Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tik dabar pamačiau, kas ten per krosnis. Geras. Visą laiką įsivaizdavau kažkokią labai prabangią, iš akmenų sumūrytą, kažką panašaus į  židinį, net nežinau, kodėl . O tai pica kur kepa - ant viršaus, ar kai malkos sudega, toje "orkaitėje"?

Gražus mėtinis :wub:  O mažina mezgei nugarą ir rankoves, ar ir priekio neraštuotas dalis?

Ir siūlų vaizdas širdį pakirbino. :) Drakius guolyje sujudėjo.

Įsivaizuojat, esu viena namie. Tik šiąnakt, bet jau nežinau, kada taip buvo. Du vaikai kelionėje, vyras su vienu sūnum ir šunim, pas bendradarbį talkoje sodyboje. O dukrą ką tik į gimtadienį nuvežiau.

Net nežinau ko čia griebtis tokia proga. Matyt teks miegot eit, gal dar kiek pamegsiu.

kai malkos sudega,jas pastumiam gilyn ir tada prieky kepam,nes būna laaabai įkaitę

virbalavau tik atnaras ir priekio pynes.priekio šonai mašina.pasimatavau.nuo   sta   bu  :wub:​ 

Atsakyti

Kaip gerai, kai rezultatas nuo sta bus. :rolleyes:

Man geriausiu atveju būna tik pakenčiamas.

Atsakyti

Kaip gerai, kai rezultatas nuo sta bus. :rolleyes:

Man geriausiu atveju būna tik pakenčiamas.

mane irgi ne visada vaizdelis džiugina,bet,įvertinus tai,kad čia toks greit galvoje užgimęs megztukas,tai labai juo džiaugiuosi ;)

Atsakyti

Olaivos raizgalynė  :wub: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Jau vėl karštoje LT, ateinu ir į sektą "prisiregistruoti"  :rolleyes: Tris savaites po platųjų pasaulį važinėjomės, net iki Turkijos nusitrenkę buvom  :oh: Taip tikėjausi namie nuo karščio pailsėti, o čia ne mažesnė pekla  :oh:​ 

Atsakyti

ooo Lace, gera kelionė :clap_1:  jau buvom pasigedę

labas po savaitgalinės pirties. nieko negalėjau daryti :karsta:  darbe bent po kondiškėm atsigaunu

Atsakyti

as vakar irgi PIRTYJE  buvau :)  tiksliau siltnamyje. bet kai lauke  plius 30 pavesyje, tai siltnamyje   ant saules, vajeeeeeeee, prakaitas bego upeliais per veida, nugara ir pilva. su maudynke buvau, tai iseini, kibira vandens uzispili ir vel gali gyvent :)

Atsakyti

Galvojau, kad jau visai išgaravot visos, bet pasirodo dar yra viena kita leisgyvė.

Pas mus darbe nors ir nėra kondicionierių, bet vis tiek dar pakankamai vėsu, palyginus su lauku. Ramiai sėdėdama nesukaistu. Nors jungiausi naują kompą ir ta proga  išsiploviau grindis po stalu, kur laidai. Tai buvau šlapia, kai pajudėjau.

Paskaičiau, kad baisi liūtis vėl praėjo, nors prognozė jokio lietaus nerodė ir nerodo. Centre tai nedaug nulijo, girdėjosi perkūnija, o vaikai sakė prie namų kruša buvo.

Atsakyti

Sveikos, šiandien laukiau karščiausios dienos, kad prie Elniakampio ežero nuvažiuotume, tai kur tau, apsiniaukę, vėsu... Lace, buvau pasigedus :4u: . 3 savaitės tai labai daug... Man 8 dienos ne namie bet kur yra maximumas, tada tik noras namo, nebe atostogos. Jūs džipais trankėtės tiek ilgai? Su mergaitėm? Galva tikrai nuo visko išsivėdino, tikiu. Aš tai visgi baisiai laiminga vėl sodų ir sprendimų turėti pagrandukę  :D. Tą, kuriai jau 7, aišku  :D . Labai fainiai atšventėm, man labai palengvėjęs gyvenimas,  nes didžioji nuostabi organizatorė pilna galva idėjų :wub:. Man iš esmės tik tortą reikėjo iškepti ir šio to nupirkti. Nieko nemezgiau ir nieko nepradėjus, net nežinau ką.. . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2018 - 13:41

Sveikos, šiandien laukiau karščiausios dienos, kad prie Elniakampio ežero nuvažiuotume, tai kur tau, apsiniaukę, vėsu...

Retar tu kuriam pasaulio krašte esi  :hmm: Pas mus +32

Į darbą norėčiau dėl kondicionieriaus, šiandien jau išsilydžiau namie  :oh: 

Kaip Lusasita sugalvoja dirbti šiltnamyje tokiame karštyje protas nesuvokia, gausi šiluminį smūgį, pagailėk savo širdelės  :4u: 

Lacės ir aš jau pasigedau  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 liepos 2018 - 13:40

LAba diena,

Lace, papasakok plačiau ;) Jaučiu, labai faina kelionė buvo.

Restar pagrandukei sveikinimai :4u: Ir nesupratau, kur tu tą vėsumą radai :blink: Nes Vilniuj tai visur iki lietaus virš 30 buvo.

Mes vakar Zarasuose buvom. Žmonių milijonas, bet labai faina. Miestas atsigavęs, pramogų pilna, oras, jei prie ežero, nuostabus, o šiaip tai karštynė irgi. Išbandėm tuos pripučiamus atrakcionus ant vandens, batutus ar kaip jie ten. Mano akimis tai gan pavojinga. Bent jau galėtų mažiau žmonių leisti.

Taip noriu kur pakeliaut, o neturiu laiko net kelionių aprašymų paskaityt. Va Terezzos atsivertus telefone psl ir vis neprieina akys. O dar ir dėl atostogų nieko tikro :rolleyes:

Pas mus nulijo neblogai šitam gale Savanorių. Pirmąkart važiuojant mačiau, kaip per kelias minutes temperatūra mašinos termometre krito nuo 33 iki 22 :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 30 liepos 2018 - 13:40

Aha ir aš Terezos temą atsivertus kartais prišoku po kelis postus paskaitau :) ir vis seku ką daro vanduo Gdanske, žydi dar ar jau peržydėjo :D

iki atostogų savaitėėė, bet ją reik atidirbt, net ir su kondiciorienium tingisi, mieliau megzčiau namie karštyje :)

Dėl šiltnamio ir karščio...nu ką  aš žinau

ar bent vienas pomidoras vertas sveikatos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 liepos 2018 - 13:44