noriu pasitart, ar dresscodui cocktail suknelė su nertu viršum ir kliošine apačia iki kelių tinka? Juodos spalvos su blizgesiu šiek tiek?

Kaip iš kaimo, tai nelabai supratimo turiu :D Pažiūrėjau pagal paveiksliukus, lyg turėtų tikt. Šiuo metu nieko naujo įsigyt nepasiruošus

tinka,tinka,as gruodzio men irgi labai ta koda analizavau :D

Atsakyti

Limit mano supratimu tinka:)

Atsakyti

ristina, grazus ir noretinas  reikalas :wub:

Atsakyti

Sveikos Slyvos :D

Aš vėl tyliu po lapais, nes iki kaštonų man dar daug, bet kaip pralinksminot su tom slyvom  :lol: 

Mano nuotaika pakili ir dėl šviesos, ir dėl to, kad namie tupiu ir mezgu, ir dėl to, kad suknelę baigiu, nesvarbu,kad ne sau... ir dar premiją gavau, baisu net džiaugtis, bet vistiek labai džiaugiuos  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: 

Ir toks mezgimo kablys nugaroj, kad noriu dar savaitės  atostogų  :D​ 

Atsakyti

Taip išeina, mudvi su Šarange - pacankės :D

Atsakyti

Ristina, turbūt :D Nors pacanke  savęs nepavadinčiau....  :hmm:  Ale kuo pavadint irgi nežinau  :D

P.S. Kuo tas siūlas blogas? Atrodo tai gražiai :D

Kai ėjau mokyklon, tai man ir 25m "moteriškės" atrodė jau bobos, bet mama tai  ne :D  O vat dabar visokios tokios moteriškės fainos, kaip mes, :lady:  yra tiesiog nenusakomo amžiaus, nes nelabai suprasi, kuri magdalena, kuri kaštonas, kuri vyšnia, o kuri slyva :D Nes visos vistiek uogos :D  O vat visi vyresni žmonės, vėl gi, jei mano tėvų metų, tai dar neseni :D O jei vyresni už juos, tai jau pencinykai ir visai nesvarbu, kad mano tėvai jau irgi viena koja pensijoj :D  Visi jaunuoliai 16-25m tai išvis vaikai... Nevarbu,kad 18m jau jaučiaus tokia suaugus, kad ohohoho :D

Vienu žodžiu, tą amžių visada pervarai per savo prizmę... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 09 vasario 2017 - 12:05

Na, Dontstop irgi dar ne penCinykė :D 

Ačiū! Reiškia, suknia yr, reik toliau stalčius kraustyt, priedų ieškot.  Tikiuos, nebus šalta

Atsakyti

Dabar supratau, kad kaštonai yra kažkur tarp paCankių ir penCinykių :D 

Šiandien pas mus atvažiavę visi korporacijos super mega giga bosai :B Jei nebūtų sniego, turbūt būtų žolę nudažę žaliai :D​ 

Atsakyti

P.S. Kuo tas siūlas blogas? Atrodo tai gražiai :D

Viskozinis slidus, sunkus siūlas. Jis slenka nuo ritės :oh: o kai nuslenka - painiojasi ir mazgosi :oh: kOšmaras :B Pvz., priekį mezgiau visą dieną! :blink: kelios eilės ir stop, kelios eilės ir stop.

Atsakyti

:B Jei nebūtų sniego, turbūt būtų žolę nudažę žaliai :D​ 

:D :lol:

Atsakyti

O nebandei tinkliuko ant ritės užmaut? Mačiau ditekse taip vyniojant.

Atsakyti